Sara :)

Hej och Happy Weekend!

Ja ni vet väl att nästa torsdag så firar amerikanarna Thanksgiving. Det har nog blivit en av mina favorit holidays. Vi ska såklart vara här och vi får se hur många vi blir. Förra året var vi lite missnöjda med såsen så i år är det jag som gör den igen. Kan bli farligt ibland när man låter någon annan ta tag i sleven.

Ikväll blir det dejtnight men vet inte riktigt var vi ska någonstans men någonstans trevligt iallafall. Jag har på mig en liten sparkly klänning och höga boots. Jag ska be Kamran ta foto.

Köpte även Gucci liknande espresso koppar som jag tänkte lura barnen eller någon gäst att dom är äkta. Nu är det lite mörkt så jag tar foto på dom imorgon innan vi sticker till båten.

Lägger in detta kort på Sara som jag var och handlade lite med på Gallerian. Jag köpte bl.a. ett par byxor till henne och en jättefin grön fluffjacka. Hon är alltid så tacksam och glad.

Hanna kommer hem från Boston på måndag och Emma kommer hem på onsdag morgon. Nicho kommer nog också på onsdag. Snart är familjen äntligen samlad. Då ska jag se till att vi tar vårt julkort 🙂 denna gång kommer även lilla Penelope vara med. Här får ni se lite olika kort Emma skickar mig.

Oj oj oj hon är en riktig buse. Far och hoppar överallt men när hon kommer till oss så får man verkligen hålla koll på henne för man är så orolig att hon ska trilla i poolen.

Kram till er alla Maria

Comments 10
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt att du o Sara var på shoppingrunda. Härligt för dej att snart att familjen samlad, och vad skoj att lilla P också kommer vara med på julfotot. Hon ser busig ut hihi…Jag ser framemot att få önska ett, nu har jag fått kort ett antal år av dej så jag hoppas att de blir så i år med
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Fina kort ☺. Skönt att få familjen samlad igen, eller hur?

  Härligt med en shoppingrunda, kan tänka mig att Sara blev glad över kläderna.

  Thanksgiving är speciell! Brukar ni ha pumpkin pie också?

  Lilla P ser ut som ett busfrö också ☺! Hur gammal är hon?

  Reply

 • Wenche

  Hei Maria,
  Så koselig at alle barna kommer hjem og dere kan feire Thanksgiving sammen.
  Lille P er bare skjønn 💖 Emma må være veldig glad i henne.
  Håper på et julekort fra deg i år, det hadde vært fint. God søndag til deg 😊
  Klem

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Åh vad mysigt att hela familjen kommer bli samlad ❤️
  Så trevligt med era julkort, jag ser också fram emot att få önska mig ett i år också. Det är alltid lika trevligt att få post av dig 🤗
  Vilka härliga bilder på lilla P, kan tänka mig att hon är busig 😊
  Hoppas ni hade en trevlig dejtnight ❤️
  Massor med kramar från mig 💕💕💕

  Reply

 • Kristina F

  Härligt när familjen är ihop igen, det är sån lycka när man sitter vid middagsbordet .
  Kopparna i guld låter fina, jag är mest förtjust i sånt som är guldfärgat men trots det har jag mest i silver hemma.
  Jaaa kul om ni får till ett julkort i år igen :))

  Lilla P ser ut som en rufsboll i pälsen , så himla söt. Antar att hon är så där jättemjuk och go också.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Så fin bild på Sara och underbara bilder på lilla sötnosen P. Hon är så jättegullig. Så mysigt när hela familjen är samlad. Kul att ni ska ta julkort då. Ser fram emot att få önska mig ett. Är alltid lika roligt att få post från dig. Så trevligt med dejtingnigth. Det hade vi igår. Det betyder så mycket. Önskar dig och din familj en trevlig helg. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Angelica

  Härligt när hela familjen kan samlas
  Ser så fram emot erat julkort i år! Lika spännande som förra året! Blir så glad och varm i kroppen när jag får kort från dig! 😊
  Såg bild på dig och Kamran på er dejtnight. Jätte fina båda två

  Kram/Angelica

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Åh så underbart att ni alla i hela familjen kommer att samlas..Hoppas du tar lite foton då får ni är ju alla så mysiga och fina och man blir så glad av att se er 🙂 Kul om ni tar julfoto..Jag hoppas att få ett även i år..Kul att lilla P ska vara med..Alltså den lilla vovven är ju så otroligt söt..Kan tänka mig att det är mkt bus i den lilla sötisen ♡
  Fina Sara så mysigt att gå och shoppa tillsammans..Hoppas ni hade det trevligt på eran date du och Kamran..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Margareta

  Verkligen fint kort på Sara, hon är så vacker. Hon verkar så snäll och omtänksam. Lilla P är för söt, kul att se de fotona på henne.
  Jag hoppas ni får en jätte trevlig helg med alla barnen hemma och roliga gäster. Gör du såsen själv annars vet man aldrig hur det blir.
  Kram Margareta 💜 💗 💜

  Reply

 • Emma

  Hejsan! Vad är det för sorts hund?
  Hälsningar Emma❣️

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: