Två skålar ostkrokar senare!

Jah tänkte att jag sticker in på Whole Foods matbutiken som alla tycker är så otroligt bra. Jag har sagt det förut att jag får panik i den affären. Allt är nyttigt, torrt, konstigt och knappt något spår av någon slags paketering som man känner igen.

Jag försökte spela ball och gick omkring som om jag skulle vara där varenda dag haha. Helt plötsligt ser jag något som ser väldigt bekant ut. Ostkrokar!

Självklart köpte jag en påse och har nu redan ätit två skålar. Jag antar att dom inte är lika onyttiga som OLW men så är smaken inte riktigt samma heller. Heja svenska ostkrokar.

Inte nog med det så när jag går förbi mjölk disken så ser jag detta. Swedish style filmjölk. Jag köpte hallon efter mycket om och men. Jag antar att jag skulle köpt naturell för en riktig filmjölksupplevelse.

Köpte några nya bäddar till Copper och Molly. Tänkte jag skulle försöka tvätta deras fina rosa bäddar. Jag har lagt in en i tvättmaskinen de är ju ganska stora och klumpiga.

Karin, Anna och jag pratar alltid svenska med varandra förutom ifall det är en engelsk talande person i vårt sällskap. Susanne jag föredrar att lyssna på min bok istället för att läsa. Jag har liksom ingen ro utan lyssnar när jag är ute och kör.

Nu blir jag upphämtad av Kathy och så åker vi till mötet och pratar om sjömän haha

Kram Maria

Comments 9
 • Anki

  Godmorgon!
  Håller med, det ska vara riktiga ostbågar och riktig filmjölk. Festligt att Swedish style har dykt upp i en affär i USA.
  Det är fortsatt varmt och solen skiner, 23 grader i vattnet. Ovanligt för att vara i skärgården.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Nä de kan inte vara lika goda som olw ostbågarna, de är godast!
  Jag kommer ihåg när jag bodde i Del Mar att det fanns produkter i matbutikerna som var ”svenska” men som jag aldrig sett innan eller efter i Sverige. Bl a en frozen youghurt, som hette frusen glädje som skulle vara svensk.
  Det är alltid kul att prova nya saker, ibland hittar man en ny favorit.
  Jag ska börja packa inför min och dotterns Londonresa på fredag. Idag ska vår lånehund hem till sin familj igen, det kommer bli lite tomt.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ohh ostkrokar är så mumsigt, jag har hittat en super go sort i Grekland den slår nästan de svenska
  Där är de mycket mer i färgen orange
  Ibland kam de ta ett tag innan jag hittar rätt påse,haha.. jag vet att ostkrokarna har en leksak i påsen, självklart med en påse runt sej

  Så blev väl Molly o Copper glada med lite nytt

  Ha en fin dag
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Margareta

  Kul att du hittade ostkrokar, de ser fina o goda ut. Synd bara att de inte smakade lika bra som de svenska. Jag hittade ostkrokar i Cairo, men de smakade inte heller lika gott som de svenska. Fina bäddar du hittade till Copper och Molly, de ser riktigt glada ut.
  Ha det gott.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Ann-Christin Lilja

  Hej Mariafinns inget bättre än våra ostkrokar men skall du äta det för gå ner i vikt, hihi?… Kram Anki Höllviken…

  Reply

 • Kristina F

  Kul ändå med såna udda affärer,tror dock inga ostbågar är så goda som OLW:s. :)))
  Nya hundbäddar behövs också emellanåt . Jag har större än dina och de tar en del plats men det får det göra för dem behöver också ligga kungligt.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Kul att du hittade ostkrokar..Men inga går nog upp mot de Svenska..Men spännande ändå att testa ny sort..Kul med filmjölken också..Åh så fina nya bäddar söt vovvarna fått..Man kan se att de är glada och vill prova och titta :)) Jag köper också alltid något nytt till missarna ♥ Ha en fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Tack för ditt svar 🤗
  Skoj att hitta en affär med svenska varor. Även om olw’s krokar är godast, så kan du ju ändå njuta av ostkrokar nu på hemmaplan också.
  Nu är vi hos min mamma, ikväll ska vi gå ut och äta med två av mina kusiner. Vi har inte träffats sen vi var små, så det ska bli skoj.
  Mamma hälsar till dig.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kallima

  Häj Maria!
  Jag är en riktig gottegris när det gäller chips och snacks, jag kan smälla i mig en full påsen med chips på en dag

  Puzz Puzz♥♥XXXXX

  Mysterious Kallima

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: