Grand Hotel Stockholm

Så härligt att få vara tillbaka igen i Stockholm 🙂 Solen skiner så fint och min utsikt är så underbar. Ja utsikt över både vatten och räksmörgås haha.

Åhh vad gott det ska bli att få äta en riktigt god räkmacka.

Jag kommer att sova gott inatt. Jag fick en fin svit med walk-in closet, stort badrum och en sitthörna.

Kollar nu på Lyxfällan och såg reprisen på Vip Biggest Looser. Jag tyckte det var kul att kolla på Gunilla. Vad fin hon var som modell när hon var yngre. Härligt när hon fick massage medans de andra fick slita som djur på roddmaskinen haha!

Kram till er alla

Maria

Comments 12
 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Välkommen hit på snabbvisiten.
  Verkligen en fin svit och vilken tur med vädret.
  Undrar vad du ska spela in för spännande.
  Ha det så kul!
  Kram Lillemor

  Reply

 • Malin T

  Hej Maria! Så fint du får bo på Grand 😊. Vad är på gång för dig i Stockholm denna gång?
  Kram från mig, Malin T 🌸

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Välkommen till Sthlm 🤗
  Wow vilken utsikt, och räkmackan såg inte dum ut den heller.
  Jag håller med dig att Gunilla var en fin modell. Jag tycker hennes dotter är så lik henne.
  Så nyfiken på vad du nu ska spela in för något 😊
  Åker du hem igen imorgonkväll?
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki

  Halloj!
  Fint väder vi bjuder på 😉 Ser verkligen härligt ut. Själv befinner jag mig ståendes på tåget från Göteborg till Stockholm. Det blev nåt knas vid bokningen så vi fick inga platsbiljetter. En av oss sitter i en trappa och jag står. Får se im vi får sitta någon del av resan. Det beror på om folk kliver av tidigare..
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Angelica

  Åh underbart
  Hur länge ska du vara i Stockholm? Va härligt ditt rum ser ut, verkligen! Gunilla var jätte fin som modell
  Kram Angelica

  Reply

 • Angelica.B

  Åh va härligt! Hur länge är du i Stockholm? Gunilla var fantastiskt fin som modell. Härligt att se henne i rutan igen
  Kram Angelica

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Nice utsikt, kommer Malin till dej ? Tänkte om du ska även på något party eller de kanske är endast jobb resa denna gång
  Ja Gunilla var fin som model

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Såg förra inlägget och så fint d blev med flaggstång. .Förstår att du är glad för den :))
  Oj jag hinner inte med..Är du i Stholm nu..Jag undrar också vad du ska göra för nåt skoj denna gång? Vilken fin svit du bor i..Och så fin utsikt..Så fint när solen är framme..Här i Dalarna har vi också haft en underbar och fin höstdag med sol..Jag och vovven var ute en lång stund nere vid älven och så fotade jag lite..Lägger upp nån bild på insta..Imorgon är det min sista dag i Älvdalen för denna gång..Men jag är nöjd..Har hunnit träffa nästan alla, men ändå hunnit ta det lite lungt..Annars brukar det vara jätte stressigt..Så imorgon ska jag njuta..Ta en lång prommis med vovven..Och sen kommer mitt älskade brorsbarn förbi..Sen ska jag träffa min pappa lite..Så det blir en toppen dag ♡Så mysigt att ligga och kolla på lite tv..Jag tycker att Gunilla är fin både då och nu..Sov gott när d är dags och lycka till med det du ska göra i stan kraam AnnaN ♥

  Reply

 • eva leight

  kop en svensk flagga till flaggstangen de har inga har i Kalifornien !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. jag har oxa en flagg stang i Malibu och jag koper flaggan i Sverige

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Wow! Vilket rum! Och vilken utsikt! Stockholm är vackert!
  Ha en fin dag!

  Reply

 • Kristina F

  Vilken räkmacka ! Önskar dig några fina jobbdagar här i Sverige. Hoppas du kommer sova gott, sängen såg så inbjudande ut.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Waow vilket härligt rum du bodde i. Fin utsikt med.. Superläcker räkmacka.
  Hoppas du hade det bra i Sverige.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: