Swede Life!!!

Japp då har ni fått vårt båtnamn. Swede Life kommer hon att heta och meningen är ju sweet life 🙂 Vad säger ni? Tummen upp eller ner? Det var Lotta som kom på det. Men jag måste ju genast sätta en svensk flagga på båten så att folk fattar. Det bästa av allt är ju att jag ska sätta den on the bow (fram i spetsen av båten)

Så här är vårt mood just. Vi spelar Poolside Miami Radio. Så himla mysigt!

Sedan åker jag hem och möter upp med Kamran och vi åker tillbaka hit till båten.

Imorgon kommer vännerna ner och vi cruisar runt lite i hamnen. Kanske att vi sticker upp till Newport Beach och lägger till framför någon restaurang. Saknar att Sara och Diego inte är hemma ännu. I guess att dom älskar att resa.

Kram Maria

Comments 9
 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Kul att ni äntligen fått ett namn på båten..Verkligen ett bra namn :))
  Så härligt ni har det..Ibland kan det vara nice att ha radion på..Finns många bra radio stationer..Gillar när det är lite variation på låtarna..På en del stationer spelar de mest samma låtar hela tiden..Ja ni ser ut att ha det underbart. .Söt vovvarna ser även de glada ut..När kommer Sara och Diego hem? Vilken lycka att få resa..Ha en fortsatt fin dag Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad skoj att ni har ett namn nu, det passar bra. Ut och njut nu med båten nu, vad skoj att se Hanna är med
  Krramisar Nettan

  Reply

 • Kristina F

  Det är härligt när man satt spiken. Tycker det passade bra. Det är inte helt lätt att komma på nåt bra namn bara så där annars. Jag tycker också om att lyssna på radio,men har kört fast på 80 tals musik. Så gärna kanaler som spelar det, då är det nostalgi på topp.
  Vaknar upp till värme och har redan varit ute i 40 min med hundarna. Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Kanske att det blir en tur över till Visingsö. Hur har Nicho det nu under sommaren?
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Sandra E

  Hej Maria
  Ja men det var ju ett bra namn på båten…..kul att den fått ett namn.
  Låter så härligt när du säger att ni ska ta en tur på havet.Den är så himla fin er båt….du kan väl filma någon gång när ni är ute och kör med den.
  Ha det härligt ute på böljan .
  Kram Sandra E

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Härligt med båtlivet igen, jag tycker namnet passar bra.
  Hur har det gått med er flaggstång, fick ni något tillstånd?
  Min P fortsätter jobba i vårat förråd idag, jag vill njuta i solen, så jag kommer lägga mig i vår lilla pool. Den står kvar på sin plats, trots all röra med allt annat på vår baksida.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Britt

  Hej Maria
  Swede Life passar fint.
  Idag är det en lugn dag här.
  Imorgon eftermiddag åker vi mot Småland. Ska bo hos mamma men sen träffa Katarina o Lasse ❤️ Tjohooo😍🎉🇸🇪
  Kram Britt

  Reply

 • Kristin

  Hei Maria !

  Kjempefint navn til båten. Ønsker deg en fin dag videre

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Kul med ett namn på båten,jag tycker att det passar bra och sedan en flagga där fram är som grädde på moset. Såg på termometern att ni oxå har det varmt och skönt., själv får jag hålla mig i skuggan eftersom jag fått en allergisk reaktion av något och måste smörjas med kortisonsalva. Ha en fortsatt fin dag på havet

  Många kramar Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Margareta

  Det var ett bra och fyndigt namn till båten. Den är så himla fin och alla verkar trivas jättebra. Härligt att ni ska cruisa runt lite och boa in er båten. Önskar er många fina och härliga stunder i båten.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: