Maria Montazamis familj

Maria har en stor familj med fyra barn. Tjejer är överrepresenterade i familjen och Maria har tre döttrar och en son. Det är en minst sagt sammansvärvad familj som har roligt tillsammans, något vi får se i Svenska Hollywoodfruar. En väldigt mysig familj som får vem som helst att bli glad.

 

Maria Montazamis syster

Marias syster är ett känt inslag i Svenska Hollywoodfruar. Hon har varit och hälsat på Maria flera gånger under alla de säsonger vi har fått följa henne. Hon heter Catharina Westphal och är född 1968. Maria är född 1965 och är alltså tre år äldre än systern.

Systrarna är lika som bär. Även om de inte är slående lika i utseendet så syns det verkligen att de är syskon, och självklart har även Catharina det där stora blonda håret som Maria har. Men även hur de pratar, vad de säger, hur de låter och hur de rör sig. Dessa systrar är lika som bär och det märks att de har vuxit upp i en nära syskonrelation, för såhär lik blir man inte om man inte spenderar mycket tid med varandra.

Marias syster kom ut som lesbisk för ett antal år sedan. Detta är något som Maria är väldigt stöttande i. Tillsammans har de delat ut pris på QX galan.

 

Maria Montazamis man Kamran

Maria och Kamran träffades när Maria sökte jobb på den restaurangen som Kamran var chef på. Maria fick inte bara jobbet, utan hittade även kärleken i den fyra år äldre Kamran. Han jobbar dock inte inom restaurang längre utan har sadlat om helt och är nu mäklare. Han är mycket framgångsrik, vilket kan ses på familjens fantastiska hus och dyra bilar.

Det har ryktats kring skilsmässa mellan Kamran och Maria, men detta är inte sant. De hade en liten jobbig period och media förstorade upp det hela väldigt mycket. Paret bor nu själva i deras lyxiga villa eftersom att barnen har flyttat ut. Maria har tidigare berättat att hon och maken nu har det bättre än vad de haft på länge eftersom att de har så mycket tid för varandra.

 

Maria och Kamran med Marias syster

På bilden syns Maria Montazami tillsammans med maken Kamran och systern Catharina Westphal

 

Maria Montazamis fyra barn

Maria hade en dröm om en stor familj, vilket hon fick. Dock ville Maria egentligen ha två till barn, och ha sex stycken barn, men så blev det inte. Kamran och Maria bestämde sig för att ge upp att få ytterligare barn när det gick ett par år utan att Maria blev gravid igen. Sedan hamnade hon i klimakteriet, vilket betyder att man inte längre kan få barn. Men fyra barn är ändå många, speciellt med tanke på att det bara är sju år mellan den äldsta och den yngsta.

Barnen är Sara som är född 1991, Hanna född 1994, Emma 1997 och Nicholas som är född 1998. Samtliga barn är födda i USA. Alla barnen har blivit mer eller mindre kända genom deras mamma. Sara och Hanna har även gjort flera jobb tillsammans med Maria och de har märket Montazami Brand tillsammans. Maria är en riktigt familjekvinna och att involvera barnen i företaget är en självklarhet för henne.

I serien Svenska Hollywoodfruar får man se både när barnen bor hemma och när de sedan flyttar hemifrån. Både Sara och Hanna är med i TV4 serien Venice Beach. De jobbar även med sociala medier, kläder och plåtningar. Emma och Nicholas är inte lika sugna på kändislivet och lever ett lugnare liv utanför pressen.