Sunset Cruise with the Swedes :)

Hej på er!

Tänk att igår åkte jag ner till båten för att hänga lite med Lotta och det svenska gänget som är här för att besöka Lotta och Jesse. Ja dom var ju här för Corina och Christians bröllop.

Ja det tog inte många minuter innan Viktor och Mia hoppar i vattnet och ligger och flyter. Älskar hur svenskarna vet hur man utnjyttjar en semester.

Sedan kommer Kamran ner till båten och tar oss alla på en jättefin sunset cruise. Vi spelade gamla godingar och kryssade omkring. Dock i sista minuten så vi såg väl solennedgången i några minuter men kul hade vi i alla fall. Bästa båten tycker vi och ny har vi fått en ny båtplats som är ännu bättre 🙂

Vill bara än en gång presentera min och Kamrans så gott som bästa vänner Lotta och Jesse. Väldigt roliga människor som alltid spexar och gillar att skratta 🙂

Här är några foton från the meet and greet imorse. Ja Ammi det är Siv som du ser. Hon jobbar ju halvtid på butiken som heter Huset och ligger på Abbott Kinney i Marina Del Rey. Jättekul att Sivs svärmor Irma tittar på mig så bedårande. Ja nu ser det ju bara ut så, hon sa väl någonting till mig. Gulligt iallafall!

Det andra paret är här på semester och åker hit ganska ofta. Första gången vi träffas och de heter Pia och Tobbe.

Kram till er alla

Maria

Comments 12
 • Karin M

  Hej Maria!
  Vilka härliga båtbilder du återigen bjuder oss på, det syns att ni har jättekul och jättemysigt, och fina solnedgångsfoton också.
  Så det blev en ny båtplats, är det i närheten av er förra?
  Idag har vi haft en riktigt fin brittsommardag, det var t.o.m så shortsen åkte på igen, 22,9 grader har vi haft som mest idag, det är inte illa så långt in i oktober.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Siv

  Stort tack Maria och Anna!! Det var så kul! Och dessutom fick vi träffa trevliga Pia och Tobbe.

  Reply

 • Pia Eiserman Rask

  Tack för ett härligt möte ❤️🌴 vilken energi ni ger Maria och Anna. Så kul att även få bekanta sig med Siv Ronny och Irma.. Denna dag lägger jag till som ett fantastiskt minnes guldkorn, Jag samlar på sådana.
  Tusen Tack
  Pia och Tobbe

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vilks härligs vänner och en härlig dag..
  här hemma är det riktig höst och bladen faller och har sånna vackra färger.
  Nu på väg till jobbet. Kram Malin mallan❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Vilka härliga bilder, både från båten och träffen. Det syns att nu trivs med livet.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vilket härligt gäng ni är på båten och myste. Förstår att det var skoj för dom som fick möjlighet att träffade dej och vovvarna och Anna
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Hej!
  ja, Siv med familj är trevliga hela bunten! 🙂
  Brukar du åka till Huset? Är det där man handlar svenskt lösgodis i LA?

  Reply

 • Lotta

  Hej Maria!

  Fina bilder och roligt att träffa vännerna! Hur varmt har ni nu i oktober? Nu har Afrikavärmen kommit men det blir inte för länge enligt prognosen.
  Ha en fin dag!

  Reply

 • Margareta

  Härligt att vara ute på havet och umgås med ett stort härligt gäng, däribland era bästa vänner. Sånt piggar upp och gör en lycklig och glad. Så fina båt bilder.
  Hur är det med din fina mamma? Längesen jag såg något med henne.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Karin

  Hej Maria
  Tycker din klänning är jättefin, vart har du köpt den?
  Tack också för en fantastisk blogg som jag följt dagligen i 8 år.
  Vänligen
  Karin

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så Lovely..Kan väl inte finnas nåt mysigare sätt att umgås än ute i båten..Ni ser alla ut att ha den bästa dagen..Lyllos alla dem som får vara ute och åka med er..Åhh vad jag gillar din leopard klänning. .Tack snälla Maria för Grattis hälsningen till mig igår på Insta..Och Anna hälsade på fb..Tack goa ni, man blir så glad ♥ Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Kristina F

  Ser så härligt ut med ert båtliv, önskar jag bodde närmre. Då hade jag gärna hängt med ut på en tur. Fina vänner ska man vara rädd om. Speciellt de som står en allra närmast hjärtat !
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: