OJ OJ!

KLICKA HÄR

För att se ett klipp från fortsättningen av den traumatiska fotograferingen! Vi har fortfarande inte fått se avsnittet så jag vet faktiskt inte hur det kommer sluta och hur TV har valt att visa fortsättningen. Vi mår alla dåligt efter tisdagens program tror jag och hoppas att vi alla kan lära oss av vad som hände för att bättra oss som människor.

På en positiv not dock så kommer ju även min syster och hälsar på och jag får skämma bort henne lite vilket alltid är så himla kul! Jag är så stolt över min syster och den person hon är, och jag är så glad att hon ville vara med på ett hörn under inspelningen så vi fick dela med oss av vår systerdynamik!

Kul att ni gillade belysningen på flaggan! 🙂 Vi är verkligen nöjda med den festliga flär den ger!

Ann: jag vet inte ännu hur det blir med nästa säsong av Hollywoodfruar, så fort vi vet så lovar jag att låta er veta!

Lotta: Annas flicka mår jättebra och de fick komma hem från sjukhuset igår! De återhämtningar sig, vilket tar lite extra länge eftersom hon föddes 4 veckor tidigt plus att det blev kejsarsnitt. Men Anna uppdaterar mig varje dag med bilder och snart får jag nog se henne!

Nettan: Ja Hanna är så fin och skulle säkert görs sig perfekt som en VS angel! Kanske ska jag tipsa henne att ansöka:)

Stor kram till er alla

Maria

Comments 6
 • Anki

  Godmorgon!
  Måndag morgon och en ny orörd vecka ligger framför oss.
  Det ska bli kul att få se dig och din syster i nästa avsnitt av SHF.
  Skönt att höra att det går bra för Anna och Ellie. Nu är det viktigt att bara ta det lugnt och njuta av den första bebistiden.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Jätte skoj att din syster är och hälsar på och vill vara med på TV. Förstår att du gillar att skämma bort din syrra, jag känner igen de själv när jag träffar min.

  Tack för ditt svar, ja säg det till Hanna hon skulle passa perfekt som en ängel, jag längtar till årets VS, om jag minns fel läste jag att de är i New York i år
  Ha en fin start på nya veckan
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vad roligt att din syster är med, hon är supertrevlig. Och fin. Vi har haft en tuff helg med sjukhus och tråkigheter men nu hoppas vi på en bra vecka. Den innehåller ju ett nytt avsnitt av Hollywood fruarna, 🙂
  Ha det fint! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag får titta på SHF på play på fredag istället.
  Idag blir det ännu en avkopplande dag i solstolen, ladda kroppen med D-vitamin inför vintern.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Nu är d redan tisdag, det är hemskt hur fort dagarna går..Här har det blåst riktigt inatt..Löven far runt runt..
  Men d är ifs nice att måndagarna går fort eftersom det är Shf på tisdagar :))
  Åh va roligt att din syster ska vara med, blir kul att se vad ni hittar på för skoj..Jag skämmer också bort min syster hehe..Men d är klart man ska det..Hoppas du får träffa lilla Ellie snart..Kan du inte visa flera bilder på henne? Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Kristina F

  Det är kul att få skämma bort nån, oavsett vem.
  Jag överraskar ofta de i min omgivning med små presenter.
  Härligt att allt gått bra för den nya lilla familjen .
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: