Grattis Anna och Clinton :)

Titta vilken liten sötnos. Här har vi Ellie som föddes i onsdags och vägde 6.3 pounds och var 19 inches lång. Vilket är ungefär 2.8 kg och 48 cm lång.

Visst är hon fin? Mamma och pappa mår bra men är såklart lite omtumlade över allt som hör till med barnafödsel. Längtar tills man får träffa henne.

Anna och Clinton ni kommer att bli fantastiska föräldrar.

Nu till allt tråkigt som vi såg i sista avsnittet av SHF. Hemskt att det blev som det blev. Ingen ska behöva utsättas för något liknande. Det var en lång dag och mycket var sagt som ni inte fick se i programmet. Jag har ingen kontroll över det. Vi satt inte bara där och mesade oss utan vi/jag sa ifrån att nu får du (AA) sluta.

Jag borde kanske ha rytit till mer. Ledsen att göra er besvikna men jag får lära mig att reagera snabbare om något sådant här händer igen.

Jenny i Gävle tack för dina frågor. Ja jag kan göra en live chatt. Jag får fråga barnen om hjälp. Kamran kollar ibland på programmen men Sara och Hanna är trogna tittare. Hittills är jag familjens favvo 🙂 Får berätta mer på live chatt.

Kram till er alla

Maria

Comments 32
 • Angelica

  Åh en helt bedårande liten bebis! ❤
  Skönt att allt har gått bra

  AA gick på väldigt hårt tycker jag. Fanns ingen befogenhet till att vara så aggressiv

  Kram fina Maria

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Stort grattis Anna och Clinton!!🌸👶🏼

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Lilla Ellie är bedårande söt ❤️ Stort grattis igen till Anna och Clinton 💕
  Maria, det är ju inte ditt fel att det blev så otrevlig stämning i tisdagens avsnitt ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Grattis till Anna och Clinton! En jättesöt liten flicka :))
  Du kan inte förändra den du är Maria, måste vara jobbigt att sitta där i det tjafset. Du sa nog det du kunde säga, alla av oss är inte gjorda gör att säga ifrån stenhårt.
  Däremot är vi nog många som reagerar på att TV 3 sänder detta och kallar det underhållning. Ett riktigt ovårdat språk som kom ur Annas mun.
  Idag har det varit så härligt väder här så jag har legat i solstolen. Helt galet att det kan vara så i oktober.
  Kramiz Kristina F

  Reply

  • Ann

   Jag tycker inte TV3 gjorde något fel. Vi har fått sett Ankans sätt att vara. Nu vet alla vad hon är för sorts person. Ankan säger alltid att det är HON som är bäst i Hollywoodfruarna. Ja, nu vet vi alla att hon är BÄST på att vara OND

   Reply

 • Malin Th

  Hej Maria.
  Vilken lycka för Anna och Clinton! Stort grattis till dem.
  Jag har inte sett avsnittet från i tisdags, ska kolla det på play ikväll. Fy för bråk och elakheter, hur är man funtad om man vill vara elak mot andra? helt galet!
  Tur att du är med och bidrar med balans och vänlighet.
  I helgen väntar middag med vänner, lunch med bästisar och barndop av bonusbarnbarn på söndag.
  Ha en fin dag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Anki

  Grattis Anna och Clinton till en alldeles underbar liten tjej 😀

  Det som hände i senaste SHF tycker jag vi lämnar bakom oss. Det finns ingen anledning att gräva i det längre. AA kommer att bli ignorerad från min sida i fortsättningen, ingen ide att reta sig på henne. Det hon säger slår bara tillbaka på henne själv.

  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • ellie

  Hej fina Maria!

  Ja det är alltid lätt att vara efterklok och tänka att man borde ha sagt si eller så, som någon sa innan att för alla människor
  så är det inte så lätt att ryta ifrån.
  Du är ett stort föredöme och en inspiration för många människor på alla sätt och vis. Stor kram

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Ett stort Grattis igen till Anna och Clinton ♡ Och såklart till söt missarna som fått ett litet syskon hihi..Hon är så fin Ellie..Som en liten docka ♡
  Det är så himla tråkigt att det ska finnas människor som bara är ute efter bråk..Visst kanske Elena kunde ha sagt till innan hon åkte hem, men gjort är gjort och tycker att det var ju inte hela världen. .Inget man behöver gå till attack mot någon för..Nej Maria du gjorde absolut inget fel..Alla vet ju att du är en bra person som ogillar bråk och tjafs..Och att du är vän med de andra fruarna, ja förutom AA då..Och att du gör allt du kan för att alla ska vara vänner och snälla mot varann ♡ H
  Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Ricky

  Ja, det är nog dags att bli lite mer modig Maria, det här var ju fruktansvärt! I bland kanske man får gå över sin ”comfort zone” och säga till på skarpen och säga ”-NEJ, men nu jäklar får det faktiskt räcka!” Man behöver dock aldrig vara elak men lite jävlar anamma lär man ha i sig när medmänniskor far illa!

  Reply

 • Maria

  Grattis till Anna&Clinton! Nej, det är inte ditt fel att Anna Anka beter sig så illa men programmet mår inte bra av hennes medverkan! Jag har inte något emot konflikter för det hör livet till men inte detta! Kram från Norrbotten

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ja lilla baby Ellie så söt, snart får du träffa familjen
  *** Grattis Anna o Clinton till er nya familjemedlem Ellie ***

  Ha en fin helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  ****Grattis Anna och Clinton ””” !! Ellie är gudomligt söt, vilken lycka. Maria , du får inte tro att vi tycker att du är svag eller feg på något sätt. Det hade inte hjälpt att du hade hoppat in i den fighten. Det skulle kanal 3 gjort.
  Ha det fint ! Kram mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Ett stort grattis till Anna och Clinton och deras söta lilla Ellie.. Maria du gjorde absolut inget fel det borde varit tv 3 som ryckt in och stoppat AA . Jag tycker man borde få se mer av dig och din familj.
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️

  Reply

 • Camilla Wikström

  Hej Maria!
  Stort grattis till Anna och Clinton och deras lilla söta Ellie. När det gäller SH så gjorde du precis rätt som inte ryckte in i bråket. Hoppas vi får se mer av dig och din familj framöver för ni är bara bäst 🙂
  Ha en härligt helg.
  Kram Camilla Wikström

  Reply

  • Jossan

   Gjorde ratt? Hur tanker ni manniskor. Tank om det varit hennes dotter som satt dar Elena satt? Likosm ignorera mobbning? Nej, man star vall upp for de som blir utsatta? Usch, ni svenskar verkar springa med svansen under benen! Liksom ser ni nan mobbad kryper ni bort? Oh otackt nu gommer jag mig! Skam pa er som inte stand up!

   Reply

 • Camilla

  Hej!

  Grattis till Anna och Clinton !
  En sån söt Ellie.
  Har inte sett på Hollywoodfurar men tv 3 har väl ett ansvar för vad som sänds på tv.
  Har sett lite vad det står i tidningar.
  Önskar en trevlig helg.
  Ska ut och njuta av det fina vädret i Sverige.
  Kram
  Camilla

  Reply

 • Jenny Jonsson

  Hej Maria!

  Tack för ditt svar! Vad trevligt att du vill göra det! Ser fram emot det, så hoppas det blir snart! : )

  Snart helg nu. Några planer inför den?

  Jag & sambon håller på bygga hus, så vi har fullt upp hela tiden. Jag hoppas att vi kan flytta in till jul. : ) Så härligt att göra något precis som man vill ha det.

  Grattis till Anna & Clinton. Jätte fin dotter.

  Jag fick sjäv ett barn för 7 veckor sedan. En jätte söt flicka som fick namnet Teija.
  Tyvärr så dog hon under mina förlossningsvärkar påväg till sjukhuset & läkaren vet inte exakt varför. Men tror detta hade med min moderkaka att göra, får provsvar om 2 månader på den. Jag gick över tiden och hela graviditet har varit bra.
  Detta har verkligen fått mig att förstå att Allt kan hända precis när som helst.
  Det är svårt att se mening i det som nyss skett. Men det kommer nog bli lättare med tiden , men ändå inte lätt

  Det är skönt att man kan se ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar och läsa din blogg så får man lite annat att tänka på. ♡

  Sen har jag ett stort musikintresse som hjälper mig. Att sjunga och spela gitarr hjäper mycket i sorgbearbetningen.
  Länkar min soundcloud där jag sjunger och spelar covers. Lyssna gärna! : )
  Har du någon favorit låtar? Gör gärna en covers på nån.
  https://soundcloud.com/user-801362915?fbclid=IwAR0pnU87iM8MY-i4tnWAkS4YpAwo10h9BR8q6zoP8JPMWi2XXFSeUlkDX1E

  Ha en fortsatt bra dag och en underbar helg! Ser fram emot din live chatt.☺

  Kram Jenny från Gävle

  Reply

 • Frida

  Att säga att man är vän med båda och på så sätt ifrån säga sig att behöva markera att kalla en annan kvinna hora är inte ok. Du har sen start varit min favorit men nu är Sofia min nya favorit. Inte för att det spela någon roll för dig 🙂 men jag vill ha en förebild som inte acceptera och vill vara vän med någon som kallar en annan kvinna hora och trycker ner henne så.

  Reply

 • Anns

  Jag tycker det var så svårt att se detta avsnitt. Tyckte så synd om Elena och tänker på alla barn och ungdomar, även vuxna, som utsätts för mobbing.dagligen. Det behövs hjältar som Sofie som sätter stopp och markerar att det inte är Ok. Det är svårt att göra, det vet jag, men ibland får man försöka hitta styrkan på något sätt. Jag hoppas att tv3 går ut med en ursäkt.

  Reply

 • Marika

  Så söt o fin liten bebis ❤️Bästa lyckönskningar till familjen Anna o Clinton ✨
  Hemskt när någon blir så elak och att människan inte skäms o säga så.
  Tycker tv teamet skulle ingripit o varnat A.
  Hon saknar spärrar o sådana är bara läskiga.
  Hoppas framtida program blir mindre elaka. Kram

  Reply

 • Margareta

  Grattis till Anna och Clinton. Så söt liten tjej. Vad skönt att höra att allt gått bra för dem. Nu får de glädjas åt sin fina lilla flicka.
  Maria det är inte lätt att komma på vad man ska säga i alla tillfällen. Allt bra kommer man på efteråt då man tänker på det. Anka var verkligen elak och hemsk. En sak är då sant som min mamma sa och det är att osagt är bäst. Men du är alltid bäst i SHW.
  Önskar dig en trevlig helg.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Gudrun

  Stort Grattis till Anna och Clinton 💖 Det var starkt av Sofie att försvara Elena 👍 Maria, det var inte okej att sitta tyst som en mus när en ”vän” utsätts för detta påhopp. Men det är ju inte första gången.

  Reply

 • Sandra E

  Hej Maria
  Stort grattis till Anna och Clinton som nu fått sin lilla baby.Så underbart att få se sin lilla dotter äntligen.
  Trevlig Helg
  Kram Sandra E

  Reply

 • Karin Json

  Hej Maria!
  Ett stort Grattis till Anna o Clinton,
  en sån vacker liten baby.

  Angående det avsnittet i tisdags,
  kommer resten av avsnitten att vara så
  slutar jag o titta, handlar ju bara om ego ankan.

  Det var inte rätt att hon att få hålla på som som hon gjorde.
  //Kram..

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Ett riktigt stort grattis till Anna och Clinton! Fina kort på en fin liten flicka. Återigen ett stort grattis till dem.

  Det var väldigt hetsk stämning i det sista SHF avsnittet. Tråkigt när det blir så men det bubblar väl upp mycket som ligger och stör under ytan. Men påhopp är aldrig OK.

  Reply

 • Ann

  Tycker ni verkligen att det var fel att vi TV tittare fick se Anna Ankas mobbning? Jag tycker inte det. Jag tycker det var bra att vi fick se mobbningen. Nu kanske ni tycker jag är grym, men det är jag inte. Tvärtom jag är snäll människa. . För hade vi inte fått sett det vi nu fick se, då hade nog många TV tittare fortfarande tyckt att Anna Anka är än sådan härlig människa. Nu har vi verkligen fått sett Anna Ankas JAG SIDA. Vi vet alla nu att Anna Anka är en mobbare. Tycker om henne gör man inte efter det som hände. Så åter igen, jag tycker det var bra att vi fick se att Anna Anka är en elak mobbare.

  Reply

 • Ann

  T.ex. i brevet om förlåtelsen är Anna Anka falsk. Hon skriver ”När man hånar mig som mamma eller min relation till mina barn så ser jag svart.” Elena kritiserade henne först efter alla hemska ord, om att hon var en h*ra och kritik om hennes läppar.
  Medans i Anna Ankas sätt att skriva så låter det som att Elena började. Det är så falsk som bara den. Åter igen, Elena sa så först efter ALLA elaka kommentarer från Anna Anka.
  Anna Anka är åter igen falsk i den förlåtelsen.

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria ! Stort grattis till Anna och Clinton och deras söta lilla Ellie. Maria du har absolut inte gjort något fel. Det är tv 3 som skulle ha stoppat detta. Hoopas att vi får se mer av dig och din fina familj i fortsättningen och eran glädje till varandra. Önskar dig och din familj en fin helg. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Daniella

  Hej Maria! Jag tyckte inte alls att du gjorde något fel gällande Anna anka. Om någon borde ha sagt ifrån så borde det ha varit produktionen, inte ni som deltog. 💗 är imponerad att du alltid är så lugn och go, oavsett situation.

  Undrar också om ni kommer skicka ut julkort i år? Min mamma fick ett från er 2012-2013 tror jag och det är hennes stoltaste grej. Varje gång vi tittar på svenska Hollywoodfruarna så berättar mamma att hon minsann lyckades få ett julkort en gång. Hoppas att du har en fin helg! 💗

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: