Dagmamma :)

Hallå där 🙂

Idag har jag gjort något väldigt roligt. Jag har passat två små godingar! En liten baby som heter Ellie och en liten hundvalp som heter P!

Nicholas kom hem från college för att hämta upp sitt första kreditkort. Vilket behövs för att bygga upp sin kreditvärdighet. Emma kom hem för att hämta P efter att jag suttit hundvakt i några timmar. P har ju haft en liten operation för att hon inte ska valpa. P har haft en tratt på sig hela veckan och imorgon åker den av. Äntligen!!!

På dagen sitter man utanför dörren och på kvällen får man sitta inne och titta ut.

Hon ser så busig ut när hon leker med Copper och älskar att jaga efter den lilla gula bollen 🙂

Efter några timmar hemma hos mig hade hon slingrat sig ur sin lilla tratt!!

Ellie kom över några timmar medans Anna kunde springa några ärenden. Jätteroligt att busa med en liten baby. Jag kan tänka mig att ni alla här på bloggen som redan är mor eller farföräldrar vet vad roligt det är 🙂 Erkänn!! 🙂

Sen kom lilla Hanna hem efter att ha jobbat hela dagen i LA.

Emmy jag tänker inte tjafsa om Saras läppar. Sorry!

Hoppas att ni alla har det bra och imorgon är det äntligen Happy Friday 🙂

Kram Maria

Comments 13
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Mysig dag du haft ser jag, Ellie har blivit stor flicka nu…Härligt att få se utvecklingen här på bloggen. Har P på sej jackan / västen inomhus? eller de kanske var endast vid fotot som togs. Vad skönt att tratten tas av idag, då kan lilla P busa ordentligt igen så inget tar emot
  Trevlig helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Åh vad mysigt att få mysa med Ellie och lilla P. Haha ka det är så härligt att få gosa lite med en ”liten”.
  Här slaskar det och nu längtar jag riktigt mycket till värmen. Nu ska jag åka och träna . Jag ger inte upp trots läkarens ord igår. Ha det fint och va rädd om er.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F

  Den där tratten är inte rolig , skönt för henne när den försvinner. Är ju toppen att få den operationen gjord:)
  Jaha så man måste bygga upp en sorts kreditvänlighet redan i tidig ålder ? Kan ingenting om sånt men bra att han fick sitt kort då. 😄
  Att busa med ett litet barnbarn är kryddan i livet så njut du av Ellie . Då minns man tillbaka på hur det var när ens egna var så där små. Skillnaden är väl att nu kan du njuta ohämmat och lämna tillbaka henne om hon blir för ledsen/skrikig.😂
  Att vara med mitt barnbarn är rena dundermedicinen, hon ger så mycket glädje och kärlek. Väntar med spänning på att M ska föda ut barnbarn nummer 2 i slutet av maj.
  Här hos mig vräker regnet ner så det blev en snabb runda med hundarna och sen så ska jag vila lite extra idag.
  Just nu bor ju min bror och hans två barn här så det är lite mer än vanligt. Denna vecka åker barnen till sin mamma så det blir lite lugnare. Brorsan hade fått en lägenhet men sen ändrade bostadsbolaget sig och hade gett den till 3 st samtidigt. Så kan man ju inte göra, blev heltokigt och fler än han som blev utan. Så nu står dem utan lägenhet och han får söka vidare. Som tur är så hade vi ju Linus rum över sen han flyttade i somras så dem får dela på det. Inte det mest optimala men dem har tak över huvudet i alla fall.
  Imorgon får vi gäster och vi ska bjuda på indisk kycklinggryta. Butterchicken med naanbröd, en av mina stora favoriter.
  Hoppas du får någon ordning på din bula på rumpan, vi är många som tänker på dig hur det går med den.
  Ha en fin helg Maria !
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Så mysig med besök av barnen, lilla P, Anna och Ellie. Ja sen att få låna Ellie på egen hand är ju lycka.
  Japp jag erkänner, jag Ä L S K A R att vara farmor, de små är min allra bästa medicin, att vara med dem fyller på mitt må bra-konto rejält ❤️
  Så skönt för lilla P att få bort tratten, nu kan hon busa på som vanligt igen.
  Trevlig helg 🤗
  Massor med kramar från mig 💞💞💞

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Vad härligt att sitta både barn- & hundvakt ☺.

  Gott att P fått sin operation gjord. Skönt för henne att hon får slippa tratten snart 😃.

  Nu har jag packat lite till inför flytten och ska ta mig en kaffepaus.

  Reply

 • Malin T

  Hej Maria! Du verkar ha haft en jättemysig dag med både liten hund och liten människa 😍. Min dotter är 15 år så det var ett tag sedan hon var liten bebis ☺️, men det var något alldeles speciellt det första året 🥰.
  Här har vi det regnigt så all snö håller på att försvinna. Nog längtar jag efter mer behagligt väder måste jag säga. Inte ens min hund Charlie vill gå ut 😉🐶💕. Må så gott, kram från mig Malin T 🌸🤗

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Jättesöta både Ellie och lilla P. Vi har haft mopsen Stefan hos oss idag då matte var i stan. Vi har så smått börjat fundera på att skaffa en liten hund. Det är dottern som så gärna vill. Hon har sagt att hon ska ta huvudansvaret och det kommer hon greja, hon är så duktig med djur.
  Här är det halt nu sen det börjat töa, speciellt trottoarer.
  Ha en riktigt fin helg.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Åh vilken underbar dag att gosa med både vovve och baby ❤️Jag hjälpte ju till mycket med både brorsbarn och syskon, men nu är d ju längesen.. Det är en fin tid.. Så gosa på när du får chansen.. Hundvakt är ju också så mysigt.. Vilken söt jacka P har.. Är d kallt där på kvällarna? Fina Hanna.. Alltid så glad.. Ha det bra och ha en fin Fredag kraam AnnaN ❤️

  Reply

 • Camilla

  Sara ar sa vacker. Kan du fraga henne vart hennes camoflauge trojanar ifran? Som hon har pa bilderna. Och jag alskar hennes lappar! Vare sig de ar riktiga eller inte. Who cares? She is a model.

  Reply

 • Angelica. B

  Hej Maria!
  Tycker Saras läppar är otroligt fina! Lägger själv lite fillers i mina, då och då. Ett självval man gör och inget jag tycker ska kommenteras! Men det är bara min egna åsikt! 🙂
  Jätte mysigt för dig att du passat Ellie och P! Så otrolig goa varelser.
  Jag har hittat en jätte fin väska som jag skulle vilja köpa från din collection, men jag hittar ingenstans på nätet där man kan beställa dina väskor?

  Trevlig fredag och kram på dig!

  Reply

 • Ellies mormor Katarina

  Du är så fantastisk snäll som ställer upp och är barnvakt mm!!!
  Jag är lätt sotis men du är den bästa som kan finnas där när inte jag kan!!! TACK!!!!!!
  Kram till dig och hela din fina familj och ha en fin helg!

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖
  Så härlig dag du haft med söta lilla Ellie och lilla P. De är jättegoa på var och en sitt sätt. Du hade väl nästan svårt att släppa dem sen. Stackars lilla P med tratten. Syns på bilden hur busig hon är, lyser ur hennes ögon.
  Önskar dig en fin helg.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Härligt att få mysa med Ellie och lilla P så passa på när du har chansen. Stackars lilla P som måste ha tratten på man lider med henne. Fy nu är man less på denna vinter, antingen snöar det eller så är det väldigt kallt. I går hade vi -21 och då vill man inte så gärna sticka ut nosen. Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: