Dejtnight med silver boots!

Tjenis!

Fredag! Härligt tycker jag för det innebär god mat, trevligt sällskap och ingen mobil. Usch vad jobbigt det börjar bli med mobilerna. Har inte kollat instagram på några dagar och det känns så skönt.

Köpte de silvriga bootsen på rea. Tänkte att dom kan vara roliga för dejtnight. Vad tror ni ska jag matcha med svarta byxor och topp? Ja ni får se imorgon.

De vita skorna tänkte jag kunde vara roliga att matcha med beige och vitt. Ja eller egentligen vad som helst.

Emma kom hem idag eftersom hon hade en tid hos frisören. Hon uppdaterade sin hårfärg. Det blev jättefint tyckte jag. Urdåligt ljus när jag tog detta kort.

Ja titta nu på andra bilden där P sitter på sängen som vi har i köket. Den köpte jag strax innan jul för att den var röd. Billig så jag tänkte att den ryker efter nyår. Men tänk att jag inte har hjärta att göra mig av med den för alla tre hundarna älskar den. De har krafsat och gjort den lite nopprig men så får det vara just nu. Förresten så badade jag och klippte P idag så hon åker också hem nyfriserad 🙂

Ännu värre tänk om jag skulle bli dumpad bara för att jag är lite nopprig och börjar bli äldre haha!

Malin jag älskar min Chanel mascara den runda svarta. Fråga om du kan få ett prov så kan du se vad du tycker? Det finns bara en rund så det ska inte vara något problem att hitta den i butiken. Lancome är också jättebra.

Comments 13
 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  God morgon, tidig lördags morgon här.. Och det snöar för fullt..
  Tack för kramen och att du inte glömmer bort en, det behövde jag just nu ❤️ Läste också att du använder mineral smink, jag använder bara sånt fast i ett annat märke.. Jättebra smink tycker jag.. Håller med ang mobiler.. Ibland blir man så uppstressad och det är ju så lätt att fastna på internet.. Snyggt med silver skor.. Att matcha med svart blir nog fint.. Kul att Emma och lilla P är på besök.. Hon har så fint hår.. Hihi det här med djur sängarna känner jag så väl igen.. Men en del av missarna sängar ser värre ut då de klöser mycket på sina.. Men jag tar aldrig bort dem det klarar inte mitt hjärta heller.. Jag brukar köpa nån ny då och då och tillslut händer det faktiskt att de börjar gilla den nya istället, även fast jag såklart låter den gamla ligga kvar ett tag också.. Så tillslut kan man slänga den gamla.. Men slänger aldrig något de tycker om.. Så låt dina sötnosar ha kvar bädden ❤️ Haha nej inte kommer du bli dumpad.. Så fin P blev när du klippt henne.. Jag önskar dig och hela familjen och söt vovvarna en fin fredag kraam AnnaN ❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt att Emma o P kom till dej, då njöt P av en skönhetsdag hos dej. Klart vovvarna kan ha kvar sin hundsäng, Copper ser efter P. Skoj med nya skor, de blev säkert en snygg outfit på dej

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Sitter och äter lördagsfrukost och tittar ut över snötäckta hustak och träd. Inte en fågel syns men dom hörs nu på mornarna när man går till jobbet.
  Idag ska vi på kalas, äldsta barnbarnet fyller tio år.
  Häftiga skor 👍😀 Blir snyggt till svart.
  Varför skulle du bli dumpad? Man är ju som ett rödvin, bättre för varje år 😉
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Louise

  Skickar i all välmening med en tankeställare: vår planet håller på att gå under av all överkonsumtion. Vi shoppar och shoppar och shoppar… Varenda köp vi gör påverkar vår planet. Såhär i rea-tider köper folk på sig saker ”bara för det är billigt”. Jag tycker vi alla behöver ta oss en tankeställare: behöver jag verkligen detta? Behöver jag verkligen ytterligare ett par skor, till exempel?
  Tillsammans kan vi stoppa den globala uppvärmningen. Små steg i taget. Det börjar med de små actions.

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Tack för tipset, då ska jag kika på den mascaran. Lite roligt med nytt. Här har det snöat …
  Vad mysigt att Emma och P hälsade på. Emma är jättefin i håret. Tänk om man hade då fint och tjockt hår , det har ni allihopa. Skorna var snygga, silver är jättefräsch till svart.
  Ha en härlig lördag !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lena M

  Dom är verkligen urgulliga, de små vovvarna. Härligt att få en sådan omvårdnad och bli ompysslade.
  Du gör alltid så mycket fint för alla, glöm inte bort dig själv bara, att njuta lite mellan varven. Det är tufft att alltid vara igång.
  Kram

  Reply

 • Kristina F

  Schyssta skor ! 😁 Emma är så fin i håret så :))
  Ja men visst är det så att man behöver hålla sig undan . Hon som tagit så magiskt fina kort på dig .
  Ska definitivt besöka hennes butik och vernissage så fort jag är fri från förkylningen.
  Du borde komma hit till Alingsås på ett besök nu Maria !! 😍
  Kramiz Kristina F

  Reply

  • Kristina F

   Oj ser att ett stycke av det jag skrev har försvunnit.
   Såg 2 kort på dig i ett skyltfönster idag. Googlade på butiken när jag kom hem och det är ju Jenny Gidstedt som driver den. Visste inte att hon flyttat hit till Alingsås. Kul !
   Kramiz Kristina F

   Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag som är ganska ofta ensam ser mobilen/ipaden som ett sällskap, men många är verkligen beroende av sina mobiler, Lagom är bäst 🤗
  Mysigt att Emma och P kom hem, klart hundarna ska ha kvar hundbädden som de gillar så mycket.
  Imorgon blir det lite kalas här, jag fyller år nästa vecka, men det passar alla bättre att komma och fika lite i morgon 🤗
  Massor med kramar från mig 💞💞💞

  Reply

 • Camilla

  Hej!
  Coola stövlar blir snyggt till svart.
  Nej det tror jag inte att du blir dumpad?
  En sån bra ide att ha en mobil fri dag eller date night. Ibland blir det bara för mycket med det där folk tittar på mobilen överallt i stan så de inte ser vad som händer på gatan mm
  Fina vovvarna är måste oxå gå till frissan.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Camilla

  Hej igen!
  Läste om mascaran Chanel har jag inte provat nån gång men Lancome har jag haft i 30 år!
  Blir lite nyfiken på den. Så många andra märken som jag har provat och de rinner av frannsarna liksom.
  Kanske sitter en mascara oxå olika på olika personer oxå såklart?
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Margareta

  Waow vilka häftiga silverboths. Urläckra till svart för en date night.
  Så fin Emma ser ut, men det gör hon och ni alla alltid. Lilla P är så söt så det kniper i hjärtat. Kul ni kunde ha en fin dag tillsammans.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Christina Hägglund

  Hej Maria! Är inne på din blogg i stort sett varje dag, Jätteroligt att följa dig, men är dålig på att kommentera. Vill bara säga att jag blir glad av att se alla bilder och följa din vardag. Feel Good helt enkelt. Kram!

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: