Facial och massage!

Halloj!

Idag har vi varit så busy. Det hela började med att vår torktumlare slutade tumla med värme. Hanna hade tagit hem sitt stora duntäcke därför en kompis råkade spilla rött vin på det. Hate when it happens!

Haha ser ni knölarna? Ni kan ju tänka er att det kommer att ta ganska lång tid innan täcket kommer att torka. Hur ska allt dun fluffas? Ugh det blir jag som får skaka täcket tills det blir dunfluffigt 🙂

Vad är det där för papper tänker ni? So Cal Boot Camp schemat!!!! Jag hade kaffe med Shaun imorse och hon hade precis tagit en klass och berättade hur jobbigt och svettigt denna boot camp klass är. Du kör 40 min med intensiva rutiner och hoppas att andningen är stadig. Jag fick ett 2 veckors VIP kort av Shaun så gissa vem som ska börja boot camp? Jag låter er veta hur det går haha.

Nicho kom även hem en snabbis och ville visa mig vad han köpt på Urban Outfitters. Nicho åker till San Francisco på torsdag med hans kompisar och dom ska gå på någon festival. Sedan har han lovat att ta med hans kompisar hit så de kan spendera lite tid på båten och ha kul.

På lördag kommer Leilas äldre barn Hanna och Yusef hit och stannar med oss under helgen.

Imorgon gör Kamran sin första koloskopi så idag får han bara dricka klar vätska. Gissa om han är hungrig. Skönt att få det gjort och allt är betalat av försäkringen.

Så nu sticker jag på en facial och sedan en 90 min massage.

Jag gjorde även en intervju med Aftonbladet idag angående den nya säsongen av SHF.

Obs obs obs!!

Jag har inte glömt tävlingen med mina Trader Joes tygpåsar (nya såklart)

Anna kommer imorgon så då kör vi igång tävlingen. Håll utkik mina vänner.

Kram Maria

Comments 16
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Oj,ja de kommer nog ta tid innan täcket torkar och hur ska de bli fluffigt…
  Spännande att du ska iväg på boot camp, berätta hur de gick…
  Då ska jag hålla koll i Aftonbladet med din intervju

  Jag njuter o har de bra i Småland på min semester

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Jeanette Norrland

  God morgon
  Jo jag kan tänka mig att det blir jättejobbigt
  att skaka det där täcket tills det blir fluffigt igen.
  Men du får se det som uppvärmning till din Boot Camp.
  Nu måste jag ju läsa intervjun med dig i tidningen.
  Vet du vilket datum sändningen börjar?
  Det är något roligt att se fram emot.
  Kram
  jeanette

  Reply

 • Malin

  Maria Maria!
  Du ska tumla duntäcken med 3 st tennisbollar, täcket blir som nytt då!!
  😘

  Reply

 • Mailn Th

  Hej Maria
  Oj, nu blir det fluffa av! Typiskt att torktumlaren går sönder när du verkligen behöver den.
  Hoppas Nicho får roligt i San Fransisco, det är en så härlig stad.
  Här i Stockholm njuter vi fortfarande av sommarväder och det är så härligt att få gå i klänning och sandaler.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Ha ha, ja du kommer få träna armmusklerna ordentligt för att få täcket fluffigt igen. Typiskt att tumlaren ska gå sönder när den behövs som mest.
  Boot Camp, det har jag förstått är väldigt jobbigt men kul. Har ett par kollegor som har prövat på det. Själv kör jag på med mitt vanliga som jag visserligen har struntat i nu på semestern men nästa vecka, då är jag igång igen.
  Kul att Nicho och några kompisar ska på festival. Dom får nog roligt i San Fransisco.
  Nu har vi båda barnbarnen hos oss och idag ska vi bada hela dagen. Ikväll blir det grill på bryggan.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Kristina F

  Ledsen att behöva säga det men det är omöjligt att få det bra igen utan torktumlare och tennisbollar. Jag har försökt så många ggr men det blir bara halvdant och sen får jag köpa nytt.
  Bootcamp,wow fräckt. Låter tufft men du grejar säkert det galant.
  Coola tröjor Nicho köpt. Ni har tur ni som har sånt på försäkringen,önskar Kamran all lycka med undersäkningen. Igår ringde sjukgymnastiken till mig för att boka tid inför min kommande operation. De ska kapa en bit av nyckelbenet på mig .
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Kristin

  Hei Maria !

  Ønsker deg en fin dag videre. Jeg har fått en fryktelig hard influensa

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Men så typiskt att torktumlaren precis gick sönder, det blir nog himla svårt att få det fluffigt och härligt utan den. Men kan du kanske tumla det + tennisbollar utan värme, tänkte nu när det har hängt ute och torkat.
  Eller kanske du kan blöta det igen och få tumla det hos Shaun eller Pamela 🤗
  Idag ska vi få riktigt varmt igen, så idag blir det en dag i poolen.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Eva Larsson

  Det låter jobbigt roligt med boot camp!
  Kul att nya säsongen av SHF är på gång nu. Det står i både Aftonbladet och Expressen nu om säsongsstarten. TV3 sänder säsong 4 från 2011 i repris nu. Kul att se den igen! I ett avsnitt använde du Morockanoil-produkter till ditt hår. Jag har nyss upptäckt dem och är också jättenöjd!
  Ha det fint!

  Reply

 • Margareta

  Blev nyfiken på both camp. Låter som det är kul kanske något för mig. Skulle behöva komma igång och träna mer.
  Blir bra träning det att stå och skaka täcket, inget gym för dig den dagen.
  Väntar med spänning på utlottningen av shopping bagen. Den såg så fin ut. Ja sen får man bara hoppas.
  Lycka till för Kamran, håller tummarna att allt är bra.
  Min man Aly o jag är i Stockholm och firar att vi snart varit gifta i 13 år. Är så glad o lycklig för det. Vi stannar ett par nätter här. Ute på dagarna, museum o shopping. Goda middagar på kvällarna och myser.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Lisa

  Går det inte att köpa dina fina väskor längre?

  Reply

 • Kallima

  Tjena Maria!
  Ja det där med duntäcken och sängkläder är ju ett kapitel försig, jag måste oxå ner i tvättstugan helst idag om det finns någon ledig tid, jag hade fest igår och i natt och ölen och kroppvätskor kom lite här och där i lägenheten, så nu idag har jag skrubbat och skurat med såpa och diskmedel, nu har jag lagt mig i soffan och vilat mig en stund, känner mig trött och tror jag ska sova en stund oxå
  Hälsa Kamran och ge han en lycko spark i röva, det hjälper kan jag lova!
  Sköna mysiga snygga kläder Nicho köpt, jag gav min vän som var hos mig två kassar med rena kläder till ombyte
  Kul att du ska träna boot camp, vet icke vad detta är, det finns ju en uppsjö med olika former och koncept på träning nuförtiden, själv går jag och strövar omkring här och där, fast jag måste bli bättre på att träna armar nacke skuldror mycke mer, jag har 3kg lyfthantlar hemma men det blir ju nästan aldrig av att jag tränar nåt med dem tyvärr
  Gud så djävla skönt det låter att du ska få massage 90 minuter, så välbehövligt ibland
  Ha en härlig skön underbar day & night!

  Puzz Puzz♥♥XXXXX
  Mysterious Kallima

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Hoppas att det ordnar sig med täcket..Typiskt att torktumlaren ska krångla då :/
  Spännande att prova nåt nytt på gymmet..Snällt av Shaun att fixa kort åt dig..Gulligt av Nicho att komma hem för att visa dig vad han köpt..Hoppas de får en trevlig festival. .Åh Lovely med massage och hela 90 min..Ha en fortsatt fin dag och jag önskar Kamran lycka till Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Laila

  Ta med dig det där täcket tyllen tvätt på stan. Dom tvättar om det och tumlar det ordentligt så blir det som nytt igen.

  Reply

 • Laila

  Ta med täcket till en tvätt på stan.
  Dom tvättar täcket och tumlar det ordentligt så blir det som nytt igen.

  Reply

 • Anna

  Hej Maria!
  Nästa gång du tvättar duntäcken, jackor och andra täcken, så lägg tennisbollar i tvättmaskinen! Dom gör så inte dunet eller fluffet kakar sig.

  // Anna

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: