Maria Montazamis handväskor

Maria Montazami, en härlig kvinna med en stil som många gillar. I och med hennes populära klädstil har hon fått göra många samarbeten och hon har även ett eget märke tillsammans med döttrarna Hanna och Sara. Hon har designat allt från läppstift till kläder. Och handväskor!

 

Handväskor i skinn med tassels

Maria, som blev känd när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar, är känd för sina tassels. Så självklart finns det en tassel lite här och där på alla väskor designade av Maria. Kollektionen är i äkta skinn, för att ha så bra kvalitet som möjligt. Skinn är inte bara snyggt utan det är även extremt slitstarkt och har andra bra egenskaper. Väskorna som Maria har varit med och tagit fram är väldigt snygga. De andas stil och klass och ser minst sagt exklusiva ut. Maria har gjort ett riktigt bra jobb med hela kollektionen, inte bara väskorna utan även plånböckerna och nyckelringarna.

 

Praktiska, snygga och mjuka handväskor av Maria Montazami

Väskorna som Maria har designat är som sagt var i skinn, som är ett slitstarkt material. Men det är även ett mjukt material, beroende på behandling. Skinn kan utsättas för en behandling som gör det hårt, om det är en väska som ska hålla formen. Men Maria har valt att skinnet ska få behålla sin mjukhet vilket gör det väldigt bekvämt att bära dessa väskor. Inga kanter eller annat som skaver.

Väskorna är även praktiska. Maria gillar ordning och reda och tycker inte alls om när sakerna i väska flyger runt hur som helst. Därför har hon designat olika fack och fickor i väskorna. Det är olika mycket förvaring beroende på vilken storlek det är på väskan, men i alla väskor finns de minst en ficka. Perfekt förvaring för till exempel ett läppstift av Maria Montazami.

 

Marias plånböcker och nyckelringar

Det är inte bara handväskor som Maria har gjort, utan även andra accessoarer. Väskorna har accessoarer, förutom tofsarna, vilket är plånböcker och nyckelringar. Dessa saker passar väldigt bra ihop och ger en fulländad look när de matchas. Även plånböckerna har väldigt bra förvaring, och det märks att Maria har tänkt på allt. Det finns plats för sedlar, mynt och kort. De är i bra storlek och är tillräckligt stora för att bäras bara i handen, men tillräckligt små för att få plats i en handväska.

 

Tre olika färger – för att passa alla

Maria Montazamis praktiska och snygga väskor finns i tre färger. Beige, brun och svart. Oavsett färg är det en tassel på väskan. Väskorna kommer även i olika storlekar och modeller för att passa alla tillfällen. Kanske en svart lite mindre väska till fest och en beige väska med plats för lite mer saker när man ska till kontoret.

 

Priset på handväskorna av Maria Montazami

Priset hamnar på runt 2 000 kronor till 3 500 kronor. Prislappen på Marias handväskor är inte den billigaste, men det är för att de är tillverkade i äkta skinn. Skinn är en relativt dyr produkt, men så är det med alla premiumprodukter, och skinn är en premiumvara. En väska, eller annan produkt, i skinn är en investering. Det är någonting som du kommer kunna bära med dig i många år framöver.