Halloj :)

Va snöar det fortfarande i landet Sverige? Här regnar det för fullt så det är omöjligt att göra sina vardagssysslor som att plocka och fixa i trädgården eller promenera med hundarna en längre promenad. Snabbt ut och sedan in i värmen och torka upp haha.

Filmningen går bra. Imorgon ska jag träffa en fru och ta med henne på något annorlunda.

Nyttighetsdrink som jag älskar. Den heter green wonder och består av spenat, kale, äpple, citron, mandelmjölk och något annat som jag glömt :-

Dricker ni olika smoothies ute från någon juice bar eller gör ni hellre en hemma?

Min jumpsuit som jag hade på mig idag med beige pumps plus min nya Chanel väska i blå. Fint!

Min utsikt för tillfället. En liten Copper som håller mig sällskap och som njuter av värmen från öppna spisen.

Anki hoppas du gillar din bok från bokklubben.

Kram till er alla Maria.

Comments 9
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Igår var det riktigt kallt – 12 grader hade jag, burr burr…Idag är de +2 grader och de regnar och blåser så paraply vänder sej åt alla håll o kanter haha
  Vad mysigt du och Copper har de, hon verkar njuta
  Ha en fin o rolig träff med SHF träffen

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Monica

  Hej! Din drink låter jättegod. Det händer att jag gör själv. Man får i sig många nyttigheter på en gång. Jag läste nyss att det väldigt bra med stjälkselleri i hälsodrinkar men att det var precis lika nyttigt att äta dem som de är. Sköt om dig. Monica

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Ja, det är mycket nederbörd här i Sverige nu…antingen regn eller snö. Här i Göteborg har vi fått båda delarna den här veckan.

  Snygg jumpsuit! Praktiska och stilfulla plagg ☺.

  Mysigt ändå att vara inne och greja när det regnar. Men hundarna måste ju ut i alla väder så då blir det inte så mysigt längre.

  Jättekul att ni filmar för SHF igen…verkligen. Ser så fram emot en ny säsong☺.

  Reply

 • Malin T

  Hej Maria!
  Ska bli så spännande att få se SHF igen – längtar! 😊
  Den där smoothiesen verkar jättegod. Jag gör en smoothie på havredryck, banan, blåbär och färsk riven ingefära. Jättegott! 😋
  Så mysigt det ser ut med öppen spis. Riktigt cozy! 🥰
  Idag har vi tråkväder här. Regnigt och 4 plus….längtar till våren ☀️☀️☀️💐
  Kram från mig Malin T 🌸

  Reply

 • Karin M

  Halloj Maria 🤗
  Japp här väntas ännu mer snö idag och imorgon, är så less på vintern nu 😔
  Igårnatt hade vi minus 19,5 grad ute, tur man låg inne och sov då, men har ju fortfarande fönstret öppet lite på glänt i sovrummet, så det var ganska kyligt inne ☺️
  Vi har ingen juicebar i vår stad, så blir jag sugen så gör jag eget.
  Har du fortsatt göra ingefärashoten? Den är ju både god och nyttig 🤗
  Massor med kramar från mig 💞💞💞

  Reply

 • Kristina F

  Vi har + 9,1 hos oss nu. Väldiga skillnader beroende på vart man bor i landet.
  Din nya väska är så snygg . Du blev garanterat stilig på lunchen. Ska bli kul att få se nya avsnitt sen.
  Nix jag köper aldrig i affärer eller barer , gör bara egna hemma.
  Idag blir en filmdag , dammade av en gammal serie från 80 talet. Lace. Ska se det sista idag.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Så mysigt du och lilla Copper har det framför brasan. Här har vi haft både snö och regn, blåst och -6. Så roligt att ni börjat spela in SHF. Jag gissade och hoppades på det. Kläderna du visar oss nu är så snygga och din jumpsuit köpte jag nu när jag var i Stockholm. Är så nöjd med den. Vi var på Oscars teatern och såg ”Så som i Himmelen” med bl.a Marlena Ernman och Anders Ekborg. Alla var så bra och vilka röster dom hade. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Nu har det lugnat ner sig med snön här iaf.. Men det hinner väl hända mycket under dagen.. Men när det är grått ute så får man fixa inne.. Åh vad god den där drinken ser ut.. Jag önskar jag kunde blanda hemma men har ingen sån där mixer el vad d kallas.. Så nån gång köper jag ute.. Men jag äter ju mkt frukt och bär och nyttigheter ändå.. Så underbart mysigt du och Copper har det ❤️ Skulle gärna ha bytt med dig för en stund.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️

  Reply

 • Anki

  Halloj!
  Ja här regnar det till och från och snöslask har dom lovat också. Våren får vi vänta på tills efter Valborg misstänker jag.
  Din handväska är jättesnygg 👍👍
  Va mysigt ni har det framför brasan. Är lite avis, jag har ingen öppen spis ☹️
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: