Nu jäklar händer det saker :/

Hej!

Är ni med ska vi sätta ett mål på lite viktförlorning?? Jag vill känna mig lite mer tränad och hälsosammare. Jag har nu investerat i dessa ankle weights. Finns dom i Sverige? Jag antar att det gör dom. De som är mörkturkosa väger 2 1/2 pounds st och det är ungefär 1.2 kg.

De som är svarta väger hela 4 pounds styck och det är ungefär 1.8 kg per ben.

Jag låter er veta hur det går. Jag kanske sjunker under promenaden i den heta asphalten.

Bjuder in Pamela ikväll för att sitta ute i trädgården och ta ett glas vin. Hennes dotter ringer och hon pratar på haha. Härlig vän!!

Vem pratar hon med jo självklart med en utav hennes döttrar som var på ett event i LA. Så söt!!

Imorgon stiger jag upp vid 7 tiden och hänger på mina vikter runt smalbenen. Ugh hoppas nu att det gör nytta 🙂

Kram Maria

Comments 18
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Lycka till med din benhantlar. Visst är det bra att det finns mycket redskap till olika motioner
  När du kommer till Sverige ska du o alla fruarna träffas för höstens TV program som många kanaler gör reklam för i augusti
  Nu är det fredag igen…Nice…
  Ha en fin helg

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Jag tror att du fixar det !! Kul med utmaningar och ny träning.. idag åker vi till dalarna några dagar, vi ska ha urnsättning för våran käre Evert. Stor kram/ Malin. Mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Igår lämnade vi Helsingborg för vidare färd mot Oskarshamn och hotell Corallen. Resan gick via Mickejohans konstglas i Örsjö. Där kan man bli riktigt fattig om man inte håller i plånboken. Det kan jag rekommendera om man tycker om konstglas.
  Vi hann med ett besök i Liljeholmens fabriksbutik.
  Nu är vi på väg hem. Ska inte ställa mig på vågen, den kommer skrika i panik och be mig stiga av. Med andra ord, tillbaka till ordningen.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Desiree

  När någon som redan ser väldigt tränad och hälsosam ut börjar prata om mål för viktminskning, så tycker jag att det skickar ut fel signaler. Det kan vara otroligt triggande för en person med ex tidigare ätstörningar. Eller till exempel mig själv, Som säkert drar 3 storlekar större än dig. Du är redan smal och tränad men vill gå ner några kilo. Hur missnöjd borde inte jag vara med min kropp då, som drar 3 storlekar mer? Dit jag vill komma är att det oftast inte kommer ut något gott för någon att du skriver om ”mål om viktförloring”. Då är det regelrätt bantning och det hetsar folk. Hade du viljat bli hälsosammare hade du kunnat skriva ”mål om att orka springa en mil” ”mål om att orka lyfta vår egen vikt” ”förbättra våra kolesterolvärden” etc. Hoppas du förstår min poäng… kram.

  Reply

 • Kristin

  Hei Maria !

  Dette går bra. Dette klarer du fint. Lykke til.
  God Helg

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Så fina ben vikterna du köpt är..Jag testade sånna för länge sedan, då min mammas gube använde dem, men de var intte sådär moderna och fina haha 🙂 Men de fungerade fint tycker jag..Mysigt att sitta i tträdgården och vina med en vän..Tycker Pamela ser så snäll ut..Söt dotter..
  Idag är det ännu en varm dag här..Hoppas nu verkligen att det blir regn nån dag..Det är så kämpigt med värme under en lång tid..Ha en fin dag och Fredag Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Suss

  Så härligt med träningspepp Maria!
  I denna värme som härjar i Sverige får man verkligen gå upp tidigt för att orka träna, efter jobbet är man alldeles för urlakad…
  Tack för att du inspirerar!

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Jag har provat vikter till och från, det ger en extra swung åt promenerandet tycker jag.
  Pamela ser verkligen ut som en fin vän, döttrar kan man prata med hur mycket som helst, jag pratar med min dotter varje dag i telefon, trots att vi ses varje dag också haha.
  I kväll blir det landet med picknick. Det råder grillförbud i hela länet pga torkan, bra tycker jag.
  Ha en riktigt fin helg.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Louise

  Hej! Tack för en härlig blogg, besöker den varje dag för lite feel good känsla! Gillar matlagning och skulle tycka det vore kanon om du kunde lägga upp en kategori där du samlar recept på maten du lägger upp bilder på.

  Undrar också om du har tips på några bra böcker, romaner eller deckare, du som är med i en bokklubb.

  Ha det gott!

  Hälsn,
  Louise

  Reply

 • Hannas krypin

  Det är ju jättejobbigt att gå med vikter runt vristerna. Har testat. Heja dig. 😀 Har inte läst din blogg förut men nu måste jag fortsätta spana in. Gillar verkligen ditt sätt att skriva.

  Reply

 • Marina

  Haha det är nog inte 18 kg per ben utan 1,.8kg
  ;=))

  Reply

  • Camilla

   Fast det står ju 1.8, visst ska det en vara med kommatecken istället, men hur som helst så blir det ju inte som att skriva 18.

   Så jo Maria det ska vara kommatecken där, men skriver man med punkt så förstår man ändå precis vad som menas! 🙂

   Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Ja du får berätta sen hur det gick med vikterna runt benen, kan tänka mig det blev lite jobbigare.
  Jo nog skulle man behövt jobba lite med kosten och motion, men det får i såfall bli i höst. Nu vill jag njuta av sol, värme, vin, god mat, goda drinkar 🤗
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Paula

  Hej kan man stämma möte med dig om man kommer till LA

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Jag har själv ett par ankelvikter och tycker att det fungerar bra men man ska prova sig fram för att se vilken träningsform som passar en själv bäst. Det varma vädret fortsätter så det har blivit en del bad, jag har nog inte badat hemma i Sverige de senaste 15 åren men plötsligt händer det😀
  Ha det gott och lycka till med träningen!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Kanske jag skulle prova vikter,men det får bli först när jag går stadigt utan. :))
  Tror dock det har bra effekt ! Ska bli kul att höra ditt resultat.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖 💜 💖
  Tack för tipset om vikterna för fotlederna. Ska kolla in dem, kan säkert göra nytta. Glöm inte att ta av dem när du väger dig bara, hihi….. 😀
  Härligt med väninneprat så. Pamela verkar så glad o positiv bara man ser henne på foto.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: