Kalla mig båtmästaren!

Happy Monday!!!

Förutom överraskningen med Gunilla så händer det lite annat kul i morgondagens program! Bland annat tar jag båtkurs för att bli expert och klara mig själv på havets vågor!

Ni missar väl inte morgondagens Svenska Hollywoodfruar??!!

Kram Maria

Comments 10
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Tack för videosnutten, ser framemot morgondagens SHF
  Spelar du in program till ex Humorgalan, eller rosabandet galan det är ju många program som är på G, jag har sett att de är fler kända som spelar in nu också
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Jag ska verkligen inte missa SHF!😁

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Nej då, jag missar inte SHF imorgon 🤗
  Är det reklamfilm eller är tv du spelar in nu? Eller du kanske inte får säga nåt? ☺️
  I kväll har yngsta sonen och tre av barnbarnen (hans barn) varit här och ätit mat, de fick korvstroganoff och ris, de var så nöjda.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Nej då, inte får man missa ett avsnitt av SHF som är veckans höjdpunkt.
  Många kramar Karin Lagergren ❤️

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Haha ja kvinnans list kommer fram där !!
  Bänkad ikväll för att se det spännande avsnittet.
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F

  Åhh så kul att du lär dig köra er båt. Min Mikaela ville ta skepparexamen när hon var i tonåren men det gick upp i rök sen när hon träffade sin kärlek.
  Min båtkörarkarriär var inte nåt vidare , en av gångerna körde jag emot en klippa för fort nör jag skulle lägga intill. Som tur är blev det inga stora skador. Efter det körde jag bara på öppna vatten. :))
  Du kommer fixa det och imponera på Kamran. Man kommer långt med gubbarna genom att vinkla språket och så de själva tror att de kom på vissa saker . Precis som du skriver. Dessa goa män.
  Idag är jag nästintill sängliggande. Ramlade igår på promenaden,det spöregnade och jag for omkull på gräset i skogen med 3 hundar. Som tur var så blev det på fel sida,inte på den opererade axeln. Då hade jag smällt av. Tog mig sakta hem med galen värk där mina diskbråck och ischiasbesvär är. Grrr ! Blir så arg när sånt händer, så onödigt. Så det blir extra vila idag.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Halloj fina Maria
  Klart jag inte missar nästa avsnitt. Ser fram emot det med spänning, veckans höjdpunkt.
  Bra knep, kvinnans list övergår mannens förstånd, hehe… Lite kul när man kan mer än dem och de står där och inte kan.
  Kram Margareta

  Reply

 • Angelica

  Åh va roligt att gå en kurs. Alltid älskat havet och det som hör till ☺️ Det kommer gå jättebra ska du se. Självklart missar man inget avsnitt!
  Kram Angelica

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Nej då inte en chans att jag missar 😉 Jag hann hem,åkte från Dalarna idag.,Så kul att du tar en båtkurs..Och jag gillar att Sofie testar att vara vegan, eftersom jag själv är det..Det funkade ju bra att Gunilla kom tillbaka..Iaf än så länge..Är du påväg hem nu tro?Ha en fortsatt fin kväll kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Pia williamsson

  Hej Maria, vad trevligt att ni fick besök av en pelikan för enligt boken om djurens språk betyder det följande: Hitta dina egna kreativa utttryck och förstärk dem. Din gåva är att stärka din kreativitet genom att praktisera den. Här handlar det om att verkligen använda dig av din kreativitet. Välj inte bort den.
  Allt gott tillönskas 🙂

  Hälsningar från Pia Williamsson från Perstorp i Skåne

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: