Julkort :)

julkort@mariamontazami.info

Det är adressen om ni vill önska ert julkort 2018.

Här är vi gänget!!

Igår kväll var Kamran och jag ute och åt middag på en cool bar/restaurang i Dana Point. Vi satt vid baren och hade lite appetizers. Jag hade på mig min nya leopard top och svarta sammetsbyxor men tog tyvärr inget kort men snyggt var det i allafall.

Kamran tog några foton när vi var på väg hem. Dom har dekorerat så fint i hela Dana Point Harbor. Jättelyxigt att gå omkring där bland restauranger och andra fotgängare som är ute på en kvällspromenad.

Ikväll sitter vi barnvakt åt lilla P. P och Molly gick på Spa idag och fick matchande svarta rosetter.

Jag förbereder för mitt årliga glöggkok. Mallan (en blogg läsare som de flesta av er har träffat) jag kör fortfarande med ditt recept. Tyvärr kan man inte hitta stjärnanis här så jag tog kardemumma frön istället. Hoppas att det blir ok.

Kristina Fransson du är så rolig med allt bakande. Pepparkakor står mig närmast smakgenen eftersom min mormor var en expert på pepparkakor och tänk vad goda dom var lite mer frasigare än vad man köper i butiken. Iallafall så får vi Sverigebesök om några veckor och då kommer vi att baka pepparkakor hemma hos mig med ett glass Montazami glögg och julmusik på ganska hög volym 🙂

Kram till er alla och ha en fin söndag. Maria

Comments 10
 • Maria

  Stjärnanis kan du hitta på en indisk kryddar för även i Los Angeles jag har köpt det där
  Titta under star anise men det används mycket i indisk matlagning

  Reply

 • Maria

  Titta efter stjärnanis i en indisk krydd affär jagköpte jag mina i West Los Angeles används mycket i indisk matlagning

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt att ni få ha P hos er, men jag ser inte rosetterna på P o Molly, kanske de har ramlat av. Fina Copper myser i soffan med leksak
  Det var mycket lampor som det har dekorerat med, men fint är de och lyser upp

  Ha en fin 2:a advent
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Så mysigt att ni får låna lilla P, skönt att Molly verkar vara kompis med henne nu 🤗
  Fina Copper ligger och myser bland kuddarna 💞
  Ohh så fint med alla juliga lampor, jättevackert.
  Igår var vi på show och så åt vi julbord, det var himla trevligt.
  Idag ska vi åka på yngsta barnbarnets 1-årskalas ❤️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Malin

  Hej fina Maria !
  Tack för födelsedagshälsningen!! Så gulligt av dig.
  Vad roligt att du använder min morfars recept på glöggen , den ör verkligen god och nu ler han i himlen där han sitter på ett moln. Så gulliga Molly , p och Cooper är, idag ska jag fira min födelsedag med julbord !!
  Stor kram och tack ❣️
  Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så fint de har julpyntat där.. Så mkt fina färger.. Så mysigt att få ha lilla P där.. Då blir det väl mkt extra fart på söt vovvarna.. Kul att ni får Sverige besök.. Hoppas glöggen blir god.. Idag är d redan 2a advent.. Här är det en regnig dag.. Jag längtar efter snön.. Ha en fin dag Kraam AnnaN ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Det är vackert med allt julljus överallt. Älskar att se andras pynt, i år har jag ju också gått all in. 😀
  Ja bakning är min grej och himla bra terapi, alla runt omkring mig älskar att äta av det som bjuds. Idag blev det även rocky road med ahlgrens bilar, pistagenötter, gelehallon och dumlekola.
  Dina hundar är så söta :)))

  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Vilka fina kort! Tjusiga dekorationer och jag hoppas ni hade en trevlig kväll?

  Kul med egen glögg…jag har aldrig gjort min egna. Borde nog prova.

  Vad söta hundarna är…de gör sig så bra på bild 😃.

  Reply

 • Eva Margareta Saneya

  Vad fint dekorerat det var med all julbelysning. Så söta alla vovvarna är. Molly ser härligt uppiffad ut.
  Mysigt med pepparkaks bak. Gott med glögg, vi har köpt så god med äpplesmak och en med blåbär o vanilj.
  Önskar dig en fin andra advent
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: