Molly och Penelope

Happy Friday!

Jag glömmer ju att svara på frågan hur det går med Molly och Penelope!! Förlåt! Det är fortfarande lite groll mellan de två tyvärr. Kanske är Molly lite sotis på att Emma nu har en ny vän? Vi tar det sakta men säkert och låter de vänja sig vid varandra en stund i taget. Kolla in filmen nedan så får ni höra hur det låter när Penelope skäller på Molly!

Kram Maria

Comments 6
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vilka sötnosar Molly , Copper och P, bra att vänja Molly o P med träffarna, de kommer gilla varandra, Ge båda lika mycket uppmärksamhet
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag tror nog det kommer gå bra när Molly känner sig redo.
  Dom är ju för söta alla tre små voffsingarna. Jag håller med dig, jag hade också mer än gärna lyft upp en hund och gosat med den lite då och då.
  Jag har kört slut på mig själv 😔 Jag har hållt igång alldeles för mycket, handlat jagat presenter, bakat, slagit in presenter, planerat och fixat och donat. Men nu så är allt klart och jag är redo att åka hem till mamma och fira hennes 85-årsdag imorgon.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Britt

  Hej Maria☀️
  Så söta hundarna är.
  Molly vill säkert tala om att hon var först i ert hem o P får veta sin plats. Sen blir dom säkert kompisar 💗
  Önskar er en finfin helg☀️🎉💗
  Vi är på väg till Öland nu😋
  Kram B&U&V☺️

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Molly och P kommer säkert bli bra kompisar men man får vänja dem lite i taget.
  I dag har vi haft regn och rusk så då passade jag på att måla lite. Det känns att hösten är på. G., I norra Dalarna har redan den första snön kommit.
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jag var in i morse och skrev, men kom inte ihåg om jag skickat det, vilket jag ej hade eftersom jag somnade efter. .Så nu skriver jag igen då haha 🙂 Jag har varit så trött idag..Jag var barnvakt åt min väninnas 7 månaders bebis inatt..Så mysigt ♡ Men d är mkt med de små 🙂 Så fina foton på alla söt vovvarna. .Vilken gullig film på Emma och lilla P..Det kommer nog bli bra mellan vovvarna. .Ibland kan det ta mer eller mindre tid..Det är mkt med en ny liten valp..Klart att Molly kan vara lite sotis..Men det kommer bli bra med tiden..Ha en fortsatt fin helg Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Kristina F

  Dem behöver tid på sig för att lära känna varandra. Men det kan också vara så att de aldrig kommer bli bästa vänner eller acceptera varandra fullt ut.
  Min mellantjej tyckte inte om när vi skaffade Fanny. De två leker än idag inte alla på samna sätt son min äldsta gör med nån av dem. Men det behöver de inte heller, så länge de inte slåss. Det kan ju tikar göra.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: