ÅTERTRÄFFEN DEL 1!

Snart är det dags för del 1 av den stora återträffen i Svenska Hollywoodfruar!! Ni missar väl inte! Klockan 21:00 på TV3!!!

Kristina, jag hoppas du kryar på dig fort! Kanske gör en ingefärsshot med citron och cayennepeppar som jag brukar göra, det hjälper immunförsvaret!

Stor kram från er vän Maria

Comments 15
 • Denise Sundström

  Hej 🤗
  Kommer inte att missa återträffen ikväll, man får ju alltid hoppas att Anna Anka kan bete sig som folk, tycker inte om hennes sätt att vara.
  Hälsningar Denise Sundström från Åland🌹🌹

  Reply

 • Kristina F

  Ja men det ska jag prova att göra, en ingefärsshot ! Att jag inte tänkte på det…

  Först 40 års kalas ikväll sen skynda hem och kolla på SHF. Älskar tisdagskvällarna när man har detta fantastiska program att se på.
  Ha det gott !
  Kramiz KristinabF

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag kommer vara bänkad framför tv’n, så snart ses vi.
  Ja nu är det dags att börja boosta med ingefärashot, jag ska köpa hem och fixa ordning ett par flaskor, det är ju både gott och nyttigt.
  Usch idag har jag inte haft nån bra dag, idag har det mest bara känts tung och jobbigt. Håller tummarna och hoppas på en bättre dag imorgon.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

  • Karin M

   Hej igen 🤗
   Maria, jag har sett dig i annonser för Blocket. Var det de du spelade in nu senast när du var till Sverige?
   Kramar igen 💕💕

   Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Ja nu har jag sett dig på tv. Du var så vacker i din dress. Undrar kommer det att spelas in fler säsonger av SHF? Hoppas. Idag fick jag ditt paket med vinsten. Åh vad glad jag blev. Väsksetet var så snyggt. Det kommer jag att få mycket användning av. Tack ännu en gång Maria. Idag har vi haft regn och stark blåst hela dagen. Inte kul. Imorgon ska jag på ansiktsbehandling, ska bli så skönt sedan i veckan ska jag till min frissa och på manikyr. Kommer att bli en härlig vecka. Önskar dig en fortsatt fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jag ska kolla Shf nu 😉 Lite senare, men då har jag sparat det bästa till sist ♡ Jag har också sett din blocket reklam..Så roligt :))
  Ha en fortsatt fin dag kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Kul att se återträffen. Vad många kvinnor som har kommit och gått under åren fast du Maria har varit med i allihopa. Programmen. Det är så roligt varje gång.
  Du och din personlighet behövs och den är så härlig.
  Ha en fortsatt fin vecka /Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Ja då har vi sett del ett av återträffen. Vet inte vad jag ska tycka. Verkar mest vara ett forum för att ta upp gammalt bråk och så ska man försonas. Sagt är sagt och gjort är gjort. Det är alltid lätt att vara efterklok. Nu blev det ju några försiningar i alla fall men ett par finns fortfarande kvar. Nästa vecka kommer ju bl a Anna och då blir det väl fart kan jag tänka.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Camilla Wikström

  Hej Maria!
  Nu har jag sett återträffen och den var väl som jag förväntade mig att det skulle bli lite hårda ord och bråk mellan vissa personer, men samtidigt blev det försoning (eller är det ett spel)? Du är i alla fall bäst Maria du behövs med ditt lugn och du är så härlig. Ser fram emot nästa och då kan allt hända med tanke på Ankan.
  Ha det fortsatt bra.
  Kramar Camilla Wikström

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Har inte varit inne på din blogg på ett tag, varit en del privata orosmoln, men nu har jag uppdaterat mig.
  Alltså dessa bråk igår, fattar inte hur länge en orkar vara kränkta. Att man kan handla i affekt när man blir trängd är en sak, men att vara elak är något helt annat. Varför skulle M nödvändigtvis göra en sång om G, vad fattas henne? Allvarligt.
  Nåja, du höll stilen som vanligt.
  Så härligt att få se lilla Ellie, hon ser ljuvlig ut.
  Stor kram till dig.
  Malin Th

  Reply

 • Marika

  Hej från ett höstgrått Blekinge .
  Har oxå kollat på återträffen.
  Jag måste spontant fråga om kvinnor är så dramabenägna i LA?
  Du är den enda som håller stilen rätt igenom.
  De andra får man en klump i magen sv att se, vet ju inte riktigt vad de ska säga eller ställa till med.
  Stor eloge till dej Maria ❤️

  Reply

 • Margareta

  Du är som en drottning bland en flock bråkiga skolflickor. Var väldigt vad de gick på igår. Du satt där stilfull och vacker. Maria 💖 du är alltid bäst.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Silvia

  Du er best there, Maria! Lung, sansat och verdigt. Keep going strong

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: