Monarch Beach Resort

Hejsan!

Tack för att ni tittar in 🙂 Igår var det en stor baseballsfinal. Inget jag tycker är så väldigt kul men Kamran och jag tänkte iallafall coola till oss och titta på match 3 som är mellan LA Dogers och Boston Red Socks.

Vi bestämde oss för att åka till Monarch Beach resort som ligger ca 3 min från vårt hus.

På väg dit fick vi se lite utav den vackra solnedgången. Orange som en pumpa.

Så himla härligt att gå in i ett hotel och bemötas av en ung man som spelar violin. De hade högtalare så man kunde höra den vackra musiken över hela terassen. Kamran och jag satt oss ner vid den lilla bordsbrasan för att njuta av musiken och ta något gott att dricka.

Jag hade på mig en jättecool lång skjorta som var symmetrical och så hade jag höga boots över knäna. Vi kunde ju ha tagit ett bättre kort så ni hade fått se min outfit of the day 🙂

Haha vi var ju där för att kolla på matchen som sedan visade sig vara den längsta baseball matchen i amerikansk historia under playoff season. Matchen var 7 timmar och 20 min av tråk. Ugh hur pallar folk kolla så länge på en match.

Vi satt och pratade istället och vi sa att vi är så tacksamma att vi har varandra. Vi har nu varit tillsammans i över 31 år och är starkare än någonsin.

Hoppas att ni alla har en härlig helg med eller utan snö.

Stor kram Maria

Comments 10
 • Karin M

  Hej Maria!
  Vilka fina bilder på dig och Kamran, ni är så fina ❤️
  Grattis också till era 31 år tillsammans ❤️
  Fy så tråkigt att titta på en match så länge, och fy så tråkigt det måste vara att spela samma match så länge.
  Min P jobbar hela helgen, 5:45-17:45 både lördag och söndag. Jag har fortsatt att tvätta idag, så har jag tittat på tv och bara tagit det lugnt. Så för mig är det en stillsam helg.
  Nästa helg ska vi gå på Tomas Ledins show Skarpt Läge, det ska bli skoj.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Nej fy så tråkigt att kolla på match och så länge dessutom. .Så fina ni är..Grattis till alla era fina år tillsammans ♡ Ni har det så fint ihop ♡ Verkligen fint med violin..Oj tänk om det var så på alla hotell att man fick höra musik live..Vilken vacker solnedgång. .Här är helgen lugn..Ingen snö ännu, men det blåser så hemskt kallt..Hoppas allt är bra med er..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vilken härlig dag ni hade tillsammans och jag hörde från Reine att det blev en lååååång match, ett rekord. Vilka spelare. Idag blir det jobb och sedan ska vi se hammarbymatch med familjen. Hammarby är med och sponsrar diabetes 1, Elsa fick ju det för nått år sedan och vi och många andra familjer fick biljetter av Hammarby !!
  Ni är så fina på bilden , 31 år !! Det är bra jobbat.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  *** Grattis till er *** Härligt att ni har de bra och det syns också *** Ni är så fina ***
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Britt

  Hej Maria,
  Det är kärlek det❤️❤️❤️

  Lite väl lång match att titta på, jag hade blivit alldeles för rastlös🙊
  Vilken utsikt och han som spelar..wow😍
  Idag gäller det att vrida tillbaka klockan till vintertid.
  Ha det gott med allt.
  Kram Britt

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Grattis till dom 31 åren 🍾 Ni är så fina ihop 💕
  Jösses, sitta så länge och titta på en match. Måste vara tråkigt att spela också.
  Just nu kommer det ner snö men det smälter på en gång, inget vitt på marken.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Först och främst – ett stort GRATTIS till alla era 31 år tillsammans ☺!
  Vilka härliga kort…jättefina. Solnedgången ser underbar ut!
  Här är kallt och lite vitt ute idag. Det snöade för första gången här i Göteborg igår. Jag hoppas att det inte blir superkallt med mycket snö i vinter.
  Mysigt att killen spelade violin på hotellet ☺.

  Reply

 • Kristina F

  Det är häftigt när man lyckats hålla ihop så länge ! Grattis ! ❤️
  Det lät som en på tok för lång match för mig. Kan tycka att 3 perioder i ishockeyn kan bli långt . De är de ändå bara 20 min vardera och med kanske lite extra speltid samt pauser.
  Måste varit trevligt att lyssna på violinisten, jag är förtjust i all musik så . Så länge det inte överröstar när man pratar.
  I fredags eftermiddag åkte vi till Ullared, var hemma sent på kvällen. Jag blev superförkyld och är det ff. Igår var det kalas hos mamma och först tänkte jag stanna hemma av respekt för de andra gästerna, dvs mina syskon. Men alla ville att jag skulle komma ändå så då gjorde jag det. Igår natt plöjde jag igenom 10 avsnitt av The Crown, handlar om det engelska kungahuset! Åh vad jag älskar det.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Lottie

  Och i 31 år har du haft samma frisyr och färg

  Reply

 • Margareta

  Det strålar kärlek och lycka från er. Ni är ett så stiligt par. Grattis till 31 år. Må det hålla livet ut och i evighet. Ni hör ihop, tvilling själar.
  Så stämningsfullt med han som spelade fiol. Kryddat med en vacker solnedgång.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: