American Football :)

Jätteroligt att Rams vann idag. Det betyder att dom kommer att vara ett av teamen som går vidare till Superbowl den 3 Februari. Rams är vårt LA American football team. Alla är så glada att dom kvalificerade till final.

Ja säkert jätteointressant för er alla precis som det varit för mig i 31 år men något har hänt!! Helt plötsligt så tycker både Kamran och jag att det är jättekul och är nu stora Rams fan. Kanske att vi till och med har ett Superbowl party.

Kamran och jag stack en snabbis till båten för att tömma bla Swedish Fish på vatten eftersom det har regnat så mycket. Allt vatten är nu tömt och torkat.

Vi tog den stora båten på en liten tur. Parkerade utanför Watermans och hade en tidig middag.

Kamran låda som ni ser är fortfarande under kontroll. Nu har han avlastat allt från fickorna för kvällen.

Nu till något väldigt extremt!

Igår när vi skulle gå och lägga oss så tyckte jag att kanske har något fastnat mellan mina tänder. Tittar i lådan (min och Kamrans gemensamma låda) efter lite tandtråd. Hittar då denna och river av en bit. Jag höll på att tappa hakan. Detta var den bästa, smidigaste, enklaste, elastiska och hoppande tandtråd jag någonsin provat. Jag sa till Kamran att var kommer denna tandtråd ifrån? Han visste inte och jag bad honom prova den. Efter att han knapprat på pumpkinseeds och en clementine i sovrummet så hade jag redan somnat. Det första han sa till mig imorse var att vilken fantastisk tandtråd men att han tog den sista lilla biten.

Så idag efter båtvisiten så stannade vi speciellt på apoteket (CVS) och letade febrilt efter exakt samma tandtråd. Fanns icke!!!

Nu har Emma hjälpt mig att beställa på Amazon Prime och det kommer att levereras i veckan. Fantastisk! Detta är ingen reklam eller något samarbete. Ser ni den i er butik så kan jag varmt rekommendera den.

Kram till er alla ♥️ Maria

Comments 9
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att få upp ögonen för något nytt, du kommer fixa en super häftigt superbowl party.
  Nu är det ny vecka igen får se vad den har att erbjuda
  Idag såg jag första gången månförmörkelse, bra utsikt från mitt fönster innan jag gick till arbetet
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Nja, jag kommer nog aldrig begripa hur det funkar i amerikansk fotboll. Dock tror jag du kommer fixa en alldeles underbar superbowl-fest 👍😃
  Snygg ordning i lådan 😄 Allt blir så mycket lättare när man ska iväg på morgonen om allt ligger där det ska 👍
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag har sökt på den tandtråden nu, men jag tror inte den finns i Sverige.
  I natt har vi haft kallt här drygt -18 grader ute, och här sover vi med fönstret lite öppet än 😃
  Roligt att Kamran och du har fått ett nytt gemensamt intresse 🤗
  Maria, nu ska jag berätta något roligt, om allt går som vi vill så kommer Kristina, hennes man och deras hundar hit i sommar, med deras husvagn och de ska bo bara en liten bit från oss. Både Kristina och jag längtar, det kommer bli så himla roligt 😃
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Nu har jag läst ikapp på din blogg, har missat några dagar. Din walk in closet är fantastisk! Jag bara älskar den!
  Härliga bilder på er alla, här i Sverige är det kallt som bara den.
  I lördags fyllde min dotter 18, hon blev så glad för din hälsning på min insta, tack för det.
  Vi var på bio och åt sen en god middag.
  Nu har jag inga barn längre, båda är myndiga.
  Ha en fin vecka Maria
  Stor kram Malin Th

  Reply

 • Kristina F

  Det är härligt att ha ett favoritlag att heja på och visst ska man följa dem och ha parties och glädjas åt deras vinster.
  Som vi gör här med vårt favvolag i ishockyn. Brynäs !!!

  Så fin ordning Kamran ff har , det är ju lätt att det blir stökigt igen ganska så snabbt.
  Kul när man hittar en produkt som man gillar mycket och som funkar. Många är ju överreklamerade.

  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Tack för tipset om tandtråden. Ska testa den. Är tyvärr dålig på att använda tandtråd.
  Bra idé med lådan, då finns alla saker samlade och man slipper springa och leta på en massa ställen. En härlig dag till i båten och god mat på restaurang.
  Kul att ni hittat något som känns så kul för er båda som med fotbollen. Min man och jag spelar ofta back gammon. Ram, vädur.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: