TÄVLING !!!!

Hej på er alla bloggisar!

Ni fattar inte vad jag har skrattat och tänkt på vad jag skrev i lördags i mitt inlägg efter Kamran och jag varit på middag. Jag vaknade helt förskräckt och frågade Kamran vad pratade vi om igår kväll? Vad är det för roligt jag har att berätta :/

Vi har båda tänkt och det enda som hände som var lite kul var att Kamran tappade bakelsen på asphalten som vi köpt för att ta med oss hem och äta med en kopp te. Han tog upp den snabbt och la tillbaka den i vår bakelselåda haha. Vi hade även köpt en varsin strut glass. Jag tog smaken spimone och Kamran tog något annat som inte på långa vägar var lika god som min glass. Asch sa vi och beställde en to-go kartong med spimone glass för att också ta med oss hem och lägga i frysen. Vi åt upp hela kartongen på bilfärden hem haha!

Nog om det!

Något kul måste ju ändå hända så jag tänker nu ha en exclusive tävling för er bloggläsare.

Jag lottar nu ut mina senaste två favoritväskor med en liten plånbok till. Ni får önska om ni vill vinna en svart eller brun. Jag sticker till Gallerian nu och beställer nya såklart för de jag tog kort på är mina egna.

Jag använder mina dagligen. De är så praktiska.

Det blir 2 vinnare randomly utvald. Alla har en chans!!!!

Anna kommer att kontakta vinnarna på den email ni kommenterar med.

LYCKA TILL!

Kram Maria

Comments 164

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: