Ett hål i tanden :/

Ja inte är det då jag som har ett hål. Det är Nicholas men som tur var så var det ett litet hål. Han kom hem idag och gick till tandläkaren. Innan han åkte tillbaka till LA så hade vi sushi och sedan stack vi till Bed Bath & Beyond och köpte badlakan och sänglakan med ljusblåa örngott.

Copper hänger alltid runt Nicho ifall det är någon fallande smula från hand mun.

Klassiskt!!

Japp Anna är tillbaka och hon fick utfrågning av mig av vad hon ätit. Ja det var allt från hemlagad mat till mjukglass, pizza, godis ja ni vet ju hur det blir. Javisst ja hon berättade även att hon ätit en bulle. Jag är så sotis men är redo att ladda upp med allt i mitt hotellrum när jag kommer hem i augusti haha.

Hoppas bara att det finns några solstrålar kvar till mig då.

Ugh ja jag hade inget val!! Låg i sängen i nästan 3 timmar i eftermiddag för att catcha upp med slutet av min bokklubbsbok. Nu har jag 30 min kvar och det lyssnar jag på imorgon när jag tar min morgon prommis.

Mallan ha det så kul i New York the big city! Det ska vara väldigt fuktigt där just nu så packa lätt. Vad är priority som ni vill se/göra?

Kram Maria 🙂

Comments 12
 • Anki

  Godmorgon!
  Usch, inte roligt med hål i tänderna.
  Det kommer säkert vara solstrålar kvar tills du kommer hit.
  Just nu är det molnigt men solen ska komma tillbaka. Varmt är det fortfarande.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej ina Maria

  Härligt att Anna är hos dej igen, hon strålar som alltid.
  Oj stackars Nicho, men skönt att det inte var så stort hål. Vart han nöjd med inköp av lakan mm
  Sötmosen Copper njuter att vara hos Nicho

  Du och vovvarna har de mysigt i sängen ser jag, ha de så bra på bokklubben

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Skönt att du är ikapp med boken. Jag har precis hört på en bok av Liane Moriarty som heter en annan Alice, den var riktigt bra.
  Copper är så söt! Vi har varit hundvakt åt en svart mops i en vecka, urgullig!
  På fredag åker jag till London med min dotter, sen ska hon på språkresa i två veckor på Englands sydkust.
  Ha en fin tisdag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Fy för tandvärk, tur han fick hålet lagat snabbt. Fina Copper trivs bra hos lill-husse.
  Vad roligt att Anna är tillbaka, jag förstår att ni hade mkt att prata om också.
  En nyfiken fråga, pratar Anna och du svenska med varandra, eller blir det engelska automatiskt eftersom det är det språket ni hör runt omkring er?
  I morgon åker vi hem till min mamma några dagar, det ska bli mysigt.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Susanne

  Hejhej! Ser så skönt ut när du och hundarna lyssnar o slappar 👍har funderat på att starta ett abonnemang på ljudböcker istället för att köpa och ställa dom i en hylla , vad tycks läsa eller lyssna ? Kram Susanne

  Reply

 • Margareta

  Vad skönt för Nicho då att det bara var ett litet hål. Hoppas han inte är rädd för tandis.
  Vad skönt och avkopplande det såg ut då du låg och lyssnade på boken. Skönt för dig att varva ned lite o mysa med vovvarna.
  Roligt att Anna är tillbaka, en massa gott hade hon ätit med. Härligt att unna sig när man har semester. Det tänker jag göra då jag har semester från fredag fram till september. Välkommen till Sverige i augusti. Blir det bloggträff, hoppas hoppas….. 😀
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så mysigt ni ser ut att ha du och söt vovvarna. .Men hjälp så länge för att ligga och lyssna på bok..Jag skulle nog somna :/ Så lätt hänt om man lägger sig ned..
  Stackars Nicho..Tur att det gick att laga på samma dag..Lilla Copper är sugen på godis..De glömmer aldrig bort vem de brukar få nåt gott med 🙂 Fina Anna, så kul att hon är tillbaka..Haha ja du får passa på att äta massor med godsaker när du är här..Solen är nog kvar när du kommer..Den är ju framme hela tiden..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♥

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Nu är det packat och klart, och jag blir ”galen ” varje gång haha tack för tipset med att packa lätt. Det blev verkligen lätt för att jag tänker ta med mig kläder hem 😉
  Vi bor i Manhattan och vi ska till frihetsgudinnan , empire state building, starbucks i central park, grounde zero, outlet, gatan där sex and the city spelades in, Carlos bakery och shopping !!!! Herregud hoppas att vi hinner med allt !.
  Tråkigt med hål i tanden , är själv inte road att gå dit men skönt efteråt. Ha det fint, stor kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

  • Malin Th

   Hej Mallan
   Måste bara tipsa om en fin park som heter Bryant park och ligger brevid New York library, väl värd ett besök. den är inte så stor.
   Ha en fin resa.
   Kram Malin Th

   Reply

 • Kristina F

  Det har blivit många mjukglassar här med i sommar. Så gott med strössel på och så sitter man där i hamnen och njuter.
  Aj då för tandläkaren,hoppas det gick bra. Dina kuddar på sängen ser så mjuka och sköna ut.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Kallima

  Hello Maria!
  Ja det är ju livsviktigt att sköta tänderna, jag måste verkligen ta och beställa en tid för tandhygenist, och jag vill bleka mina tänder oxå hos tandläkaren

  Puzz Puzz♥♥XXXXX

  Mysterious Kallima

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: