Deltagare i Svenska Hollywoodfruar

Svenska Hollywoodfruar är ett realityprogram som sänds på TV3 där vi får följa med några rika svenskars glamourösa vardag i Los Angeles. Alla är inte svenskar i Hollywood, men alla bor i närområdet. De två största profilerna i serien har varit Maria Montazami och Gunilla Persson. Maria har varit favoriten som alla har gillat, och Gunilla har varit raka motsatsen till detta. Svenska Hollywoodfruar hade premiär 2009.

 

Maria – Den enda frun som medverkat i alla säsonger

Maria Montazami blev en Hollywoodfru redan i premiärsäsongen av Svenska Hollywoodfruar. Sedan dess har Maria och hennes familj medverkat i samtliga säsonger. Hon har blivit svenska folkets favorit och är älskad av alla.

 

Gunilla Persson – Väcker starka känslor

Den mest omskrivna Hollywoodfrun är inte favoriten Maria Montazami, utan Gunilla Persson. Gunilla startade sin TV karriär i Svenska New York fruar, men flyttade senare till Los Angeles och blev en Hollywoodfru istället. Gunilla har agerat provokativt i programmet och har bråkat med alla fruar som har medverkat i samma säsonger som hon har gjort. Gunillas agerande mot sin dotter Erika har även det väckt starka reaktioner. I ett avsnitt ses hur Erika tvingas vara med i en sångtävling trots att hon precis spytt och är uppenbart sjuk.

 

Elena Belle – Före detta Natacha Peyre

Natacha Peyre startade sin karriär som glamourmodell och medverkade i skandalsåpan Paradise Hotel. Men efter det har det hänt mycket. Hon har bytt namn för att få en nystart i livet. Hon har även flyttat till Los Angeles, gift sig och skaffat barn. Elena har en liten dotter som heter Luna. 2020 gick Elenas make, Michael Theanne, hastigt och tragiskt bort när hans hjärta stannade under en promenad med hunden i bergen.

 

Åsa Vesterlund – Från New York till Los Angeles

Åsa bodde, precis som Gunilla, först i New York och var med i Svenska New York fruar. Hon och maken flyttade senare till Los Angeles. Åsa och Gunilla bråkade redan i New York men tog bråken till en annan nivå i Svenska Hollywoodfruar. Det gick till och med så långt att Gunilla hoppade på Åsa för att inte ha barn, något som är en stor sorg för Åsa. Som svar kastade Åsa ett glas med vin på Gunilla varpå Gunilla sa att hon kunde ha dött. Huruvida man kan dö av att få lite vin stänkt på sig låter vi vara osagt, men Gunilla är känd för att överdriva. Åsa slutade medverka i Svenska Hollywoodfruar då hon inte längre orkade med alla bråk med Gunilla. Men i senaste säsongen kom hon tillbaka iallafall.

 

Siv Cotton – En galen och glad kvinna

Siv Cotton beskriver sig själv som lite galen och crazy och väldigt open minded. Hon pratar öppet om sex, vilket bland annat den strikt religiösa Gunilla inte tycker om. Siv har mycket liv i sig och är för det mesta glad och skrattig. Trots Siv och Gunillas olikheter har de lyckats bonda med varandra och är nu vänner. Men självklart är det provocerande ordväxlingar som sker dem sinsemellan, det är ju trots allt en realityserie med mycket drama.