Fortfarande soligt :)

Halloj mina vänner!

Hoppas ni kollade på kvällens avsnitt. Har bara hunnit kolla på några delar men jag ska titta på hela programmet imorgon. Elisabeth jag vet gott och väl vad analtömning är för hundar och katter. Det var inget nytt för mig. Att stå och göra ett utlägg om cannabis på hundsalongen fanns det ingen tid för. Nog om det! No bad feelings 🙂

Oj nu blev jag osäker om jag har visat er detta foto. Det är iallafall min vän/polare från Carlforsska skolan i Västerås. Ulrika med hennes stilige man Johan. De var här en kväll och sa hej innan de for tillbaka till Sverige. De har hajkat i 3 National parker på en två veckors resa.

Så himla härligt och avkopplande 60-års kalas vi var på. De hade hyrt in ett band som spelade 80-tals musik så ni kan ju förstå att man slog med fotsulan (hälen) i marken i ca 2 timmar. Från denna utsikt kan man ungefär se hem till Anna assistent.

Ni kanske tror att det är en prydnadsak med ljus i. Nej det var hennes tårta. Hon är också en vinälskare (ja social) och jag har aldrig sett något liknande. Den smakade sådär inte som en svensk färsk prinsess tårta.

Idag var jag hos tandläkaren och lagade två tänder som började visa att här kan det bli hål. Små små såklart men nu är dom borta. Vem får hål i min ålder? :/

Kram till er alla!

Maria

Comments 11
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Igår trodde jag SHF hade utgått, för kl 21 var de ett annat program som drog ut på tiden…men, sedan kom SHF…
  Vad skoj att du fick besök av vän från skoltiden, näe jag vet inte om du visat detta kort tidigare, jag kan ju missat de i så fall.
  Cool tårta, jag förstod att de var en riktig tårta, jag brukar se ett program där de bakar tårtor, enorma, tror de är engelskt program, jätte skoj att se.
  Har du inga bilder när Emma kom hem med sin vovve ? Vad sa Molly o Copper med nya medlemen? när ni firade Nicho o Kamran i söndags

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Maria

  Så trist & obehagligt att se & höra Anna Anka… Dottern & jag stängde tyvärr av ….. Kan inte du göra ett program som Wahlgrens värld? Montazamis värld? Det skulle vara ett feel god-program!

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Vilken läcker tårta! Jag har också sett det engelska programmet där dom bakar helt fantastiska tårtor.
  Jag vet inte vad jag ska tycka om SHF den här säsongen. Anna Anka har storhetsvansinne. Elena är en omogen snorunge. När kommer vi få se henne gosa med sin dotter. Hon tar ju inte i henne utan det är nannyn som hela tiden ägnar sig åt henne. Vi får se vad som händer i fortsättningen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Härligt att kalaset för 60-åringen blev lugn och skön.
  Roligt att Emma har skaffat hund , vilken överraskning 🙂
  Ja avsnittet igår skötte du snyggt vid middagsbordet , Anna fick inte det spelrum hon önskade. Tycker iallafall att hon har en otroligt dålig attityd för övrigt.
  Ha en fin onsdag / kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Ja, svårt att inte sprätta igång med fötterna när man blir nostalgisk och hör 80-talsmusiken. Enormt fin tårta den är som ett konstverk. Tittade på 2a avsnittet av SHF igår och fy vad Anna Anka är elak . I dag åker jag och bubben min till Stockholm för att gå på konsert och se ELO😀
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Wow vilken tårta 🤗
  Jag har också sett det engelska programmet när det gör helt otroliga tårtor, det finns även ett svenskt program när de bakar makalösa tårtor. Men jag kan tänka mig en prinsesstårta är godare 😊
  Japp, jag såg programmet igår. Jag blir så irriterad på Ankan, men du skötte det snyggt Maria, och du ska absolut vara stolt över ditt pris, det är du så väl värd ❤️
  Men hur kan Ankan tro att SHF var hennes show från början, det kan jag inte förstå. Hon var ju inte direkt ensam i första säsongen.
  Hade med glädje sett ett program med bara dig Maria och din familj, typ Montazamis med vänner som gick förut, eller Montazamis värld.
  Vad skönt att du fick hålen i tänderna fixade innan de blev riktiga hål.
  Ha det så gott!
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jodå jag såg SHF..Tack för att du är så snäll och go..80 tals musik är bra, det finns många bra och fina gamla låtar..Oj vilken häftig tårta..Måste både vara kul och svårt att tillverka en sån..Åh så roligt att få besök av en gammal vän..Tråkigt att de inte kunde stanna längre. .Skönt att få hålem fixade..Jag vill också se bilder på Emmas söta lilla Penelope ♥ Är hon ifrån samma ställe som Molly? Ha en fin dag kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Elisabeth

  Hej Maria! Vad bra att du vet – hur kommer det sig att du i slutet av programmet säger”att Molly blir blekt om …”? Det är ingen behandling man (hund) blir ljusare av :-D. Cannabis – man kunde se på ditt ansiksutryck att du blev konfunderat över ”knark” till hundar. Det är ingen knark – bra att kunna skilja på knark och cannabis som används som livsmedel. Har du aldrig provad choklad eller kakor eller annan produkt? Till hundar används det i relax syfte. Är hunden väldigt stressad över något (åska, fyrverkerier eller annat) så kan man ge de cannabis för att lugna ner de men de blir aldrig påverkade som du säger ”hallucinationer” . Jag har cancer och har använd medicinsk cannabis länge, det är ingen knark utan CBD olja som är helt tillåtet tom i Sverige. Tänk på vilken kraft programmet har i allmänbildning och många tror på det du säger. I USA har flera stater inkl. California tillåtit cannabis i relax syfte. Nej ,jag har inga dåliga vibbar – vill bara att informationen kommer i korrekt form. Du är duktig och bildat men ibland blir jag fundersam. Kram

  Reply

 • Elisabeth

  Wow – vilket hus och poolen -OMG! Fantastiska bilder – tack Maria för att du delar med sig det fina. Kul med besök av skolkompisen. Att hajka i Nationalpark i USA är bland dom bästa saker vi har gjort. En gång var det brand i Yosemite Park så det fanns avstängda vägar och ställen som var lite läskiga att cykla bland men fantastisk upplevelse. Kalifornien är vårt favoritställe som vi återkommer till vartannat år – blir aldrig trötta på att se allt det vackra.Varje gång upptäcker vi nya ställen och fina saker – du har verkligen tur som bor där. Kram

  Reply

 • Margareta

  Klart jag såg senaste avsnittet. Du är alltid så fin Maria. Stil på dig, beundrar dig så mycket för du är så vänlig och snäll. Tänk om fler i världen var så.
  Kul med Sverige besök och att få prata gamla minnen. Känns alltid roligt med att få gå på kalas som är roliga med härlig musik. Vilken häftig tårta, även om den nu inte var så god som svensk princess tårta.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: