Flaggan i topp!

Hej på er!

Sitter nu i bilen och är på väg till flygplatsen LAX. Föraren kör så knyckigt så mitt varma Starbucks kaffe spillde på mina grejor. Jag blev lite sur.

Sedan ler jag genast när jag tänker på flaggan som kom upp idag. Flagg installeraren tog med en storlek för liten flagga så på måndag får jag en större plus att han skulle ta med sig en svensk flagga.

Jag visar bara ett foto som jag tog från mitt sovrumsfönster. Jag visar mer efter att jag kommit hem igen.

När jag hoppat på planet så ska jag läsa mitt reklam manus. Svårt att vara rolig på beställning när man är ganska kul helt naturligt 🙂 Jag ska iallafall göra mitt bästa.

Kram Maria

Comments 8
 • RoseMarie

  Hej Maria! Så kul att flaggstången nu har kommit på plats, blev så fint. Roligt att du ska köpa en svensk flagga också. Liila P är så söt. Hon och Molly kommer nog att bli vänner snart. Trevlig födelsedagslunch då ni firade Sara. Så fin Chanelväska hon köpte i present till sig själv. Flickorna jobbar så mycket och Emma och Nicho har fullt upp med skolan. Era barn är så duktiga. Anna är så fin i sin mage. Snart är det dax för lilltjejen att komma. Önskar dig en trevlig resa till Sverige. Du sitter kanske på planet när du får detta från mig. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Välkommen hit. Lite kallare än det var sist. Åh vad fint med flaggstång 🙂 så ståtlig där den står och svajar. Haha ja det är svårt att vara rolig när man är redan så kul 🙂
  Ha det fint ! Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad härligt att ni fått upp flaggan, ser bra ut. Inget skoj att få kaffe på sina grejer…Välkommen till Sverige
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Ja flaggan blev lite liten men den svajar väldigt fint.
  Inte kul att få sina saker nerstänkta, hoppas det gick bra ändå.
  Att vara rolig på beställning är inte lätt men det klarar du galant.
  Välkommen till Sverige!
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Vad fint med flaggan som vajar i vinden, skoj med en svensk flagga också.
  Men fy så tråkigt att få sina saker nedstänka, allra helst när man ska resa bort. Jag blir så irriterad på taxichaufförer som kör så, vad fasiken de är ju liksom proffesionellt det är ju deras yrke, jag vill ha en behaglig resa när jag åker taxi.
  Maria, du kommer klara det galant att vara rolig på beställning, även fast du är rolig jämt 🤗
  Vi hade så trevlig dag hos mamma igår.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • LENA KARLSSON

  HEJSAN MARIA SÅ FINT FLAGGAN VAJAR SKYN…JAG ÄR I USA EN GÅNG VARJE ÅR OCH VILL KÖPA EN RIKTIG USA FLAGGA ,MEN VAR KÖPER MAN DESSA…FÖRSÖKTE PÅ WALLMART.MM MEN INGENHADE..MVH LENA I STRÖMSTAD

  Reply

 • Kristina F

  Flaggan vajar så fint i vinden.
  Riktigt amerikanskt,mycket trevlig syn.
  Men nej för spillt kaffe och busiga
  chaufförer :((
  Du kommer fixa ditt manus galant, var bara dig själv Maria !
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Vad roligt att ni har flaggstången uppe nu och kan hissa flaggan. Blir bra när ni får rätt storlek av flaggan och särskilt när du kan hissa vår fina svenska flagga.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: