Anna är saknad :-

Hej på er!

Det här kom jag hem till efter att jag varit på gymmet. Kamran hade lagt en lapp i vår fruktskål och önskat banankaka med nötter och russin. Hade Anna varit här hade kakan redan bakat i ugnen. Jag är urdålig på att baka så jag frös in bananerna och det får bli smoothies istället.

Här sitter jag och är hundvakt till Penelope. Emma kom hem för att imorgon ska hon göra något projekt med skolan.

Igår träffades Sara och Nicho och hade sushi tillsammans. Saknar Nicho så mycket. Väldigt sällan man ser hans glada ansikte här hemma.

Japp då var det sista avsnittet innan de två talkshowerna. Jag filmade så mycket kul men det kom tyvärr inte med denna gång. Bl.a. så var Kamran och jag på Happy Hour med Pamela och Carlos i San Juan Capistrano. Kamran och jag lagade en jättegod frukost och satt och mumsade och pratade om livet. Plus att vi filmade när vi firade Emmas 21-årsdag här hemma. Jaja det tar iallafall aldrig slut med festligheter i vårt hushåll och det är ju bra.

Vad ska ni göra denna Halloween helg? Vi har inte bestämt oss ännu. Malin och Kent kommer nu på fredag så det ska bli kul.

Kram Maria

Comments 10
 • Lotta

  Hej Maria!

  Åhhhh, banankaka som är sååå gott! Vad sugen jag blev på att baka en nu, men jag är i fasen att byta ut mina bakformar så har inget att sätta in den i ugnen i.

  Fina bilder…alltid kul med lite blandade kort!

  Jag har inte planerat min Halloween ännu, så har ingen aning om vad det blir i slutändan.

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Banankaka, det är gott det. Längesen jag gjorde en sån, kanske blir en till helgen.
  Va roligt att få rå om lilla Penelope. Då får hundarna lite tid att lära känna varandra lite bättre.
  Vi ska inte göra något speciellt på Halloween annat än att besöka kyrkogården.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Förstår att ni saknar Anna, hon är en fin person. Jag tycker att du borde få mer i TV rutan i SHF
  Maria i detta inlägg så har ett foto hamnat på sidan, på Sara o Nicho alltså det ligger ej rakt som de andra fotona, går det att göra något åt de? Det blir att vända på skärmen för att se de hihi

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Halloj!
  Vi firade lite Halloween förra helgen, då vi kommer vara bortresta i helgen. Kan du visa lite foton hur det ser ut på din gata med Halloweenpynt? Här får ni ett filmtips: igår var jag på smygpremiären av Bohemian Rhapsody, som handlar om Queen men framförallt om Freddie Mercury. Den var så bra, med så mycket bra musik!!!! Saknar Freddie Mercury!
  Ha en bra dag!

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Du får baka en sockerkaka istället, jag kommer ihåg att du gillade receptet du fick av mig för några år sedan 🤗
  Jag tycker det är så tråkigt att TV3 har valt att visa så lite av dig i årets omgång av SHF. Hade varit skoj att se det du skrev om också.
  Jag håller med Ammi, det skulle vara jätteskoj om du ville visa oss lite bilder från din gata på halloweenpyntade hus och trädgårdar.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Lena M

  Hallå!
  Upptäckte igår att du sa Carina till din syrra, hette hon inte Catharina?
  Ha en toppendag. och jag önskar att du hade ett helt eget program, de andra fruarna är så trista….
  Kram

  Reply

 • Kristina F

  Kan tro att hon är saknad, banankaka dessutom som är så gott.
  Aha, så du är ingen bagare du ? Det visste jag inte om dig.
  Trodde du var haj på det mesta i köket. 😊😍
  Vi kommer ej ha nåt Halloweenfirande. Däremot åker vi till Ullared på fredag kväll, har inte varit där på ett helt år. På lördag firar vi mamma som fyller år. Så det blir en bra helg ändå.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Ann

  Nicho i vilken stad bor han i?

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Åh jag förstår att Anna är saknad..Hon har ju varit där nästan varje dag i flera år :/
  Tråkigt att d inte blev någon banan kaka..En annan dag kanske. .Fint kort på dig och vovvarna. .Mysigt att få ha lilla P lite..Ja det är så trist att du fått så lite tid i Shf..Det skulle behövas mer tid med goa glada du och hela fam Montazami ♡ Jag vet inte vad det blir på Halloween. .Det är ju något på grönan som skulle vara kul att gå på, men vi får se vad det blir 🙂 Ha en fin dag kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖
  Vad lilla P har växt. Så söt. Copper och Molly verkar ha vant sig vid henne. Bra idé att frysa bananerna och gör smoothie av dem sen. Klart du saknar Nicho, om några år kommer han nog att komma hem till er mer, då har han nog tröttnat på fria livet och börjar sakna er mer.
  Skulle så gärna vilja se dig mer på SHW.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: