Har gått upp 6 kg!

Tjenixen!

Ja ni ser själv vad rubriken säger. Inte roligt men jag är ok med det för tillfället. Wow att man går upp så mycket under julhelgen känns inte kul. Man skrattar och tjoar äter en knäck, tar 40 pepparkakor med lite hemmagjord glögg osv. Ja det hela gjorde det ju inte lättare av att jag trillade ner för stegen och nu är man lite förkyld. Jag känner mig mycket bättre och satsar på gymmet imorgon innan jag åker ner till Emma med Molly och Copper för att hälsa på.

Jag älskar att träna. Det roliga är att jag tycker att alla som har en driv att motionera gör det rätta. Vi har våra limits och mål. Inget man kan jämföra med någon annan människa. Motionera och må bra enligt dina egna önskningar.

Jag bad Lupita hushållerskan att ta ett foto innan jag stack iväg på mina ärrenden i regnet.

Goda nyheter! Kamran och jag planerar att sätta in solar på vårt tak. Idag hade vi Tesla här för att gå igenom allt och sedan komma med ett förslag på hur vi kan göra för att inte spendera så mycket pengar på elektricitet genom att sätta in solar paneler. Har ni det?

Kamran är alltid så stirrig när det gäller att ha folk klampande på taket. Rooftiles kan spricka så lätt och sedan kan det leda till en takläcka.

Jag står och diskar och tittar ut genom köksfönstret. Detta är vad jag ser…

Det kallar jag en herre över täppan!!! Pajja inte mitt tak! Shockad att Tesla killen inte trillade ner utav rädsla.

Lådorna är på plats med alla julljus till trädgården. Så himla skönt att vara någorlunda organiserad.

Köpte nu detta mirakel olja vilket ska vara hjälpa till med att förkorta din förkylning. Jag köpte vätskan istället för tabletter. Damen i affären sa att vätskan är mer potent. Säkert mer effektiv. 4 droppar i 2 msk vatten 3 ggr om dagen. Kan verkligen rekommendera. Men jag säger verkligen inte nej till ingefärashots. Hade helt glömt bort dom så jag köpte ett shot idag. Margareta jag har druckit honungsvatten och citron i massor och jag mår alltid bättre efter en kopp. Håller helt med din make 🙂

OBS OBS OBS

Nu till något helt annat :-

Jag har länge letat efter en bra marinblå väska. Kan ni tänka er att jag hittade en idag. Jag köpte en utav dessa två. Vilken tror ni?

Städade och organiserade i min garderob idag och så fort Anna kommer över så kan vi filma.

Comments 20
 • Anki

  Godmorgon!
  Jag har inte vågat ställa mig på vågen efter alla helgerna. Ska låta det gå ett tag i vardagen först.
  Förstår att Kamran blir orolig. Inte kul med trasigt tak med risk för vattenläcka. Vi har inte solpaneler på vårt tak, vi bor i lägenhet. Kanske blir i framtiden.
  Undrar om den där mirakeloljan hjälper? Låt oss få veta.
  Jag tror du valde den mindre av väskorna.
  Nu är det dax att ta sig till jobbet. Sju minusgrader, brrr.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Fin bild på Kamran, det är bra att han kollar så allt flyter på. Jag tror kanske du shoppat båda men om de är en så gissar jag den till vänster med mönster på
  Hoppas Emma mår bättre i sitt öga och du får krya på dej
  Kramisar Nettan

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! God morgon från Sverige. Ja visst är det bra att träna. Känns så bra efteråt. Jag är nu på väg, ska träna cirkelgym idag. Så bra att du känner dig bättre med fökylningen. Solceller på hustak ser man mycket av. Är riktigt bra tycker jag. Så snygga väskor, skulle vilja ha båda. Älskar chanel. Jag tror att du köpte den stora. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Camilla @tiobarnsmamman

  Jag är oxå sån som måste ha koll,så jag hade garanterat stått och tittat sådär haha
  Så härligt att se hur varmt ni verkar ha,här hade vi nästan -30 imorse brr🥶
  Jag tror du köpte väskan till vänster☺️

  Reply

 • Helena Gustafsson

  Hej Maria!
  Ja alltid bra att ha koll på hantverkarna 🙂

  Jätteläckra väskor båda två, jag tror att du är mer den vänstra väskan, själv hade jag köpt den högra. Verkligen snyggt med marinblått!

  Blir intressant att se vilken av dom det blev.

  Mvh
  Helena G

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖
  Alltid lika fin. Var sitter dessa 6 kg? Syns inte på dig. Visst är det kul att träna. Jag tränar inget avancerat men älskar mina långa cykel turer. I Sverige är det snö så det blir promenader med risk för att halka. I Cairo promenader med risk att bli överkörd då det är så mycket bilar. Min man o jag promenerar i den klubb där han är medlem. Kamran övervakar verkligen och har koll på läget. Hoppas det blir bra. Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Angelica.B

  Godmorgon

  Väskorna är ju himmelskt fina, precis som du! Tror att du valde den till vänster 😊
  Det är ganska vanligt att julhelgen ställer till det lite på vägen! 😄
  Men det är det ju värt! Ser inga extra kg på dig

  Kram Angelica 🌸

  Reply

 • Karin

  Hej Maria..
  Jag har gått upp nåt kg över julen,
  de får jag gå ner på promenaderna med lilla vovven..
  Jag tror du valde väskan till höger..
  //kram..

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Säg till om du har tappat bort receptet på ingefärashoten, såfall skickar jag det igen 👍🏼
  Solpaneler är bra, vi har det inte, men har sett att hus på andra områden har det, ja även kungliga slottet i Stockholm.
  Jag förstår Kamrans oro över sprickor i taket, man vill ju inte få vattenskador.
  Jag tror du köpte båda väskorna 🤗
  Det syns inte att du har gått upp 6 kg, du är lika fin som alltid.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Kristina F

  Ja du det där med viktökning är aldrig kul men det är bara att ta tag i igen om du så vill. Det kan ju vara klädsamt också , det viktigaste är ju att du känner att det är ok. Så man inte får ångest över det.
  Bra ordnat med dina ljusslingor där på garderoberna. Jag har också mitt överskådligt i plastbackar.
  Wow Kamran ser ut som lejonhanen tagen ut filmen Lejonkungen när han blickar ut över sitt herravälde.
  Solpaneler är säkert kostnadseffektivt och bra för miljön. Vi har tyvärr inte det på vårt hus men har funderat på det både en och två ggr.
  Jag tror du köpte den vänstra väskan, båda var dock fina och passar dig bra.

  Nu ska jag hämta en vän i stan och ta med henne på lunch.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Toppen med solceller. Vet flera som gjort samma sak.
  Jobbigt med din förkylning. Känner inte till oljan sen tidigare men jag kör lite ingefärashots ibland profylaktiskt.
  Ska till optiker idag. Blir trött i ögonen o ser sämre. Tycker det är så jobbigt att välja nya bågar, skulle helst vilja ha mina gamla😀
  Såg att du kommenterat bilden på Jack och ja han är söt men ingen knähund precis🤣
  Tror du valde mindre väskan. Så snygga.
  Kram Lillemor

  Reply

 • Lena M

  Sån himla kul bild på Kamran där han står som en hök och kikar.
  Väskorna är kanonsnygga och jag tror att du valde bägge eller den större modellen till höger.
  Här ligger snö idag så det blir till att pulsa ut med hundarna lite försiktigt.
  Kram och ha en fin dag.

  Reply

 • Jeanette i Norrland

  Hej Maria
  Ja Kamran ser verkligen bestämd ut där uppe på toppen.
  Det är bäst att de sköter sig på taket 🙂
  Ibland har vi också funderat på solceller på taket för att spara el. Det är en mycket bra uppfinning. Men det finns så mycket man vill göra så det får vänta ett tag till.
  Fler plastlådor är också något jag behöver. De är ju fantastiska. Och vilken bra idé att göra som du med alla sladdar 🙂
  Hm, det var svårt att gissa väskan. Men jag säger nog den vänstra.
  Är det rätt?
  Jeanette

  Reply

 • Marina

  Du köpte bergis väskan till vänster ;=))

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Härligt att du har njutit av jul och nyår med god mat. Det är livet, det andra reder sig 🙂
  Vad intressant med soltak, det måste verkligen synas på elräkningen sedan (en minskning ). Tummen upp
  Ja båda väskorna var ju supersnygga !!!! Tror att du köpte den ”lilla”. Ha det fint !! Krya på dig.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Christina P

  Hej Maria
  Inte kul med förkylning 🙁 jag har själv också varit förkyld och fick till och med lite feber vilket jag inte ens kommer ihåg då jag senast hade det! Usch inget kul alls.
  Ska nog gå på ett tabata pass imorgon kväll ,har kört tabatapass 2-3 ggr i veckan i flera år. Älskar också träning och mår så bra av det!
  KRYA på dig ! Och gissar att du kanske tog den större av väskorna 🙂
  Och supertack för ett mycket fint julkort!!KRAM!

  Reply

 • Mari.B.

  Hej Maria!
  Jag tror du köpte den större väskan till höger.
  Maria jag har en fråga – jag önskade mig ett julkort från dig, men när jag kom hem efter julfirandet så hade inget julkort kommit. Har samlat alla dina julkort och vill verkligen inte missa detta årets. Undrar om du har något julkort kvar och om du kan skicka den till mig?
  Önskar dig en fin dag.

  Reply

 • Sophie

  Fantastisk bild på Kamran, tihi … 😀

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  De där 6 kg syns verkligen inte på dig.. Men visst det är så lätt att man går upp lite över jul.. Och sen när man inte kan träna så mycket som man är van vid.. Men jag undrar också vart de extra kilona sitter på dig? Du är alltid så fin 🙂 Hihi ja Kamran har verkligen koll.. Klart man ska kolla lite extra när hantverkarna är där.. Så skönt att förkylningen är lite bättre.. Ingefära är alltid bra.. Bra du har fixat för jul sakerna.. De ligger snyggt där på skåpet.. Krya på dig nu kraam AnnaN ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: