Mamma Mia

I AM BACK!!!!

Äntligen är bloggen fixad. Tyvärr så händer sånt här emellanåt.

Iallafall så har dom börjat med en specialare på Cinépolis den lyxiga biografen bara 5 min från mitt hus.

Mån-Tors mellan 15.30-17.30 så är biobiljetten halva priset och mat och dryck 40% rabatt. Helt suveränt 🙂

Så igår var det Pamela och jag som köpte biljetter till Mamma Mia. Jag vet att några av er har sett den redan. Vi tyckte att den var jättebra. Svårt att sitta still när man hör alla gamla godingar. Jag tyckte alla sjöng så fint och man rös när Cher började sjunga eftersom hon har en helt annan röst än någon annan.

Nu kommer jag hem om 1 månad så idag ska jag sticka och köpa hantlar som jag ska sätta runt smalbenen när jag är ute och promenerar.

Jag ska visa er en bild när jag köpt dom idag.

Kram till er alla. Maria

Comments 6
 • Kristina F

  Tänkte också se den på bio, har sett musikalen och den var bedårande. Håller med dig om att man sjunger med ,den är så bra !
  Ohh vad ska du göra för skoj hemma den här gången, inspelningar på g ?
  Jag har en dålig dag idag tyvärr och legat i sängen hela dagen så när på som en halvtimme. Hoppas så att kroppen är bättre imorgon så jag kan njuta fullt ut av mina sista dagar här i Gränna.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Britt

  Hej Maria
  Vi såg filmen igår🎶👌🏻
  J blängde på mig när jag sjöng för högt 🙊😂😂 jag nynnade bara 😂😂
  Badat o badat idag, ljuvligt🏖
  Ha det så gott💕
  Kram Britt

  Reply

 • Margareta

  Vad skönt att du fixat bloggen, försökte skriva på den igår men förstod det var något med den. Trist nog.
  Har inte sett filmen än, men det blir nu framöver. Älskar oxå ABBA och deras härliga låtar, svårt att sitta still då man hör dem.
  Roligt att du kommer till Sverige i augusti. Hoppas på bloggträff då, vill verkligen komma då.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Välkommen tillbaka 🤗
  Mamma Mia ska jag också se, jag kan tänka mig hur bra den är. ABBA var mina stora idoler när jag var liten, gillar deras musik idag också.
  Perfekt att ha en biograf så nära, och ännu mer perfekt när de kör Happy Hour också.
  Usch och fy, inatt vaknade vi med ett ryck här hemma.
  Våra tre seriekopplade brandvarnare började att tjuta. Usch vilken puls jag fick och vad rädd jag blev, men vi hittade absolut ingenting som kan ha utlöst de. Så de har helt enkelt falsk-larmat 😕
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Bra att bloggen är fixad..Jag trodde det var nåt krångel med min mobil..
  Jag skäms, men jag har inte sett någon utav Mamma Mia filmerna :/ Men då har jag ju istället två bra filmer att se fram emot :)) Oj så bra att de har bio för halva priset och billigare mat..Det är ju toppen ju..Hoppas att du hittar bra hantlar..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Jag ska gå och se på den nya Mamma Mia filmen. Den första filmen har jag sett flera gånger. Musikalen Mamma Mia som gick på Cirkus för många år sedan, har jag också sett även Mamma Mia the party som jag såg på Tyrol. Den var så bra och avslutades med discodans för oss gäster. Underbart att ha biograf så nära hemmet och där dom har så bra priser. Försökte komma in på bloggen igår, skönt att felet är fixat. Önskar dig en fortsatt fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: