Trillat ner för stegen!

Idag trillade jag ner för stegen och det gjorde väldigt ont. Jag är helt blå/lila slagen på ena stjärtskinkan. Jag kan inte sitta för stjärten har svullnat upp som en stor kula. Så här såg det ut. Jag höll på att ta ner alla julsaker och skulle ge Anna en stor låda med en julgran i.

Så jag föll framåt och stjärten hoppade på vartenda stegesteg. Fällde några tårar och Kamran kom hem som tur var.

Skulle göra något lätt till oss att äta och höll nästa på att klämma juicen ur denna lilla kille. Han sitter på mitt kylskåpshandtag och har suttit där i 3 timmar.

Gjorde den här lilla arrangemanget men den är inte klar ännu. Visar er allt efterhand när min juldekoration blir färdig.

Den här bilden fick jag skickat till mig den är från Natalie. Kul att ni kan se mig på bussen eller är det kanske tåg? Oj vad jag är ute och far.

Heja blocket eller hur?

Malin Th ha det så kul i Spanien. Nettan jag trodde att jag berättat för er att Nicho har gjort slut med Holly. Han vill inte ha någon flickvän i college. Anki jag ska faktiskt också börja julshoppa lite tidigare i år.

Kram till er Anna N, Mallan, Karin M, Karin L, Margareta, Kristina , Rose-Marie och alla er andra. Bli inte ledsen ifall jag inte skrev ert namn. Jag har ju så svårt med namn. Hej till alla som också läser bloggen men som inte kommenterar.

Maria

Comments 16
 • Kristina

  Men du din stackare, att ramla så måste göra makalöst ont ! Du kommer säkert att ha svårt att gå idag. 😢
  Fint blomsterarrangemang du gjort i allafall. Jag är klar med all min juldekoration,blev så mysigt. Det är en sån fin tid nu.
  Tack för hälsningen ! Den värmer 😍
  Idag ska dottern och jag åka till Gbg och luncha.

  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Tur att det gick så pass bra i alla fall. Man ska inte hålla på och klättra på stegar.
  Din juldekoration kommer bli jättefin, det ser man redan.
  Söt liten sak som sitter på handtaget. Verkar trivas bra där.
  Ikväll blir det gymmet, har inte varit där på en vecka. Inte bra.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki.

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Oj oj förstår smärtan,,,inget skoj alls, vilken tur att du inte bröt något. Var rädd om dej.
  Tack för ditt svar, jag minns ej om du har skrivet det, ja kanske har missat de i så fall

  Igår var jag hos frissan o njöt, alltid lika underbart
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Britt

  Hej Maria
  Fy så ont det gör😞 va rädd om dig💖
  Här hemma använde vi hästlinement. Effektivt och bra. Det svider inte heller.
  Jag klämde min vä fot när jag skulle ta in vatten o ge alla mina pelargonier och ett värdefullt olivträd😉
  Foten fastnade o jag drog igen dörren.
  😱 jag trodde jag skulle svimma….
  Jag ska ta med en flaska linement☺️

  Sitter och väntar på elektrikern. Skulle varit här kl 07 😳

  Kallt som attan är det🥶 brrr
  Stor kram Britt💕

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Tack för hälsningen.
  Oj Maria ! Vilket fall !! Det kunde ha gått riktigt illa även om det blev nu en stjärnsmäll. ❤️ja igår på perrongen när jag väntade på pendeln så kom det en reklamfilm på pelarn där du swichar. Haha jag kunde knappt hålla mig för skratt.,det var bara den scenen. Jätteroligt.
  Har också börjat med julklappar, slipper man rusa det sista man gör. Stor kram och ta hand om dig.
  Malin mallan❤️❤️❤️

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria.
  Stackars dig, aj aj. Jag gjorde något liknande på en kryssningsbåt med barnen till Tallin. Min son började gråta på natten, jag glömde bort att jag låg i överslafen och slängde benen över sängkanten. Som tur var stegen där så jag åkte på den, men fick en rejäl blodutgjutelse på ena skinkan, helt kolsvart.
  Hoppas du kan sitta ordentligt snart och lycka till med julpyntet.
  tack för resehälsningen, det ska bli skönt med ljus och lite värme, sen har de jättefina juldekorationer i Spanien, så det är så fint att se.
  Stor kram till dig
  Malin Th

  Reply

 • Malin T

  Hej Maria! Nejmen, vilken otur! 😩 Måste ha gjort jätteont! Det är bara att vänta ut smärtan och ta det lugnt 💕.
  Jättefin juldekoration du har gjort även om den inte är klar än 😍. Imorgon kväll ska jag och mina jobbarkompisar göra julkransar och äta julsmörgås tillsammans. Det blir första gången jag ska knåpa ihop en krans…🤪😉
  Krya på dig nu och kram från mig, Malin T 🌸

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Men stackars du! Det kunde gått illa så det var bra att det inte blev värre. Värk i skinkan är illa nog.

  Fint jularrangemang☺. Jag har inte börjat ännu…brukar börja pyssla kvällen innan 1a Advent. Men i USA börjar ju julsäsongen direkt efter Thanksgiving. Om jag inte minns fel…

  Ha det så bra nu Maria och ta hand om dig ☺

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Tack för hälsningen och kramen, den värmer ❤️
  Men Aj stackars dig 😢 förstår precis hur ont du har, tur ändå att du inte slog huvudet.
  Jag har ramlat och åkt på ryggen nerför våran trapp några gånger, det gör ju så förbaskat ont 😢
  Vilket fint arrangemang du har gjort, jag ska dona och fixa ordning här hemma nu i veckan jag med.
  Julklapparna är jag nästan färdig med 🤗
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Ajaj! Hoppas du mår bättre nu!
  Jag törs väl knappt skriva det här men jag är KLAR med julklappsshoppingen OCH har slagit in allt! 🙂 Nu är det bara allt annat kvar! 🙂

  Reply

 • Angela Andersson

  Hej Maria!

  Usch vad hemskt tur att du inte bröt något hoppas det onda försvinner snart. Simon bröt tummen för 3 veckor sen på gympan men han mår bra. Lisa tog ner granen från vinden 1 vecka sen och har pyntat den själv tog 3 h den blev jättefin finns bild på min Instagram om du vill titta. Ser fram emot fler juldekorationer.
  Kram Angela

  Reply

 • Camilla

  Hej!
  Stackars dig Maria det där gör så väldigt ont
  Hoppas att du kan sitta med skinkan de kommande dagarna.
  Kanske kan du förvara julpyntet i markhöjd så du slipper stå på en stege.
  Kul kille som är där och hälsar på!
  Jag väntade på tunnelbanan och rätt som det var kom du fram i blocket reklamen de har satt upp bildskärmar med typ tv reklam där då! Det går framåt även i Sverige med rörlig reklam film vid busshållsplatser.
  Trodde nästan att du var i Sverige igen.
  I storstan så är du nästan i alla bussar och Metro tåg just nu.
  Fint med julpynt och med alla fina blommor mm
  I år blir den EN julklapp med VS pyjamas beställde på black Friday så den kommer i veckan.
  Det är underbart att slippa all stress i butiker då det går att handla online.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Tack för din hälsning och kramen. Men usch vad hemskt. Det hade kunnat gått riktigt illa. Tur att du inte skadade dig mer. Förstår att du har ont efter att du trillade ner för stegen. Hoppas att det snart blir bättre med skinkan. Så fint arrangemang du gjort. Vi har bara fixat julfint på våran uteplats ännu. Är alltid så roligt att julpynta. Jag har börjat köpa julpaketen, är så skönt att vara ute i tid. Här har vi lite vitt på taken, blå himmel och sol – 4c. Många kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria !
  Tack för hälsningen den värmer i kylan. Oj Maria det kunde ha gått riktigt illa men tur att du inte bröt något och hoppas att du slipper ha allt för ont Jag har trillat ner för en stege när jag målade och satte mig i en brun färghink😁. Har börjat att handla lite julklappar så man slipper stressa in i det sista.. Krya på dig och många kramar
  Karin Lagergren ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖
  Blev alldeles förskräckt då jag läste att du trillat ned från en stege. Vilken tur att du inte bröt dig eller att det gick riktigt illa för dig. Kan vara nog så jobbigt med blåmärken och svullnad. Var rädd om dig då du klättrar upp på stegar och stolar. Det går så fort att ramla. Jag ramlade med cykel då jag stannade för en månad sen. Blev stel och fick blåmärken samt svullnad. Haltade och det gjorde ont några veckor.
  Så fint du gjort med julstjärnor. Ska bli kul att se hur fint det blir du julpyntar.
  Säger det igen, var rädd om dig fina Maria 💖
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Margareta

  Glömde säga tack för hälsningen. Blev så glad då jag läste det.
  Kram igen 💖

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: