Kamran bjuder in :)

Hej på er igen!

Först och främst kram till er alla! Tack för alla kommentarer och bli inte arg ifall jag glömmer svara på någon fråga. Jag ska bli bättre på det genom att skriva ner frågan på papper. Iallafall Karin M jag jag gillar ditt örtsalt gott till allt. Tack 🙂 Angående Hanna och Nicho om de förstår svenska. Ja Hanna förstår men behöver tid att svara på svenska men någon har aldrig tid att vänta så folk bara viftar med handen och säger ”asch ta du det på engelska haha” Vad gör man? Nicho varken pratar eller förstår. Synd och speciellt nu när assistent Anna säger att hon ska bara prata svenska med Ellie (hennes flicka som kommer i mitten av november) så blir man ganska sotis och tänker varför var jag inte lite mer envis.

Tänker mycket på dig Kristina Fransson var inte ledsen för att du inte kan springa i ringen med dina fina hundar. Ibland händer allt för ett reason. Du har så många människor i ditt liv som tycker om dig bl.a. jag 🙂 Hoppas nu allt går bra.

Ja min högsta önskan är att göra diskhanddukar och nu har jag även fått nippran på disktrasor. Tack till alla er som gett mig några stycken (disktrasor) vid olika tillfällen när vi träffats. De har används flitigt och nu har jag en kvar med älgar på som jag fick av mamma.

Igår bjöd Kamran in till öppet hus. Vad kul tänkte jag och sa att jag kommer. Kamran hade berättat att han har haft huset proffesionellt homestylat och det ville jag såklart kolla in. Här kommer lite kort från de olika rummen. När köparen köpt huset så töms ju allt.

Vad tycks? Jag tyckte att det blev bra men hade kanske gjort lite annorlunda med vissa möbler. Fin trädgård med underbar utsikt över golfbanan.

Huset kostar $1,7 miljoner. Tycker att Kamran gjort ett fantastiskt jobb med att flippa detta hus. Huset tillhörde en ful filur förut så när dom skulle ta över huset så kom 8 sheriffer med pistoler och en låssmed.

Ikväll ska Kamran och jag på 60-års Surprise party och det ska bli väldigt kul.

Imorgon kommer alla mina barn hem för att vi ska fira Nichos och Kamrans födelsedagar. Jag tänkte bjuda på mexikansk mat som jag kommer att beställa. Härligt!

Kram till er alla nu sitter bikinin på pch jag ska ut i trädgården för att ge mina pelargonier lite vård. Maria

Comments 10
 • Angelica

  Helt otroligt vackert verkligen! 🙂

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Tack för ditt svar, så skoj att du gillar örtsaltet 🤗
  Jag förstår att du inte hinner svara på alla kommentarer, jag är så glad att du läser dem.
  Men Åhh vilket fint hus, men läskigt när sherifferna dök upp då när de skulle ta över huset.
  Jag förstår att du kan ångra att du inte bara pratade svenska med barnen när de var små, det hade ju varit skoj idag om de hade kunnat det flytande. Du får öva med dem nu i stället 😊
  Trevlig helg 🤗
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Så vackert hus och vilken underbar utsikt. Såg Fångarna på fortet. Du, Hanna och Nicho var så duktiga. Grattis. Härligt att kunna gå ute med bikini på tomten. Idag har vi haft besök av min kusin från Västervik. Alltid så roligt att få träffas. Imorgon ska vi gå och rösta till Kommun, Landsting och Riksdag. Önskar dig en trevlig helg. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Nej ibland hinner man ju inte svara på allt och det är lungt :))
  Så kul att Anna kommer att prata svenska med sin lilla dotter..Det är inte försent än att lära mer Svenska ♡
  Oj vad har hänt med KristinaF?Tänker på dig också ♡
  Vilket fint hus..Både inne och ute på tomten och utsikten..Kul med party,hoppas det blir skoj :)Och födelsedags firande imorgon också..Vilken mysighelg..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Tjusigt hus med härlig utsikt. Lite läskigt med alla sheriffer.
  Hoppas födelsedagspartyt blir lyckat.
  Jag tittade aldrig på Fångarna men jag har ju fått veta ändå att ni vann. Grattis!!
  Däremot har jag lyssnat på podden. Ni hade ett mycket trevligt samtal.
  Nu håller vi på att förbereda stängning av sommarhuset. Helt stänger vi Allhelgonahelgen men vi kommer inte vara här så mycket innan dess. Senare idag ska vi gå och rösta. I morgon får vi se åt vilket håll det lutar och vilka som ska regera fyra år framåt.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vilken mysig och fin villa, Kamran fixa de bra
  Förstår att det är lätt att glömma att svara på frågor, men jag blir så glad när jag ser svar på andra el mina frågor
  Vad bra av Anna att prata svenska med sin kommande lilla flicka Ellie, då blir hon 2 språkig direkt

  Härligt att alla kommer hem för fira Nicho o Kamran, hoppas dagen blev super mysig
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F

  Tack för dina jättefina ord Maria, om du visste vad de värmer !
  Att höra det från dig gör mig starkare.
  Från och med imorgon kommer jag inte kommentera förräns dess att jag klarar av att skriva igen. Eller tills jag lärt mig med vänster fingrar 🙂
  Vilket fint hus, vad duktig Kamran är. Så stora fina hus i USA.
  Ja visst är det lätt att vara efterklok men dina barn är duktiga ändå. Sara pratar bara bättre och bättre och det kommer nog för Hanna också. Du får öva med dem. Några meningar då och då.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Först en hälsning från min pappa 83 år, han tittade på ”Fångarna på fortet” och vart grymt imponerad av din insats när du gick på repet och tog nyckeln. Vilket team !!
  Fantastiskt hus och du gjorde ett toppenjobb som alltid. Roligt att Anna ska prata svenska med lilla Ellie som är snart här. Sara är jätteduktig på svenska och det är aldrig försent att lära sig svenska. Kul att man kan några ord också
  Kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Margareta

  Tyckte att Kamran stylat huset snyggt. Ser jättefint ut. Härligt väder ni har. Det har vi med haft idag.
  Önskar stort grattis till Kamran och Nicho på deras födelsedag och hoppas ni får en trevlig och rolig fest för dem.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Natalie

  Hej fina Maria,
  vilket fint hus, läget är också helt otroligt häftigt.
  Härligt med bikinin på, njut ordentligt av din vackra trädgård och stor kram på dig xx
  Natalie P

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: