Golfligan :/

Tjenix!

Hoppas att ni gillade kvällens avsnitt av SHF 🙂 Jag har själv inte hunnit kolla på det men jag ska göra det imorgon.

Igår var det golfafton i Monarch Beach Resort. Det fina och lyxiga hotellet med en stor golfbana som ligger ca 4 min från vårt hus. Det var där Kamran var en utav de stora sponsorerna för en cancersjuk kvinna som snart ska börja sin behandling. Kamran var parets mäklare i deras köp av ett nytt hus. Vi håller tummarna att allt går bra.

Det var kul och jag vann det stora priset 1 års medlemsskap i Monarch Beach Golf Club. Ugh och jag spelar inte ens golf!!! Jag tänker ge hela medlemskapet till Pamelas man Carlos. Han är en riktig golfare 🙂

Comments 11
 • Lotta

  Hej Maria!

  Fina kort och en verkligt fin handling av Kamran att vara med och sponsra. Hoppas behandlingen kommer gå bra för kvinnan!
  Grattis till vinsten och ja det är klart, spelar man inte själv golf så är det lika bra att ge bort medlemsskapet. Hade gjort detsamma. Jag kunde inte se avsnittet av SHF igår kväll men ska göra det ikväll.
  Ha en fin dag!

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad snygg klänning du har på dej. Och jag ser Kamran har på sig sin kepa, fint att sponsra. Härlig dag ni fick också

  Grattis till vinsten, det var väl bra förslag att du ger bort vinsten

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Grattis till vinsten 🤗 Jag hade också gett det bort den till någon som hade uppskattat den mer 😊
  Så fint av Kamran att vara med och sponsra, hoppas det kommer gå bra för kvinnan.
  Om gårdagens avsnitt tycker jag återigen att vi fick se alldeles för lite av dig och din familj. Jag tycker de andra fruarna får mkt mer tid 😔
  Idag skiner solen här och det ser riktigt skönt ut ute.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Lena M

  Jag kollade så klart igår, och jag tyckte det var så kul när du var och dammade i Nichos lägenhet, snacka om igenkänningsfaktor.
  Brukar ibland få ta en dust hos mina killar, särskilt den ene.
  Härligt att känna igen sig i vardagen trots Hollywood eller södra Småland…, the same.
  Ha en fin dag.

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Grattis till vinsten och vad gulligt av dig att ge bort det istället för att lägga detvåt sidan . Vad fint av Kamran att sponsra och mössorna var jättefina ! Hoppas att det går bra för kvinnan. Ha det fint ! Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Grattis till vinsten! Såg att du träffat min vän Siv idag som flyttat till LA! Hoppas jag någon gång kan hälsa på henne.😁

  Reply

 • Ceci

  Hej Maria!
  Fina bilder! 🙂
  Gårdagens avsnitt var ok. Fast jag tar illa upp av hur Anna skriker åt Elena i kommande avsnitt som man fick se en del av…från pressfotograferingen. Utklädda hundars party var väldigt skruvat och ansträngt och inte alls ”my cup of tea” men alla är ju olika… Fotohets och babymodell…. jag har tröttnat på det…. Gunilla visade sig från sin roliga och trevliga sida, det var ju kul!
  Du är bäst Maria, vill se mer av dig och mindre av de andra.
  Kram

  Reply

 • Kristina F

  Grattis till medlemsskapet även om du tänkt ge bort det. Du är inte sugen på att gå en golfkurs och lära dig då ?
  Det är inget för mig men min man går gärna ut då och då.
  Åhh vad det var lite Mariatid igår i SHF.
  Hoppas det blir bättre framöver.
  Ikväll har vi varit hos Mikaela och ätit mat och tårta. Vi firade hennes 25 års dag bara med familjen idag.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Verkligen fint av Kamran att sponsra den cancer sjuka kvinnan. Klart jag såg SHW det går inte att missa. Så spännande och kul att följa er och vad ni gör.
  Bra att du gav vinsten till någon som spelar golf. Hade jag med gjort. Testade men det var inget för mig.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så fint av Kamran att sponsra ♡ Grattis till vinsten..Ja bättreatt ge bort priset så d får glädja nån annan..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: