Sängliggande :/

Typiskt mig att överdriva och inte lyssna på min kropp. Doktorn sa att jag skulle isa min bakdel så mycket jag kunde. Gjorde jag det? Nej!! Utan jag upp på vinden igen och hivade ner tunga jullådor. Det är mitt eget fel att jag ligger isängen idag och dricker kaffe och kollar på ID (Investigation Discovery). Ryggont som bara den. Jag lovade Kamran att jag inte ska lyfta ett finger.

Inte så illa att ligga här och dricka ur min nya Starbucks kopp. En stor latte med kanelsocker på toppen haha.

Köpte denna kristall ansiktsrullare igår på eventet. Den ska vara bra för ditt ansikte bla för blodcirkulation, puffiness och trött hy. Du kan till och med lägga den i kylskåpet för en kylande känsla. Kan bli en perfekt julklapp. Den kostade $24.

Självklart köpte jag en ny skimmer olja som jag sätter på armarna och lite på bröstet när man ska vara fin.

Sedan investerade jag i min absolut favorit kräm till topparna på håret så att det inte blir så frissigt. Funkar jättebra och det behövs så lite.

Sedan slog jag till och köpte Stilas ögonglitter som man kan använda som eyeliner vid festliga tillfällen.

Pamela rekommenderade Smashbox nya matta läppstift. Jag lät damen i affären låta mig prova och jag älskade känslan och looken. Läppstiftet sitter på längre än ett vanligt läppstift och färgen var perfekt. Nude såklart!! Den ser kanske lite mörkare ut på fotot men den är ljus (nude).

Kul Lillemor att du ska på julkaffe hos din dotter 🙂 Hoppas dom bjuder på något gott. Själv ligger jag här isängen och knaprar på pepparkakor. Nyåkers!

Kram till er alla och ha en trevlig fredagsmyskväll. Maria

Comments 16
 • Lotta

  Hej Maria!

  Ajdå, inte bra med ryggvärk. Hoppas att det lättar snart.

  Fina produkter du köpte ☺

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖
  Var nu rädd om dig och ta det lugnt så det går över snart. Min man Aly säger alltid, to rest, is the best. Det stämmer och är ett gott råd.
  Tack för tipset om sminkprodukter du köpt. Kroppsoljan ska jag kolla in om jag kan få tag på, verkar super. Smash box har bra produkter, har en del från dem. Snygg mugg med gott kaffe.
  Önskar dig god bättring. Kram från Margareta och Aly 💜 💛 💜 💓 💗 💖

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Det är aldrig kul att ha ont i ryggen, bra att du vilar och tar det lugnt, man måste lyssna på kroppen. Lätt att säga, men väldigt svårt att göra det 😔
  Hur som så hoppas jag att du har haft en lugn och skön dag i sängen, med tv’n, fika och pepparkakor.
  Min dag har inte varit lugn, jag har sjåat på, skurat gästtoaletten, våtdammat putsat speglar och fixat och donat hela dagen. Jag var helt slutkörd, P fick laga mat åt oss, men det gör han så bra 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • EVA

  Hoppas du känner dig bättre i ryggen snart bästa Maria!!!!

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Va nu rädd om dig då det inte blir värre i ryggen än vad det är. Man ska lyssna på sin kropp. Lätt att säga, svårt att göra. Du kommer hinna med din julbestyr i alla fall.
  Idag ska vi titta på äldsta barnbarnet när tävlingssimmar. Ikväll ska vi ha gäster och i morrn ska vi titta på yngsta barnbarnet när hon har dansuppvisning. Fulltecknaf helg.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  O j oj, krya på dej Maria och vila nu
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria !
  Krya på dig. Vet hur det känns att ha ont, 👎man vill så mycket men man glömmer av att lyssna på sin kropp.
  Många krya på dig kramar ❤
  Karin Lagergren
  K

  Reply

 • Carita

  Hej Maria!
  Det är så hemskt att ha ont i ryggen men jag hoppas att du kryar på dig snart
  Kram Carita

  Reply

 • Britt

  Hej Maria,
  Nä usch😞 krya på dig. Å ta det lugnt.
  Njut idag på lördagen.☕️🍪
  Vi är och hämtar våra vovvar🐶😍
  Använd linement på ryggen om du har.
  Kram från mig, Johanna o John 😁😁😁

  Reply

 • Camilla

  Hej!

  Bra att du vilar nu Maria!
  Stay in bed och ta det lugnt. Krya på dig.
  Tänk att de har Nyåkers pepparkakor overthere det är mina favoriter köper de stora hjärtana varje år!
  Tea och pepparkakor ja då är det jul snart.
  Håller på att ska sätta in en annons på blocket men det går inte så bra ännu ska försöka igen.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Hej Maria!
  Ta det lugnt!💕
  Kram Ammi

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Ta hand om dig och ryggen. Vet att det är svårt att sitta still och lyssna på kroppen ,,..
  jag gjorde i veckan microneedling och det är nån sorts maskin med tusennålar som man drar över ansiktet, inte superskönt men effektivt.
  Stor kram och krya 🙂
  Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Krya på dig Maria och hoppas att du snart blir bra. Usch, inte roligt med ryggont. Nu måste du vila och vara rädd om dig tills du mår bra. Alltid någon tröst att ligga i sängen med en god kaffe och dom goda pepparkakorna från Nyåkers. Så mycket bra du handlade när butiken gav 25% till ett sjukhus. Ha det nu så bra som du kan. Sänder krya-på-dig kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Kristina F

  Men Maria då, du måste vara rädd om dig ! 😍
  Ryggont är inte att leka med, fyyy.
  Stilas produkter är så bra men har svårt att hitta de här i Sverige.
  Jag har fixat och donat i flera dagar och nu är huset äntligen så där juligt som jag vill ha det.

  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Maria

  Maria vad mycket fint ni har i usa. En tjej på Youtube visar mycket från New York. Jättefina juldekorationer och annat. Jag vill åka en helg och shoppa. Hur kommer det sig att det finns så stort urval där men inte i sverige. Tex väskor. Hon verkar gå på en del varuhus och filma. Ja mycket fint som sagt. Kramisar.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria :🙂
  Oj då inte bra.. Nu måste du vila.. ID är kanalen där de löser olika brottsfall va? Jag tittar ofta på det om det är samma.. Gott med pepparkakor.. Fina grejer du köpt.. Ha en fortsatt fin dag och krya på dig 😘 Kram Annan ❤️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: