34 grader och klockan är 20.00 :(

Fasiken vad varmt det har varit idag. Pust man får ju inga krafter från någonstans. Kroppen känns så tung! Rekordhetta på många ställen i södra Kalifornien.

Ja så här ser det ut nu när jag satt mej ner för att skriva några rader till er.

Kristina hoppas din fina hund blir snabbt bättre från att ha dragit ut en tand. Mallan kul att ni ska till NY. Nettan vad ska du göra på din semester i Augusti? Jag håller med att det är nästan bäst att bjuder man in så står man för maten och då kan man bestämma själv. Det hjälper ju verkligen om vännerna tar med sig en flaska vin eller bubbly.

Så idag har jag ätit glass och suttit och läst lite tidningar. Plaskade omkring lite i poolen.

Imorse tog jag en powerwalk innan det blev varmt. Efter det tog jag hundarna på en promenad.

Ha en fin lördag kram Maria

Comments 10
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Ja ni har verkligen varmt, skönt att du svalkar dej i poolen och med isglass.
  Tack för svaret, jag ringde kundtjänst igår och min tävlingsvinst som du skickade kommer nu som gåva, hurra..
  Tack för frågan, Ja kommer åka till Småland först sedan hem. Du såg ju på insta att jag blivit gammelmoster, Wilma är så gullig o gosig det var så mysigt att träffa henne för några helger sedan och jag var så glad att mina tårar rann…

  Ha en fin helg
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Vilken värme men jag förstår att det tar på krafterna. Jag blir ibland jätte trött av värme om jag ska gå i det. Vad mysigt med glass och tidningar, bara vara. ..
  Ja det ska bli roligt att åka dit , första gången för mig och kidsen , Reine har varit där förut.
  Nu ska jag till jobbet.
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Kristina F

  Oj så varmt ni har det, då har man inte mycket ork mer än till det väsentliga.
  En god glass svalkar gott i hettan.
  Idag kom äntligen lite regn hos oss. Det är välbehövligt,luften blir friskare att andas i då. Planerna för dagen är sådana som fika på ett kafe inne i Gränna,handla god mat till Sverigematchen och sedan sitta klistrad och kolla på den. Hoppas dem grejar detta. Ska ta mig en städtur inne i vagnen också, även om det inte är många kvadratmeter så behöver jag få rent.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Kristin

  Hei Maria !

  Vi hadde 33 grader i forgårs og det var virkelig varmt her på Sørlandet i Norge.

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag gillar värmen, kanske inte att vandra omkring eller så, men att ligga i solen och att bada, det älskar jag =)
  Härligt att du tog dig ett dopp i er underbara pool, kan tänka mig det var skönt, isglass är alltid gott.
  På vår baksida är det kaos, P har tömt hela vårat förråd, så håller han på att isolera det. Det blir bra när det är klart, men just nu är det prylar, maskiner och byggmaterial överallt, det finns inte ens plats för solstolen 😧
  Ska du se Sveriges match idag? Det ska jag =)
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Sandra E

  Hej Maria
  Ja det var varmt …visst är det skönt med värme men inte för mycket för det tar på en.Man blir trött och det var inte fel att du svalkade dig i polen och en kall glass.Vi har också ganska varmt här idag .. 25 grader fast det blåser en nordanvind men vinden är varm.Så skönt… så när jag kom hem från jobbet idag så gick min man och jag ut i trädgården för att ta en fika.Det gäller att passa på och njuta..sommaren går fort.
  Ha en fin helg
  Kram Sandra E

  Reply

 • Kallima

  Hello Maria
  Glass är så gott tycker jag oxå, ha en skön & härlig helg och njut

  Puzz Puzz♥♥XXXXX

  Hälsningar Kallima

  Reply

 • Margareta

  Hej fina Maria 💖
  Då har ni riktigt varmt nu, skönt att softa lite äta glass och svalka sig i poolen. Copper och Molly blir ju varma nu med och ligger väl mest i skuggan. I Cairo är det +40 så jag är glad vi är i Sverige nu. I natt regnade det till och med men alldeles för lite.
  Soliga kramar från
  Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Oj oj så varmt ni har det..Vad passar då bättre än glass 🙂 Här var solen framme en liten stund idag, men sen blev det mulet..Men det kan ju vara skönt det också ibland..Skönt att ta en morgon prommis innan det blir för varmt..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Oj vilken värme! Då passar det bäst med powerwalks på morgonen. Jag är på väg hem efter en veckas semester utanför Strömstad. Måns äldsta dotter var där med sin son som är 2 månader, så söt! Vi var ett gäng släkt och vänner som har umgåtts och badat massor i havet. Vi har fiskat krabba och ätit, mums!
  Nu ska jag jobba igen men det känns helt ok.
  Ha en fin söndag.
  Kram Malin Th

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: