Mellanmål

Kul Nettan att du fick bort fläckarna. Glöm inte att dryp svampen med vatten sedan krama ut den. Putsa försiktigt på dina ovälkomna fläckar!

Haha det här är vad jag såg när jag kom ner till köket imorse. Va Hanna har du varit och surfat? Det hade hon inte utan Rudy var utanför huset för att hämta upp den. Rudy ska bl.a. åka ner och surfa sedan skulle han till jobbet.

Jag skulle aldrig ha tid att surfa sedan hem och duscha och fixa sig iordning. Jag skulle vara klar att åka till jobbet strax innan lunch.

Vad ska man äta nu när det är så varmt? Vi kör mest kallt under dagen och sedan något lite lättare på kvällen. Äter ni mycket hummus hemma? Vi tycker att det är jättegott. Lätt att göra själv eller köpa. Det ligger mycket i presentationen av mat som gör att den blir extra gott.

Diego och Sara chillar i trädgården.

Kram till er alla och tack för era kommentarer.

Håll ut i värmen och följ alla regler så det inte blir fler bränder.

Comments 9
 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Fina Hanna 🙂 Brukar hon också surfa eller är det bara pojkvännen som surfar?
  Nej jag skulle verkligen inte hinna något innan jobb…Jag behöver mycket tid på mig innan oavsett vad jag ska göra..Är som en sengångare haha..Jag gillar Hummus,det är riktigt gott..Nu orkar man bara äta nåt lätt när det är så varmt…Jag längtar till hösten nu..Eller iaf att det ska bli svalare..Brukar inte klaga men den här sommaren har varit extrem..Hoppas att du haft/har en fin dag Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Skulle man göra något sånt innan jobbet, så skulle man behövt ett eftermiddagsjobb 😊
  Jag har aldrig ätit humus, gillar inte kikärtor, men humus kanske smakar helt annorlunda?
  Vi äter en hel del olika sallader nu när det är varmt, det känns lagomt som mat. Idag när de två äldsta barnbarnen har varit här, åt de korv med bröd till lunch.
  Ja nu är det färdiggrillat på ett tag, vi har totalt förbud här, i nuläget till sista aug. Man får inte ens ha levande ljus ute, egentligen får man inte ens tända en cigarett utomhus, man får inte använda nånting med en öppen låga.
  Hoppas nu bara folk inser allvaret och följer reglerna.
  Massor med kramar från mig ❤️
  Kramarna sprider också värme, men på ett positivt sätt 🤗

  Reply

 • RoseMarie

  Hej Maria! Härligt att sitta i eran underbara trädgård och bara njuta. Nej jag vill nog ha tid på mig på morgonen, för frukost och fixa mig. Träning och annat får göras efter jobbet. Idag kom vi från Danmark och nu är vi i Helsingborg. Inväntar Antikmässan och min vän från Danmark som är Antikhandlare. Ska bli så kul att få träffas igen. Nu när det varit så varmt så länge och är fortfarande, så blir det någon lätt sallad till lunchen, mycket vatten och vätskeersättning. FRÅGA : svamparna som jag vann. Ska dom vara torra eller våta när man använder dom ??? I slutet av veckan ska vi få + 33c. Önskar dig en fortsatt fin dag. Kram från din vän Rose-Marie.

  Reply

 • Nettan

  Hej

  Ja tack jag ska vara försiktig. Vad skoj att Sara o Hanna med respektive är hos dej.
  Vad var de med din blogg ? först gick det inte hitta din blogg sida och sedan har jag kommit till en parkeringssida
  Nu har det vart lite problem med bloggen vad beror det på? Trist…

  Ha en fin torsdag
  Kramisar Nettan

  Till RoseMarie: Svamparna ska vara blöta med krama ur den

  Reply

 • Kristin

  Hei Maria !

  Ser veldig gøy ut og surfe kunne tenkt og prøvd det. Jeg spiser kylling salat når det er så varmt

  Reply

 • Kristina F

  Jag älskar hummus men gör det inte så ofta hemma. Det var mer förr när jag jobbade,då serverade jag det till barnen där. Ohh nä,hade inte hunnit med nåt innan jobbet. Då får man ju gå upp vid 4-5 och då kollapsar man ju efter jobbet direkt.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Upptäckte precis som Nettan hade det var krångel med bloggen, men nu verkar det fungera. Jag kan nog hinna med en hel del på morgonen, men surfa skulle nog bli svårt. Men det händer att jag tränar före jobbet.
  Längtar till helgen och ledighet. Vi åker till skärgården som vanligt, till landet och ska ha picknick. Det blir lätt mat, sallad, ost och kex mm.
  Ha en fin torsdag.
  Kram Malin Th

  Reply

 • Margareta

  Härligt det låter att surfa. Har aldrig gjort det men det verkar jättehärligt. Hummus äter vi ofta, både i Sverige och Egypten. Jättegott. Ibland med bara bröd och ibland som en side dish.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Jennie

  Tack så mycket för de suveräna svamparna! Mina väggar ser nya ut igen, har två små barn som röjer runt i huset så jag blev så lycklig när jag vann tävlingen! Just nu är vi ute och campar med husvagn i Sverige. Det är så härligt att sova i den om nätterna då det är svalt och skönt i den. Kram från jennie

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: