SVENSKA HOLLYWOODFRUAR!!

MISSA INTE!!!

Säsongspremiär för Svenska Hollywoodfruar ikväll klockan 21:00 på TV3!!

Låt mig veta vad ni tycker om kvällens program!!

Stor Kram från Maria

Comments 23
 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag kommer absolut titta, återkommer när programmet är slut 🤗
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

  • Karin M

   Hej igen Maria!
   Nu funkar det att skriva igen.
   Jätteskoj att se dig igen, du är välkommen tillbaka i mitt vardagsrum, det är alltid lika trevligt 🤗
   Älskar ditt rosa tema både i ert hem och på din frulunch.
   Tycker dock att AA inte alls verkar vara en speciellt trevlig person,..
   Massor med kramar från mig ❤️

   Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ja ikväll är de dags, så skoj….
  Jag undrar vem som kommer jobba med dej när Anna får sin baby, då är hon är mammaledig? Eller ska hon jobba ändå
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Strongmama

  Va är det sant, du skämtar att Anna Anka är tillbaka. OMG undra hur det här kommer att gå .
  Spännande att se och självklart kollar jag.

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Spännande Maria , sitter nu i soffan efter föräldramöte i rosas klass, behöver lite underhållning .
  Stor kram / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F

  Oj vilket första avsnitt ! All cred till dig, fantastisk dukning och så fint ordnat. Känner igen mig i värdinnejobbet, älskar också att vara en bra sådan.
  Minus till Anna som direkt försöker smutskasta dig och dra ner dig i lorten…
  Varför inte bara glädjas över att hela Sverige älskar dig! Att du är den du är och att det är därför du går hem i stugorna.
  Väntar med spänning på nästa avsnitt.
  Du gjorde ett bra jobb som vanligt.
  Kramiz Kristina F

  Reply

  • Anita

   Jag blev besviken på Anna Anka. Är det nu hennes manus, där hon skall vara den odrägliga? Nej TV3 nu får ni skärpa er. Vem vill se osämja? Det har vi lite till mans på våra vardagar .
   Men du Maria var fantastisk, som vanligt, grattis till dig, kram Anita

   Reply

 • Eva

  Trist Anka… förut GP som förstörde programmet och nu Ankan. Så ointressant hon är.
  Hopps ni andra kommer till er rätt i nästa avsnitt

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Ja nu har jag och Mats tittat på programmet. Du var som vanligt en fin värdinna på fruträffen och dukningen var så fint ordnat. Anna tycktes vara avundsjuk på dig för att du är så omtyckt. Ditt sätt att vara tycker vi om. Längtar redan till nästa avsnitt. Önskar dig en fortsatt fin dag. Kramar från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jag som verkligen hade sett fram emot shf men så kunde jag ej..Brukar aldrig missa, men ska se det imorgon på dagen..Så jag har det bästa kvar ♡♡
  Ha en fin dag kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Vad är det för fel på folk. Tidigare var det Gunilla som trodde hon var bäst i världen, nu är det Anna Anka. Att vara så avundsjuk på någon annan måste vara väldigt jobbigt. Hon vill bara skapa rubriker så hon blir igenkänd. Du var en alldeles utnärkt värdinna på frulunchen. Fin dukning.
  Tårtan du fick såg ganska smarrig ut.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Jag förstår mig inte på människor som trampar på andra för att växa själva, det gör en aldrig framgångsrik, bara patetisk.
  Du var som vanligt jättefin. Ska bli spännande att se hur det utvecklar sig.
  Ha en fin dag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Vad är det för fel på folk? Tidigare trodde Gunilla att hon skapat Holleywoodfruar, nu tror Anna att hon har gjort det. Inga roliga personer. Däremot var du briljant lunchvärdinna med fin dukning och trevligt mottagande. Får se vad som händer i fortsättningen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Ammi Uppsala

  God morgon!
  Vilken rivstart det blev! Fick sitta med skämskudden framför ansiktet ibland.
  Ha en bra dag!

  Reply

 • Wenche B. Hauglum

  Hei Maria!
  Jeg har dessverre ikke svensk TV3.
  Er det noen som vet når SHF blir sendt i Norge?
  Nyter for tiden 4 uker i Hellas 🇬🇷 Fantastisk!
  Vi er igang med ny innspilling sv «Twin Sisters». I sommer fikk jentene 2 uker i California sammen, der de bl.a besøkte Venice Beach og 2 uker i Norge 😊
  Gleder meg til SHF blir sendt i Norge.
  Klem 💕

  Reply

 • Camilla Wikström

  Hej Maria!
  Vilken spännande start på SH med AA hon är lite för mycket, men som alltid så var du bäst. Trevlig värdinna är du och fin dukning har du gjort du impar alltid och rosa tema är hur fint som helst. Förstår att tv3 vill ha lite drama därav vissa HF är med.
  Ha det bra.
  Kram Camilla Wikström

  Reply

 • Karin

  Hej Maria..
  Vilken drama det blev i går,
  varför ta in Ankan. Förutom er andra tre
  måste det väl finnas andra normala svenskor
  i Amerika. Ankan är tröttsam med sitt ego.
  //kram..

  Reply

 • Marina

  Åhh fyyyy vilken rå stämning Anna Anka skapade…kan inte tro det är sant ; (
  Hon mår nog inte så bra stackars människa!
  Ni andra får försöka hjälpa henne!

  Reply

 • Birgitta

  Hej Maria. Jag brukar inte läsa Bloggar eller annat, men nyfiken på vad folk skrev här inne idag. Jag tyckte att AA var så bedrövlig i TV igår. Att TV 3 ens sänder detta förstår jag inte. Så det är många som kommer att sluta titta på er. Lite synd tycker jag att det är att man byter kanal nu. Jag har jobbat med Mobbing i många år så både AA å GP är riktiga mobbare. Men jättekul att se dej igår. Må så gott.

  Reply

 • Louise

  Hej Maria, har sett de flesta program i Sv Hollywoodfruar och tyckt det varit bra men detta var nog det sista avsnittet… kan väl inte finnas otrevligare människa än AA! GP ter ju som en droppe i havet efter detta, ni andra är jättebra alla tre men det hjälper inte.

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖
  Vad fin du var igår. Säger det jag sagt tidigare, du har stil och klass. Jättebra värdinna var du med och du hade dukat så fint och gjort det trevligt på alla sätt och vis. Ankas uppförande säger allt om henne. Hon är rädd och avundsjuk på dig som har allt som hon saknar. De andra två tjejerna var ju trevliga och rara. Gillade Sofie som tog så väl hand om sina djur. Så roligt att just du fick kristallen. Grattis igen.
  Ska bli spännande att se nästa avsnitt.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • ulrika söderlund

  Hej Maria, Jag är 1 kvinna som fyllde 50 i Maj. har aldrig skrivit förut men efter sett 1a avsnittet av nya säsongen så kände jag att jag ville skriva, du o jag är lika mkt med det att vi älskar att vara mammor o familj, jag är lite gammaldags o jag är galen i ljusa läppstift har säkert över 120 st. det är lite galet. men kan nog vara utan det mesta av smink förutom concealer, Mascara, kajal men mest läppstift:) sköter man sin hud o har fin lyster så behöver man inte mkt smink , ibland ser man bara äldre ut än man är. Jag o min man har varit gifta o skiljt oss o nu är vi särbo. i 32 år har vi varit tilsammans uppehåll på 7 månader o känt varann sen vi började andra klass, han älskar Sw, Hollywoodfruar 🙂 Han var lika arg som jag . Låt aldrig ngn trampa på dig för den du är är jättefin. tror kanappt det finns 1 ont ben i hela din kropp:) du är snäll o rolig o ödmjuk. det o
  kommer man långt med . ändra dig inte fortsätt vara den du är men stå på dig. du hade gjort så fint o fågelskiten ursäkta men ankor lämnar efter sig sånt. Jag är 1 djupt troende människa o ex jag trodde den falska profeten G var värst. stackarshennes tös o ha 1 sådan mamma . man blir arg o förtvivlad ihop. men så kommer fröken jag är bäst tillbaka. vad har hon gjort i sitt liv som är så bra. gått med på att vara med 1 gift man o fått pengar ifrån skilsmässan. åkt runt med honom på hans konserter åh så synd om henne. trodde hon valde som man bäddar får man ligga som det heter. Hon skapat serien. skulle inte tro det o det gör ingen annan heller. Hon är bara så utråkad o har 1 sådant bekräftelse behov , fast så mkt ser man mest hos 15 åringar men där ligger cell nivån tydligen. Få in stil , klass o glamour. tja för att få in det så måste man ha det. man kan ha stort flott hus,bilar, märkeskläder o gå på skönhetsalonger. men stil o klass kommer inifrån. har man inte det så fallerar allt annat. ingen tycker om redig pellar som trycker ner andra pga sin egna osäkerhet. det kallas mobbing. lillpojken hon fått tag på lär bli utkastad så fort hon inte får som hon vill. nej jag ska be för henne. hon måste vara 1 väldigt osäker o ensam människa. var rädd m dig o stå på dig, Hälsa Sofia att hon är 1 frisk fläkt mogen o med hjärtat på rätta stället. o lillan med sin otroligt söta tös. ja snälla Maria försök inflinka att nannyn inte får ta över hennes roll. det slår tillbaka på illmamman själv. hon springer till nannyn istället för henne. men hon är ung o kan hinna lära. du är bra influens o Sofia. synd inte Isabel,el Brith är med då hade fågeln fått för skämmas i boet;) Lycka till o tro på dig själv o var rädd om dig. Rika.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: