Pressmeddelande!!!

Oj oj nu är det snart dags för den stora återträffen i svenska Hollywoodfruar!!

Det var verkligen nervöst att bege sig till den inspelningen för ni kan ju tänka att det inte skulle bli helt smärtfritt med tanke på allt tidigare groll!

KLICKA HÄR för att läsa meddelandet från TV3!

Stor kram till er alla från Maria

Comments 10
 • Ceci

  Hej Maria,
  Jag har precis sett senaste avsnittet. Hur kan TV3 och SHF låta AA komma in och förstöra hela programmet? Vilken miss. Jag har sett de flesta säsongerna men känner nu att det räcker för mig. Så länge AA är med tappar ni iaf mig som tittare från och med nu. Lite drama är en sak, men den djupa psykiska ohälsa och smärta som AA visar är för obehagligt att se som ”underhållning” tycker jag.
  Jag kommer att fortsätta följa din blogg Maria!
  Kram

  Reply

 • Nettan

  Hej fina Maria

  Skoj att få höra och se många utav fruarna igen.
  Maria jag läser i tidningen idag att enligt produktionen från TV 3 så var det ok från er alla fruar att detta sändes som hände i gårdagens avsnitt, stämmer detta?

  Jag hoppas du får mer tid i nästa avsnitt, jag tycker du har fått så lite tid, du är bäst

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Länken funkar inte för mig 😔
  Ja det blir kul att återse flera av de tidigare fruarna, hoppas ni slipper AA på den träffen, men jag förstår att det kommer gå hett till då med.
  Vi är många som tycker att du får alldeles för lite programtid, hoppas det blir ändring på det.
  Nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig, om ca 2,5 tim åker vi mot Arlanda, sen tidigt i morgonbitti bär det av till Rhodos. Vi ska vara där en vecka, det blir skönt.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jag kommer inte heller in på länken..Oj Maria då förstår jag mycket väl att du var nervös. .Men de flesta kanske var kul att träffa..Håller med att du ska få mer program tid..Sist fick man ju inte se dig knappt nånting :'( Varför undrar jag?Synd att bara visa massa bråk..Ja vi får hoppas det blir ändring på det..Ha en fin dag kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Det är samma för mig, jag kommer inte heller åt länken.
  Förstår att det var nervöst med förhoppningsvis så blev det inget tjafs. Det har vi nog av i höstens serie.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Maria

  Hej! Har hört så mycket trist om senaste episoden så jag & dottern vill inte se det… Vill inte höra kvinnor behandla varandra illa….

  Reply

 • Malin

  Hej Maria!
  Kommer inte heller in på länken. Så det blev laddat även denna gång ? Tänker att det finns plats för er alla i programmet och förstår att man inte tycker om alla och så är det men att göra bort sig totalt inför tv-tittarna och sina medspelare är för mig otroligt dumt. Svår sits för dig Maria men det är svårt att ta någon annans fajt där borde ansvariga för programmet klivit in. Fortsätt att vara den du är Maria 🙂 kram till dig bästa Maria

  Reply

 • Kristina F

  Kommer inte in… dock trist med allt som kommer ut ur Annas mun. Borde skämmas,vuxna kvinnan.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Ann

  Jag tycker det var bra att vi tv tittare fick se och höra när Anna Anka gick till attack. Varför? Jo, vi fick se och höra vad Anna Anka är för sorts person. Nu vet man att hon har ett kallt hjärta.

  Reply

 • Margareta

  Ska bli spännande att se om det visas på tv. Blir väl en del pratade av några med lite vass tunga.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: