Hanna åker till LA

Hanna tackar för sig och tar osten (french fetaost) och åker tillbaka till LA. Regnjackan är på för att det spöregnar här och kommer att göra fyra dagar i sträck.

Firman som hängde våra utomhus lysen tog äntligen ner dom i fredags och stapplade upp dom så fint på vår porch. Jag måste sticka nu och köpa ett par till lådor för jag tror inte allt detta får plats i en.

Fick skippa gymmet idag eftersom jag fortfarande är lite krasslig.

Är det någon människa som jag litar på när det gäller naturliga mediciner så är det Pamela. Hon skickade över denna bild och sa att jag skulle investera i en flaska. Har någon av er provat detta? Ska vara bra för förkylning. Låt mig veta och jag låter er veta om det hjälper till på vägen att bli frisk.

Oregano Oil!

Kram till er alla 🙂 Maria

Comments 11
 • Silvia

  no oregano oil

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Blir tomt nu då när Hanna också åker tillbaka.
  Jag har varken sett, hört eller läst om Oregano-olja, så det blir kul att höra vad du tyckte om den.
  Skönt att ha ordning och reda på alla ljusslingorna, såna genomskinliga lådor är toppenbra, vi köpte flertalet såna i somras när vi gjorde om i vårat förråd.
  Här blåser det så det dånar ute, antar att regnet ändå är välkommet hos er även fast man tycker det är lite tråkigt när det regnar.
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Då är du och Kamran och Copper och Molly kvar hemma tills Hanna och de andra kommer till nästa gång och hälsar på
  Jag har inte testat dessa grejer, jag kör med ingefärashot varje dag året om och citronbrustablett varje dag och även apelsiner mm För att förebyggande att inte bli sjuk och nyttigt är de
  Bra att du inte tränar för de inte bra, vila då blir man frisk fortare, Krya på dej
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Camilla @tiobarnsmamman

  Jag gillar naturliga mediciner,
  Hela familjen använder det😊
  vi använder nästan inget av dom vanliga från apoteket här.
  Har inte hört om dessa så berätta gärna hur det gick 😊

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Det blir säkert tomt hos er när Hanna åker, men ändå en trygghet att barnen har sitt och är trygga och mår bra.
  Oj har ni regn, men det är bra för naturen med vatten eftersom det slår till med torka ibland.
  Oreganooil har jag aldrig sett, spännande att höra hur det fungerar.
  Ha en fin tisdag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Anki

  Halloj!
  Nej det där har jag inte hört talas om. Vi är sällan sjuka som tur är (peppar peppar).
  Skönt att få ner det sista i lådor.
  Här har vi ett par minusgrader och ganska hård blåst.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Oregano-oil har jag inte sett förr. Kan kolla på Life butikerna här.

  Skönt att få bort juldekorationerna. ☺.

  Idag kom snön till Göteborg…snöar för fullt och det har lagt sig också.

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Efter regn kommer solsken …;)
  Vad tomt när Hanna lämnar och skönt att även ljusslingorna åker ner i lådorna för att komma upp till nästa jul.
  Jag dricker ingefära shoots och c-vitaminer inför vintern.
  Krya på dig !!!
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Lycka till för Hann Hanna i LA. Oj då så mycket regn ni fått. Vad fint du packat ned all belysning, skönt att ha det i ordning till nästa säsong. Stackars dig förkyld och eländig. Ta det lugnt tills du kryat på dig. Mitt tips är ät mycket vitlök och drick varmt honungsvatten med citron. Min man Aly som är läkare säger alltid, to rest is z best. Ta väl hand om dig.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så skönt att få bort julen.. Jag plockade ner mitt för nån dag sen.. Men de fina ljusslingorna är kvar som sagt.. Verkar som det får hänga kvar överallt utomhus också ett tag till.. Tråkigt att Hanna har åkt.. Måste bli tomt ☹️ Det är bra med lite regn ibland.. Det var bra att du inte tränar när du är sjuk.. Då kan sjukan bli värre.. Jag har aldrig hört talas om den oljan, men om jag också behöver något nån gång så köper jag alltid naturligt.. Men är nästan aldrig sjuk.. Jag tror nog att Pamela har koll.. Allt vi behöver finns i naturen.. Tala om hur det går sen.. Ha en fin dag kraam AnnaN ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Det blir alltid tyst och tomt när barnen lämnar och varför är jag inte förvånad över att hon tog fetaosten med sig? Så kan mina också göra ibland, se om mamma och pappa har nåt extra gott dem kan tjuva med sig. 😄
  Plastbackar är bra till det mesta, så lätt att se vad man har i då .
  Nej den oljan har jag aldrig hört talas om. Du får testa och sedan utvärdera hur den funkade på just dig.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: