3 liter vatten per dag!

Hej på er alla. Jag har glömt om jag har sagt detta innan isåfall så säger jag det igen. Fick reda på a boot camp instruktören att man ska minst dricka 3 liter vatten om dagen. Vem gör det? Inte då jag men kommer jag upp till 2 liter så är jag nöjd. Kanske bättre att dra i sig 1 liter på en timme och sedan smådricka lite under dagen. Hur får ni i er 3 liter?

Ja och även äta lite organisk färsk spenat sauterat med lök i lite olivolja eller avokado olja. Lite färsk rostat bröd till det. Gott och enkelt.

Pamela och jag besökte ett nytt café som ligger i Dana Point och heter Maison Café. Jättegod lunch jag hade en burrata cheese med basilika och tomater.

Anki goda nyheter Kamrans låda är fortfarande ostörd av en massa smågrejor. Jag ska ta ett kort så får ni se.

Ha en fin söndag och njut av något gott 🙂

Kram Maria

Comments 17
 • Malin T

  Hej Maria!
  Tre liter vatten, enbart att dricka? Jag kan tänka mig att i dessa tre liter kan även vatten som finns i grönsaker, frukt och maträtter ingå💧💦. Jag skulle ha svårt att få i mig så mycket.
  Håller på att återhämta mig från jobbig influensa med bl a. hög feber, och där märkte jag verkligen hur viktigt det är att få i sig vätska! 🙏🏻🤗
  Ha de’ gott! Kram från Malin T 🌸

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag får inte i mig 3 liter vatten per dag, jag är dålig på att dricka vatten, även fast jag har blivit väldigt mycket bättre på det de senaste åren. Men jag får nog inte i mig ens 1 liter vatten per dag 😔
  Mysigt med en lunch med Pamela, maten ser jättegod ut.
  Nice att Kamrans låda håller fin ordning än 👍🏼
  Idag har jag lånat hem sonens gå/löpband, håll nu tummarna för att det kommer funka för mig att gå på det. Jag behöver verkligen röra på mig, och det är ju så svårt för mig att gå ute nu när det är snö och is.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Lisbeth Gustavsson

  God morgon.jag dricker nog mer än 3 liter om dagen..tar på morgon ingefära shot..1 glas vatten med C-vitamin brus…Har massor med olika smaker på C- vitamin.just nu blåbär..Mycket lättare att dricka vatten med C- vitamin i…

  Reply

 • Anna

  Hej, maten o kaféet ser underbara ur. Hoppas det smakade lila gott som det ser ut. Spenat är gott i alla lägen, färsk, stekt, stuvad osv. Använder det ofta, o nyttigt är det. Njut av helgen och det ska bli spännande att se Kamran låda.

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Mysigt ställe du o Pamela var på. Jag kommer upp i 3 liter, från jag vaknar till dagens slut, jag har alltid en flaska på jobb bordet och den är med mej överallt, jag behöver dricka mycket vatten pga vissa anledningar

  Ha en fin söndag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Jag får i mig ungefär två liter vatten per dag. Jag häller upp både stilla och bubbel i flaskor. Då håller jag koll på hur mycket jag dricker.
  Kul att Kamrans låda fortfarande är i ordning 👍 Det är ju så mycket lättare att hålla ordning när det är ordning från början 😉
  Idag blir det att tvätta och rensa i förrådet. Och gå ut en sväng, måste få lite luft också.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Britt

  Hej Maria,
  Gör en mätning på en dag, skriv upp allt du får i dig.
  3L är lite väl mycket om det inte är extremt varmt. Dricker man mycket måste man få i sig salterna. Så upp till 2L är finemang.
  Ha det så gott💗 Hälsa🙂
  Kram Britt

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Oj tre liter … tror inte att jag dricker så mycket men två liter det gör jag, oftast iallafall . Haha ja man ska kanske mäta för skoj skull. Här skiner solen men det är lite kallt -5 grader. Vad mysigt med fika med bästa vännen.
  Ha det fint❣️
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Cecilia

  3 liter vatten låter nog för mycket! Ca 1,5 liter är det som man behöver få i sig per dag och det mesta får man i sig via frukt och grönsaker. Det är bara om det är extremt varmt och man svettas mycket eller om man tränar hårt som man behöver dricka mera!

  Att dricka för mycket kan vara farligt, eftersom man kan drabbas av vattenförgiftning!!!

  Reply

 • Sophie

  Ja du, tre liter låter rätt mycket… men man vet aldrig. Jag dricker cirka två liter vatten i helt vaket tillstånd under en dag… men sen kan jag vakna av att jag dricker på nätter också i en sömndvala då och då. Så jag har nu en 1 litersflaska vid sängen och kan klunka i mig medvetet eller omedvetet för flaskan är oftast tom på morgonen 🤣🤣🤣 Så kanske tre liter vatten under 24 timmar här hos mig.

  Reply

 • Anna

  Hej Maria.
  Man ska inte dricka så mkt om dagen. Man ska dricka när man är törstig. Tränar man så ska man dricka under passet och efter passet lite mer. Kroppen hinner inte göra av med all vätska utan den är så smart att den säger själv till när du ska dricka. De är farligt att dricks för mkt. Tänk på att i mat och allt annat du får i dig så är det också vätska.
  Ja trånar massa och dricker bara när jag är törstig. Mer behöver inte kroppen. Så va lugn.

  Kram Anna

  Reply

 • Kristina F

  1,5 liter är max för mig annars så får jag bo på toaletten och det gör jag nästan ändå med den mängden 😉
  Inte ens när vi är i Thailand kommer jag upp i 3 liter vatten.
  Vad söt du är i håret , snyygt med scarfes knuten så .
  Idag har jag en riktig skitdag och grinar mest. Kroppen jäklas på alla sätt. Hoppas på bättring snart.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Ceci

  Hej fina Maria!
  Jag tänkte efter lite här och tror att jag får i mig tre liter per dag, iallafall de dagar när jag tränar. Jag börjar alltid dagen med en liter varmt vatten (inte hett, men uppvärmt i vattenkokare) en halvtimme (minst) före frukost. Sen blir det en liter under och efter träning. Plus ett par glas till lunch och ett par till middag.
  Jag minns att du skrev eller sa för några år sedan att ni inte dricker läsk i er familj vilket är fantastiskt. En förebild för mig och min familj. Varför dricka en massa socker!?
  Kram ❤️

  Reply

 • Eva G

  Jag får tyvärr inte i mig 3 liter om dagen men nu med den här vetskapen ska jag bli mycket bättre på att dricka vatten! <3

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Oj jag har blivit lite slarvig med att dricka vatten.. Ifs äter jag ju mkt frukt och grönt.. Förut drack jag mkt när jag tränade så mycket, då vart det lugnt två liter.. Nu vet jag inte hur mycket det blir.. Försöker tänka på det och fylla en flaska men det går sådär.. Men det ska bli skärpning.. Mums så gott med sallad.. Trevligt ställe ni är på 🙂Är det Pamelas naturliga hårfärg eller färgar hon? HAa en fin dag Kraam AnnaN 💖

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: