7 timmars lunch

Igår var jag på lunch hemma hos min goda vän Heather. Den gamla bibelstudie gruppen hade en reunion. Vi hade så trevligt det började såklart lite lättsamt med att vi fick se kort på alla barnbarn osv. Vi frågade artiga frågor till varandra och var intresserad av vad var och en gjorde nuförtiden en såkalkad uppdatering av vår vänskap.

Efter 7 timmar med lunch och vin så kan ni ju tänka er hur snacket gick haha. Vi pratade och skrattade och berättade hemlisar, så kul. Jag fick höra sanningen av hur dom tyckte jag betedde mig under min vänskap med grannen (Mindy) :/ Dom sa att det var som att leva sig in i twilight zone. No hard feelings! Vi har båda gått vidare 🙂

Heather bor så otroligt fint med en kanon utsikt. Hennes matlagningsskills är superb. Vi hade en liten sallad till förätt och sedan grillad lax med tillbehör. Shaun och Eileen var där också.

Det är Heather som har den randiga klänningen. Detta är iallafall vårt lilla gäng. Jag är yngst och Beth är 71 vi alla har så mycket att prata om och vad som sägs i vår lilla cirkel stannar också där så tyvärr kan jag inte berätta några saftiga hemlisar.

Ser ni fågelställningen? Den tittade jag på från och till under dagens gång och det var en massa fåglar som flög in och ut och åt. Det där ska jag ta kort på och när det var tid så kom inte en ända fågel. Typiskt!

Dags att åka hem solen är på nedgång.

Jag hade gjort lammshank till Kamran och han var jätteglad. Inget jag gillar precis. Det var en liten lyxrätt mitt i veckan.

Hoppas att ni alla har det bra. Jag facetimade med min syster idag och hennes flickvän Isabel. Kul 🙂

Kram Maria

Comments 10
 • Malin

  Hej Maria !
  Vad kul med en återträff, haha ja det är bra att det som sägs i träffen stannar där. Tryggt och bra. 😉
  Vilket väder ni har!! Sol och värme blir så avis.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Så mycket roligt du hinner med. Kul med tjejluncher och gott att äta. Vilken fin utsikt Heather har från sitt hus. Tiden går så fort och nu har jul och nyår redan varit. Jag var och tränade som vanligt idag på morgonen, cirkelgym. Här har vi lite snö och hård vind -4 och halt. Känns i ansiktet av vinden. Önskar dig en fortsatt fin dag. Kram från din vän Rose-Maria.

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Var roligt med återträffen, och helt rätt det som sägs där det stannar där 🤗
  Åh vad roligt att du FaceTima med din syster och hennes flickvän, kan tänka mig de känns lite närmare dig när ni ser varandra när ni pratar 😊
  Här har jag hållit på och laga storkok i dagarna två, jag tycker det är skönt att ha färdig mat i frysen. Det blev sammanlagt 30 portioner mat. Så nu har vi lite att välja på i frysen 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Sju timmars lunch haha. Ja ibland går tiden fort. Det där råkade vi ut för en gång. Vi åt sillunch som startade kl ett och slutade åtta på kvällen. Bra att det som sägs i gruppen stannar där 👍😄
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt med en återträff och vilket hus med utsikten. Härlig solnedgångsbild… Bra att det går att prata så med nära o kära, det blir på ett annat sätt då, hoppas Catharina o Isabel mår bra
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Vilken härlig videosnutt med lilla P och praktiskt att ha en kamera så man ser vad hon gör för bus 😀.Roligt med återträffen och det som sägs där får också stanna där. Vilket härligt väder ni har,här hemma har det snöat hela dagen igår och i dag har vi -10.
  Många kramar Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Kul med återträff med god mat & dryck. Det är fint att era samtal förblir hemligheter ☺.

  Har du ändrats sedan du bröt med Mindy?

  Väldigt fin utsikt från huset. Går inte av för hackor ☺.

  På fredag ska vi ha +6 grader här i Göteborg. Så so far en mild vinter. Men temperaturen pendlar.

  Reply

 • Sophie

  Åh, den där tjejlunchen skulle passa mig utmärkt. Massa mat, vin och tjejskvaller 😀 😀 😀

  Reply

 • Camilla

  Hej!

  Kul med en återträff och snacka lite hemlisar.
  Vilken fin solnedgång och vilken fin och stor backyard. Underbar matta i huset ska köpa en ny till stora rummet så jag har tittat en hel del på mattor.
  Har flyttat i veckan så håller på med en del kartonger.
  Nu ska jag ut och frysa i snö och på isgator tur att en har snö däck på bilen.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Kristina F

  Reunions är trevliga och vilken utsikt hon har. Gillade fågelmatarstationen skarpt. Har aldrig sett en dubbel här.
  Fina tallrikar hade hon också och det som serverades på såg gott ut.
  Det känns som att man är så nära varandra när man har möjlighet att facetima. Det är bra mycket dyrare att ringa länge så då är detta ett bra alternativ. Kan tänka mig att ni hade mycket att prata om både du och syrran och hennes flickvän. Senaste tiden har jag haft långa djupa samtal med en av mina tre bröder, han är i lite jobbig sits i sin relation.

  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: