Hemma igen :)

Hej på er!

Nu är jag hemma igen efter en stormig vecka i Sverige. Pust och fnys det har varit blandade känslor. Jag är inte mycket för att bråka och jag tror att jag kommer att hålla mig till det 🙂 Finns inget värre än när du sjunker till en annan människas syn på saker och ting. Faller på deras nivå av hårda ord och anklagelser. Nix inget för mig. Jag vill påminna er alla om den nya säsongen av SHF nu på tisdag kl 21.00 på tv3. Var beredd på action!

Malin har alla kort från Kristallen som hon tog med sin egen mobil. Jag ska be att hon skickar över dom till mig. Vi tog detta kort med min mobil och det var när vi var på väg till cocktailminglet på restaurang Gubbhyllan. Vi tog det på vårt Hotel at Six.

Malin har lagt ner mycket tid på min kjol och topp. Det är ändå ganska svårt att sy upp en gala klänning när man bor så långt ifrån varandra. Malin kan min kroppsstorlek så det är ju otroligt hur hon får till det vartenda gång haha.

Hon har även sytt den röda klänningen som hon bär.

När jag kommer hem så får Kamran sin present. Ett jättesnyggt skinnförkläde som kommer att bli en favorit när han är ute och visar sina skills på bbq:n. Det är absolut lite utav en Per Morberg feel haha. Köpt på NK i Stockholm

Mina två vänner som ligger och gosar på min varma, sköna Uggpläd. Nu är jag hemma

Kram Maria

Comments 11
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ohh är du hemma…Så skönt för dej och nu kan du njuta av familjen.Ja Malin kan verkligen designa och sy så mycket fint.
  Ja på tisdag kör SHF igång
  Ha en fin söndag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Ja du har verkligen haft en hektisk vecka. Förstår att det är skönt att komma hem.
  Vilka otroligt vackra klänningar ni har på er du och Malin. Hon är duktig på att designa fina kläder.
  Håller med dig, man ska inte låta sig sänkas till andras nivåer och bråka och kasta skit på andra.
  Snyggt förkläde Kamran fick. Passar perfekt när han grillar. Inte behöver man tvätta det heller utan bara torka av det värsta.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin

  Hej Maria!
  Så synd att din sverigevecka blev något negativ. Tråkigt att möta människor som drar ner energin 😕.
  Alltid skönt att komma hem när man varit borta ett tag ❤️😊. Hundarna har det gott och Kamran ser ut att trivas i sitt fina förkläde. Längtar till premiären av SHF! Ha det jätteskönt nu Maria! Kram från mig, Malin T 🌸

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Välkommen hem, förstår att det är skönt att vara hemma igen efter en hektisk vecka.
  Tycker du gör helt rätt som håller dig från bråk och tjafs.
  Malin är otroligt duktig på att sy och designa klänningar, klänningarna ni bär är jättesnygga.
  Åhh jag kan tänka mig hur glada Molly och Copper blev när du kom hem, ja även Kamran också 🤗
  Idag ska vi få sol och 23 grader varmt, jag ska hoppa i bikinin och lägga mig i solstolen 🤗
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Nej,inte kul när det blir tjafs och bråk och man måste lägga sig på en nivå som man inte trivs med och att hålla på att försvara sig för att någon håller på att trampa på en, inte ok. Malin är en otroligt duktig designer, hon gör mycket fina klänningar. Skönt att komma hem till familjen. I dag åker jag och syrran på en veckas solsemester till Grekland, ska bli sååå skönt med lite värme igen och hoppas på att värken i kroppen kan bli något bättre.
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Bråk mår man aldrig bra av, håll dig undan så mycket det bara går.
  Alla blev nog glada när du kom hem igen, stora som små.
  Hektiskt schema du har haft men säkert skoj också. Klänningarna är så vackra så man blir mållös gång på gång.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Åh trodde du skulle stanna nån dag till..Men du har haft fullt upp..Sså skönt att vara hemma..Så mysigt det ser ut i eran soffa med alla fina kuddar..Kamran ser nöjd ut i sitt nya förkläde..Mysigt att vara hemma hos söt vovvarna också..Wow era klänningar är så snygga..tänk att få bära en sån nån gång..Då skulle man verkligen känna sig som en prinsessa ..Nej bråk är inge roligt..Jag förstår inte mig på dem som alltid har nåt dumt att säga..Varför ska man slösa värdefull tid på det..Ha en fin söndag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Ni är jättesnygga på bilden och Malin är så duktig med både stil och sömnad . Tråkigt med tjafs, det är det alltid men man vill inte heller låta någon annan trampa på en ..om du förstår var jag menar. Så ibland blir det att man biter ifrån trots att det tar emot. Underbart Kamran, ser riktigt proffsigt ut !!
  Stor kram Maria / Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Måste vara skönt att va hemma igen efter denna hektiska vecka.
  Så mycket fina klänningar, du var ofta i bild under kristallengalan😀
  Bråk är det värsta som finns. Olustig känsla.
  Ha det nu så skönt hemma fina du.
  Kram Lillemor

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Nej, bråk och tjafs och människor som pratar illa om andra, de vill jag helst slippa! Tråkigt att det blev så.
  Vilka vackra klänningar! Malin är fantastiskt duktig. Ni ser smashing ut.
  Förstår att alla hemma är glada nu när du är åter.
  Ha en fin söndag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Margareta

  Skönt att höra att du är hemma väl igen. Du är så vacker i den fina klänningen. Vad Malin är duktig på att sy och få det att sitta så fint på dig. Maria du är lika vacker på utsidan som på insidan. Bättre att låta bli och bråka det mår ingen människa väl av. Säger mer om den som bråkar. Till den låga nivån ska man inte sänka sig.
  Förstår att det var skönt att komma hem igen. Kamran ser så glad och lycklig ut att du är hemma igen. Han klär i sitt nya förkläde. Vovvarna verkar glada och trygga med att du är hemma. Tisdag med dig är redan inbokad. Finns inte en chans att jag missar det.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: