Glad torsdag till Er alla!

Idag fick jag några goda nyheter och fick väldigt mycket gjort vilket för mig är en fantastisk dag!!!

Kan inget säga ännu men snart så 🙂

Jag måste bara dela med mig några makeup tips. Något som har gjort mitt liv så mycket mer effektivare.

Jag vet att jag har rekommenderat Chanel sheer illuminating fluid som jag blandar en droppe till min foundation. Så fantastiskt och det ger en liten glow.

Vet dock inte om jag har rekommenderat Bare Minerals tinted moisturizer spf 30 som jag använder när jag går till gymmet. Sedan sätter jag inte på något mer smink. Jag målar ögonfransarna lite men det är allt. Så mina vänner så här ser jag ut med mina läsglasögon och bare minerals på ansiktet. Det ger också en sådan fin glow. Haha svårt att se på detta kort men sticker man ut i solen så ser man glansen i hela ansiktet. Ser fuktigt och fräscht ut.

Ok mina vänner vad säger ni om jag lottar ut bare minerals och tandtråden (den jag visade er härom dagen) till er som är intresserade av att prova något nytt. Ni kommer att älska båda sakerna.

Obs obs obs!

Vi kör tävlingen nästa vecka när Anna är här så hjälper hon mig. Håll utkik!!

Två plantor som jag verkligen gillar att ha i huset. Jättelätta att ta han om. Inga bruna blad osv utan jämt grön och fräsch.

Ok Rose-Marie vad är cirkelgym? Det har jag inte hört om förut.

Camilla W åh nej ni måste vänta med båten ända till maj månad Ugh!

Kristina F hur mår du först och främst? Hoppas bättre 🙂 Du har så vackra hundar och vilken bra matte du är. Jag har precis gått på promenad med Molly och Copper.

Karin M Sara älskade konserten med Elton John.

Anne-Britt den mjuka härliga tröjan har jag köpt på Banana Republic. Den sticks inte 🙂

Karin L ska du också se Elton John? Så kul! Må nu bättre hela familjen Lagergren.

Camilla kul att du är en lycklig ägare till en Vera klänning. Tänkte också kolla in på webbsidan och se vad hon erbjuder för fint. Igår hade Vera på sig en jättefin tunika över hennes jeans. Fasiken vad gott med choklad. Vi har ingen god choklad här hemma.

Till er alla andra Malin (mallan), Anna N, Margareta, Nettan, Anki med mera här kommer en stor kram ♥️

Maria

Comments 11
 • Malin

  Hej Maria !
  Härligt med lite skönhetstips och dem där magiska dropparna låter ju fantastiska 🙂 så roligt m tävling ,då håller vi tummarna. En fråga : vilken mascara tycker du bäst om ? Skulle vilja prova något nytt. Köper annars en ny Lancome och det känns lite tråkigt.
  Oj vad blir det nu Maria för kul ??
  En stor kram tillbaka denna torsdag !!
  Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Tack för all tips du ger. Skoj med tävling. Spännande vad det var för goda nyheter du fick, jag vill ju alltid gissa och jag tror det rör något utav dina barn
  Tack för din hälsning
  Ha en fin torsdag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Jaha, vad är på gång nu? Spännande 😃
  Tack för sminktips 👍 dock svettas jag så mycket på gymmet så allt jag har i ansiktet hamnar på torkhandduken 😉
  Kul med tävling, ska hålla utkik.
  Nu är det torsdag och som en kollega sa till mig i morse ”nu är det den bättre halvan av veckan”.
  Tack för hälsningen!
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Men nu blev jag nyfiken på den goda nyheten du fått 🤗
  Ah, jag förstår att Elton John-konserten var bra.
  Själv ser jag fram emot Bon Jovi-konserten som vi ska på i juni. Jag vet att du Maria inte gillar hårdrock, jag gillar inte heller all hårdrock med Bon Jovi gillar jag, det är en favorit 👍🏼
  Så skoj med en utlottning, den ser jag också fram emot 🤗
  Ha en fin torsdag du med 💖
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Anne- Britt

  Hei, Maria.
  Takk for svar! Da skal jeg sjekke ut Banana Republic.
  Akkurat nå koser jeg meg med en god kopp jordbærte. Fin start på dagen.
  Ha en fin dag!
  Klem fra Anne- Britt 🙂

  Reply

 • lena

  hejsan Maria alltid lika spännande att öppna din blogg och läsa vad som händer hos er o fina tips o ideer…vi skall åka till los angeles nu 7 februari…min fråga är vilken affär köper man en riktig usa flagga …vi använder dessa till våra garage som vi inreder i usa stil pga att vi har en del amerikanska bilar som är en stor hobby plus älskar 50-talet..mvh lena karlsson som älskar usa

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Väntar spänt på vad du har för nyhet.
  Tack för makeup tips.
  Ansökt om nytt pass idag, Blir Gran Canaria i april och konsert med Take that o Rich Ashley i London i Maj.
  Innan jobbet inatt så ska jag äntligen se A star is born. Fick tips om en kvartersbio som har fåtöljer och soffor med bord och det gick att förbeställa matpaket till platsen.
  Ha det gott!
  Kram Lillemor

  Reply

 • Kristina F

  Vad har du nu i görningen ? Alltid kul med goda nyheter.
  Gillar också såna växter som är lättskötta, har inga gröna fingrar och vill inte ha massa kassa blommor.
  Utlottningen låter trevlig och bare minerals skille garanterat få fejan att bli lite uppiggat.
  Tackar som frågar! Det är upp och ner hela tiden. Axeln är hyfsat bra efer operationen , diskbråcket börjar skrumpna ihop så det gör inte lika fruktansvärt ont längre. Har lättare för att stå och gå nu men ff viker sig benet och jag ramlar. Tappar ju balansen dagligen och faller in i möbler eller väggar. Hundarna är min glädje, mitt allt. 😄 Djur är fantastiska och dina är säkert dina bästa vänner med.

  Ha en fin dag vännen !

  Kramiz Kristina F

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Så kul med tävling snart. Spännande med den goda nyheten som du ska berätta för oss, är så nyfiken. Du är så fin i dina läsglasögon, så tuffa. Du frågade om cirkelgymträningen som jag går på. Cirkelgym är styrketräning där man tränar hela kroppen i grupp med olika stationers träning. Man går runt i stationerna i 4 varv i 1 tim. Man tränar stabilitet, kondition och styrka för hela kroppen. Känns så bra + bra musik till. Igår kväll var jag och Mats på bio. Förhandsvisning av filmen ”Britt-Marie var här” med bl.a Pernilla August i huvudrollen. Filmen var tänkvärd, så bra. Premiären är 25/1. Idag har vi SOL och -6c. Önskar dig en fin dag. En stor kram till dig också från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Det ska bli spännande med lite nyheter! Det ser jag fram emot ☺!

  Fina kort på dina växter. Det är alltid lika kul när det nästintill sköter sig själva.

  Kul med tävling…ser fram emot den.

  Reply

 • Margareta

  Kram tillbaka till dig fina Maria 💖
  Tusen tack för smink tipsen som du delade med dig av. Vad kul och spännande med tävling snart.
  Fina blommor du har. Blommor förgyller verkligen livet och ger ett liv och lyft för hemmet. De skapar sån fin hemtrevnad.
  Grattis till dina goda nyheter. Spännande, hoppas du delar med dig. Alltid roligt att följa dig.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: