Emma

Hej på er 🙂

Så kul att träffa Emma idag nere i Oceanside. Vi är ju mitt uppe i inspelningar så jag kan inte mycket mer säga om de besöket. Iallafall jätteroligt att se hur Emma har blivit helt oberörd av kamerorna och filmteamet. Hon tycker att det är roligt 🙂

Det var ju hundarna och jag som hälsade på P och Emma. Jag steg upp kl 05.50 och stack till boot camp och jag var så trött efter att jag kom hem från Oceanside. Likaså Copper och Molly.

Nu sitter vi här och dricker en kopp kamomill Tea framför tv-rutan.

Imorgon lördag ska jag hjälpa Hanna och Rudy att flytta in i deras nya apartment. Jag ska ta foton 🙂 De är så peppade. Nu kommer Hanna att bo 4 minuter från vårt hus. Jag kan laga middag och Hanna kan få hälften eller att jag lär henne att laga fantastiska måltider.

Anna N hoppas det finns tid för dig att åka och hälsa på din familj.

Kram till er alla. Maria

Comments 8
 • Anki

  Godmorgon!
  Nu hann jag inte kommentera i förra inlägget så jag skriver här i stället. Vilket fint halsband du har skaffat dig. Ni ör så otroligt fina tillsammans du och Kamran 👍💕
  Kul att Emma tycker det är ok med filmteamet och att ni fick litevtid tillsammans.
  Lika kul är det att du får Hanna nära dig så ni kan träffas ofta.
  Nu ska jag strax till gymmet och ikväll får vi gäster.
  I morrn ska vi på simtävling, dags för barnbarnet igen. Det är Caroline af Ugglas som har en knattesimtävling.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Hoppas verkligen vi får se mer av dig och de dina i årets upplaga av SHF, tycker du har fått på tok för lite tid de senaste säsongerna 😔
  Mysigt att Hanna flyttar närmare er, kommer Sara bo kvar i lägenheten de har nu?
  Om två timmar kommer de två äldsta barnbarnen hit och ska vara med oss idag, jag längtar. Är så längesen de var med oss nu. Min tanke är att vi då bl.a ska baka pizzabullar tillsammans 🤗
  Ha en fin lördag.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Kristin

  Hei Maria !

  Gleder me så mye til nye episoder av Svenske Hollywood Fruer.
  Snøen er kommet tilbake som bare det . Må ut og skuffe snø i hele dag. Ønsker deg en fin dag videre

  Reply

 • Monica

  Kul att ha sina barn på nära håll. Våra barn bor rätt långt härifrån. Man längtar alltid. När vi väl träffar barn och barnbarn då blir det extra speciellt. Vi har i alla fall en bra relation till dem. Lycka till med allt önskar Monica från ett snöigt och kallt Sverige.

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt att du och vovvarna hälsade på Emma o P
  Ohh vad skoj att Hanna & Rudy ska flytta ihop och så nära dej o Kamran
  Kommer Sara bo kvar i lägenheten el?

  Jag tillbringade fredag förmiddagen på SöS akuten, vi hade ishalka igår morse och det syns ju ej och jag halkade, snyft…
  Har nu en spricka i skelettet i handleden, nu blir är de gips i 10 dagar och detta är min problem arm sedan tidigare. Är egentligen sjukskriven i 4 v, får ej lyfta, men ska kolla om jag o kollegan kan lösa det på jobbet ändå

  Ha en fin helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F

  Man blir nog bekväm med kameran efter ett tag, ska bli kul att få se mer av Emma också i rutan. Det är ju inte ofta hon varit med. Då lär ni ses ännu mer nu om Hanna flyttar närmre. Det är ju riktigt nära om det bara är 4 min bort.
  Nu har barnbarnet åkt hem, som vi har lekt och busat sen hon kom igår.
  Nu behöver jag vila ordentligt och hitta nya krafter.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: