Eftermiddag med Sara

Igår var Sara hemma hela dagen och vi fick äntligen lite tid för bara oss två! Det är mysigt att spendera tid ensam med barnen en och en, det blir lite annan kvalitet 🙂

Vi var på South Coast Plaza och shoppade lite och åt god mat. Sara hade på sig en turban som jag fick i Sverige från Happy Turbans som hon var jättefin i tyckte jag!

Vi köpte även likadana outfits från Zara.

Kram Maria

Comments 12
 • Malin Th

  Hej Maria
  Det är verkligen kul att hänga med barnen en i taget, det tycker jag med. Turbanen är jättefin på Sara.
  Jag tog med Linn igår på shopping, blev lite fynd.
  Ha det fint.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Kristina F

  I’m back !
  Sara är så vacker i turbanen och visst är det härligt att få egentid med sina barn. Jag ska hem till min son imorgon, blivit bjuden på middag.
  Jag mår aningens bättre men har svårt att få armen och axeln att hänga med. Kan inte böja den riktigt vare sig upp eller ner och får inte lyfta med den heller än men sakta men säkert så går det framåt. Har slutat med all morfin nu, den gjorde mig bara tokig i huvudet. Då har jag hellre mer ont !
  Skriver ej ikapp i gamla inlägg men har läst allt.
  Underbart avsnitt igår av SHF och glad att se att ni samsades du och Anna. Jag tror dock att det kan svänga fort så vi kommer säkert få se andra sidor framöver…. ;))
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Ni är så fina, Sara passar jättebra i turbanen.
  Ja visst är det är mysigt att umgås med barnen en och en 🤗
  Skoj med en shoppingtur och restaurangbesök.
  Jag känner mig så stressad just nu, och ledsen. Saknaden efter sonens katt är stor. Lilla kissen var ju också en del av familjen, men kisse har det bättre nu. Han var gammal och sjuk och mådde inte alls bra, och så ska han inte behöva ha det 😔
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

  • Dalkullanannanykvist

   Jag vet precis hur jobbigt och hemskt det är att förlora en liten vän..
   Jag går precis igenom samma efter min älskade Moschino :, ( Det kommer alltid att göra ont i hjärtat..Tänker på er Stor Kram ♥

   Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Åh så fina ni är..Vilken läcker färg på turbanen som passar jättebra på Sara..Mysigt med lite ensamtid..Nej nu ska jag ta och sova lite..Har mkt att göra sen när jag vaknar..Åker ev till Dalarna på fredag, och hoppas verkligen att jag kommer iväg..Men blir inte borta så länge..StigHelmer måste dra ut tänder i November och innan dess måste han gå ner lite i vikt inför narkosen..Så vi har varit ute och promenerat omkring två timmar varjedag..Så måste hem och ffortsätta motionera sen..Hoppas alt är bra med dig och familjen och söt vovvarna over there ♡ Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Josephine Andersson

  Hej Maria, undrar igen om vi kan få träffa dig en snabbis när vi åker ner mot L A nu på lördag? Skulle ju vara kul nu när vi är på vår Roadtrip 🙂

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Jättemysigt med tid till var och en. Fina bilder och Sara är så snygg i sin turban. Ibland kan man hitta lite snyggt på zaea. Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Va fin Sara är i turbanen. Själv hatar jag att ha något på huvudet.
  Härligt Kristina F att du är tillbaka på bloggen 😀
  Igår var jag på fotvård, rackarns vad det är skönt 👍
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Margareta

  Härliga dag du hade med fina Sara. Hon klär verkligen i turban så fin. Roligt med kvalitetstid så med barnen ett i sänder. Det blir prat på ett annat sätt då. Tänker på din fina mamma, hur är det med henne?
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: