Maria Montazamis skilsmässa

Det har varit minst sagt turbulent kring Maria och maken Karan de senaste åren. Det har flera gånger varit tal om otrohet och skilsmässa. Nu lever paret lyckliga tillsammans och någon skilsmässa är det inte längre tal om. Maria, som är känd från Svenska Hollywoodfruar, och Kamran har varit ett par i över 30 år. Exakt vad som har hänt kan endast Maria och Kamran veta, men här är vad de har valt att berätta och vad vi vet.

 

Otrohetsrykten i Let’s Dance

Maria kammade hem en tredjeplats i TV4 program Let’s Dance. Det är ett program där kändisar dansar i par med en professionell dansare. Paren tävlar i sin tur mot de andra paren och både en jury och tittarna får rösta. Varje vecka är det omröstning och deltagaren som får minst röster får lämna programmet.

Med sin tredjeplats kan man säga att Maria gjorde succe. Men det var på bekostnad av hennes kärleksliv. Den långa inspelningstiden gjorde att Maria var borta från sin make i elva veckor, och otrohetsrykten blossade upp. Det har tidigare hänt i Let’s Dance att deltagare har blivit kära i varandra i och med att de är så pass nära varandra varje dag under en lång tid. Dans är även fysiskt och känslor kan födas.

 

Bättre kommunikation från Kamrans sida

Känslor i paret var dock inte fallet för Maria och Kristjan. Allt var bara ett missförstånd. Men för Kamran var det jobbigt att se sin fru på TV i armarna på en annan man. Detta är helt förståeligt och i och med parets långa distans mellan Sverige och USA kunde de inte träffas under denna tid. Men så fort de återförenades var allt som vanligt, till och med bättre. Maria upplevde att tiden ifrån varandra gjorde Kamran mer öppen att prata om sina känslor. Han sa bland annat att han saknade henne och ville att hon skulle komma hem igen.

Maria Montazami

Nyuppdagad otrohet från båda hållen

Någon otrohet i deras äktenskap har inte skett enligt Maria och Kamran själva. Men innan de gifte sig och skaffade barn såg det annorlunda ut. Detta är dock inget som de var ärliga mot varandra och berättade då, utan detta är något som har kommit fram nu på senare år.

Det var i början och Maria beskriver det som något intressant. Hon var kär i Kameran men allt var så nytt att hon bestämde sig för att gå över gränsen. Även Kameran kom hem med sugmärken under samma period. Var de kom ifrån ifrågasatta hon inte då. Det är först nu som båda parter berättade om sina snedsteg. Men eftersom att det var något som hände för väldigt länge sedan, och när deras förhållande var i ett helt annat stadie än vad det är i nu, så har de valt att gå vidare. Det var inget som skadade deras förhållande och ingenting som har skett igen enligt paret själva. Det känns skönt att ha berättat för maken tycker Maria som är lycklig med sin familj.

 

Viktigt att kunna lita på varandra

Maria gjorde det klart för maken tidigt att han inte ens ska tänka tanken på att vara otrogen. Hon sa att hon inte orkar med att oroa sig för en otrohet. Det är inte hälsosamt att vara orolig och stressad, framförallt inte i ett äktenskap. Hon har nolltolerans mot otrohet, när förhållandet har blivit lite seriösare det vill säga.

En skilsmässa som har satt spår i Maria Montazami är den som hennes föräldrar gick igenom när hon var sex år gammal. Den resulterade i att Maria och hennes pappa tappade all kontakt när Maria bara var 13 år gammal.