Underhållning :)

Tjenix och hejsan!

Först och främst kul Karin M att Kristina kommer med familj och hälsar på er i husbilen. Lätt sotis ni kommer att ha så trevligt. Hag är jätteglad att ni har blivit så goda vänner här på bloggen. Nu får ju Kristina ett till barnbarn och du har ju också några stycken 🙂 Ja det var goda nyheter. Till dig också Malin Th som nu har myndiga barn men släpp inte linan helt, de behöver fortfarande råd och få känna sig mammiga ibland! Eller? 🙂

Mina små fotomodeller som väntar på en liten treat. Såg på Sofie Prydz Instagram att det är walk your dog månad så det är ju lika bra att halka på den banan. Fast det blåser!

Så här ser palmerna ut i min trädgård! Ja ni ser att det blåser ganska kraftigt. Nu till det nervösa! Imorgon får vi främmande och ska ta ut dom på en båttur och avsluta med lite Happy Hour. Vi vill ju inte ha sjösjuka gäster så jag är lite orolig. Sara och Hanna kommer också med en stund 🙂

Ewa tack för att du hittade tandtråden på tandshopen.se annars hade jag köpt och lottat ut. Så fantastisk är den!

Dags för en utlottning snart eller hur? Låt mig komma på något.

Kamran och jag var ju barnvakt igårkväll till P. Kul att lilla P gillar Kamran the real estate guy haha.

Tips önskas för detta foto!

Sara och Hannas gästrum här hemma hos oss. Massor med paket som blir levererade hit eftersom det är ganska vanligt i LA att stjäla paket från andra människor. Vilket är väldigt irriterande. Jag trivs inte med att titta in i detta rum så nu har jag börjat stänga dörren och om ni känner mig så avskyr jag stängda dörrar.

När dom kommer imorgon ska jag fråga hur vi kan lösa det.

Ok imorgon ska jag göra guacamole och jag hoppas att gästerna gillar det.

Kram Maria

Comments 12
 • Kristina F

  Ja det ska bli så trevligt att träffa Karin och hennes man igen. Jag är så glad för att vi fått så fin vänskap här genom dig ! 💖
  Vi får hoppas att blåsten lägger sig tills ni ska ut på havet, annars så får ni vara försiktiga.
  Oj det där med alla kartonger såg inte roligt ut, jag hade fått smått panik. Vill ju precis som du ha ordning och reda och öppna dörrar.
  Jag föreslår att ni skaffar en stor garderob om det inte redan finns och så ställer du in allt där. Eller att du får lov att plocka ut allt ur kartongerna och göra dig av med dem i alla fall. Men hon kanske behöver dem för att veta var det kommer ifrån osv.
  Nu ska jag iväg till doktorn igen, det tar aldrig slut:(
  Men sen ska jag vila och baske mig inte göra ett knop idag.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Mysigt med besök och ni ska ta en tur med båten, hoppas att det inte blåser då
  Vads koj att ni var hundvakt, kortet på Kamran o P är så fint
  Hur är det med Emmas öga? Och kommer du till Stockholm snart?
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Du har ett litet hunddagis nästan 🙂 så himla söta allihopa och roligt att dem trivs tillsammans nu. Avskyr också stängda dörrar men det är inte roligt med stök heller.
  Det finns säkert en lösning runt hörnet. Idag är det bara -3 och ska straxt åka till sjukhuset och sedan träna .
  Ha det fint Maria . Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Fina kort…☺ Det syntes på kortet hur det blåser i palmerna. Hoppas att det slutar snart. Hoppas att era gäster inte blir sjösjuka ☺.

  Ja, det var en samling kartonger. Hoppas de försvinner snart så du blir av med dem.

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Oj vad det blåser hos er. Det kanske få bli bryggsegling i stället. Dumt att riskera att folk blir sjösjuka.
  Kristina F är inne på samma lösning som jag dvs skaffa en garderob och ställ alla paket i. I garaget kanske?
  Idag är det nollgradigt men fortfarande väldigt halt på vissa ställen. Men det är ju vinter så det är ingen ide’ att klaga 😃
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Ja det ska bli så himla roligt att träffa Kristina och hennes man igen, och nu även deras fina hundar 😃 Det är så skoj att vi genom din blogg har blivit så goda vänner 💖
  Jag tänkte också om du kan köpa en större garderob eller ett stort skåp och förvara alla paket i. Det kan rentav räcka med en hylla med massa fack i också, typ Kallax från Ikea, den med 16 fack i.
  Det ser mindre stökigt ut om man får upp allt från golvet.
  Hoppas vinden avtar så ni kan åka ut på sjön med era gäster.
  Jättefina bilder på hundarna, de är ju så söta 💖
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Monica

  Jag har följt din blogg ett tag och gillar verkligen att läsa den. Nu kände jag att jag måste göra min första kommentar. Det var bilden på kartongerna. Jag tror att de flesta har ett ställe i sin bostad där man ställer undan saker. Ett ställe som man inte är nöjd med. Mitt tips är ställ allt i ett hörn och sätt en skärmvägg (vikvägg) framför. Då blir det enkelt att ta bort när det inte behövs mer.
  Hälsningar från ett snöigt Sverige/ Monica

  Reply

 • Malin T

  Hej Maria! Tyvärr hittade jag inte tandtråden på tandshopen.se, så jag får söka vidare.
  Så fina hundarna är. Går det bra nu med P och Molly? 🐶💕🐶
  I gästrummet skulle jag försöka hitta en stor låda att lägga alla paket i. Sen försöka gömma lådan någonstans…😅 Lycka till med din lösning, det blir nog bra hur du än gör🙏🏻🤗
  Hoppas vinden mojnar så ni slipper sjösjuka. 😳💨🌊Lugna båtturer är bäst. 👍🏻
  Må så gott! Kram från Malin T 🌸

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Nej barnen släpper man inte! Jag erkänner att jag kanske curlar lite väl mycket ibland!
  Förstår att du inte gillar kartongerna, föreslår också en garderob med skjutdörrar att ställa dem i.
  Oj vad det blåser, hoppas det mojnar till båtturen.
  Här snöar det ordentligt men det är inte så kallt.
  Ha en fin dag med gästerna.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Gunvor Jonneryd

  Hej Maria,
  Jag är en 80-årig kvinna som bor i Uppsala och läser din blogg varje dag.
  Ääääälskar era fina vovvar, tack för dagens inlägg där också lilla P fick vara med.
  Best Regards

  Reply

 • Margareta

  Vad jag älskar dina söta små vovvar, de ser så gulliga och kärleksfulla ut, det märks väl hur älskade de känner sig. Kamran har härlig mysstund med en av dem. Men oj vad det blåser hos er. Men soligt och härligt har ni.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så glad jag blev när jag fick se bilder på vovvarna.. Jag älskar dem ❤️🐾
  Ja det blåser mycket hos er ser jag.. Här har det kommit lite snö igen.. Oj så mkt kartonger.. Jag vill inte heller ha något ståendes framme.. Hm.. Jag skulle nog försöka få in dem i garderoben.. Man får fixa lite plats till dem 🤣 Ha en fin dag Kraam AnnaN ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: