Lugn 4th of July!

Hej på Er!

Ja många av er har väl semester nu. Härligt! Kamran och jag tog hundarna ner till båten i tisdags och tog med Ahi tuna med tillbehör. Det var så mysigt och vi stannade till halv 11 på kvällen. Lotta och hennes familj stannade till och sa hej. Det är väldigt blått ljus på båten men ser ännu blåare ut på korten.

Vi firade 4th of July hemma hos oss. Vi var 5 par och det var perfekt. Vi alla hade gjort nästan samma sallad så nu kommer jag inte att äta majs, avokado och tomatsallad på ett tag haha. Jag tycker bäst om när vi lagar maten här men alla vill ju alltid bidra med något gott så nästa gång ska jag koordinera det lite bättre. Hur gör ni hemma hos er när ni har party?

Mitt i partyvimlet så ser jag den här!!! Jag har aldrig odlat en tomat men plantan som jag fick av Rudy har nu gjort en tomat. Wow!

Det blev en väldigt lugn dag/kväll. Männen sitter och pratar med tv:n på och vi damer pratar på om allt som kan tänkas att prata om. Klassisk eller hur?

Nu ska jag städa upp här så Lupita inte tror att allt faller på henne :/

Kram till er alla och skönt att du är på bättringsvägen Karin.

Comments 10
 • Malin

  Hej Maria !
  Vilken härlig kväll ni hade ! Haha ja det blir oftast lite uppdelat här också. Om jag själv har middag brukar jag stå för det och sedan turas vi om men det är ju trevligt med lite hopplock också 🙂 grattis Emma till din fina lgh, hoppas att du trivs och lycka till med studierna. You ate great. !!
  Jobbar nu i tre veckor sedan semester igen. Då åker vi till new York !!
  Ha det fint. Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Härlig dag ni firade igår ser jag, mysigt. Jag arbetar och har det bra på jobbet, jag gillar att ha semester i augusti.
  Nu äntligen har jag fått brev från vinsten, vad skulle jag göra nu? För att inte betala för vinsten

  Trevlig helg
  Kramisar Nettan

  Reply

  • mariamontazami Post author

   Hej Nettan!

   Jag har fått svar från kundservice hos Postnord att så länge paketet är skickat från en privatperson som gåva och värdet är under 500SEK så ska ni inte behöva betala något extra. Tyvärr är det inget vi kan justera härifrån utan ni måste kontakta kundtjänst på Postnord och säga att de får justera detta. Personen som svarade mig på Postnord heter Jenny Granström
   Kundservicemedarbetare
   0771 33 33 10

   Hoppas det löser sig! Ännu en gång, vi ber om ursäkt att det ska behöva strula såhär denna gång, vi har som sagt aldrig haft detta problem och vi hoppas att ni får tag i Postnord och att de kan lösa ut er vinst gratis!

   Vänliga hälsningar,

   Anna Wesselink
   Exekutiv Assistent
   Maria Montazami Inc.

   Reply

 • Kristina F

  Det ser ut som ni haft så trevligt.
  När jag bjuder in står jag för allt , det är väldigt sällan vi delar. Möjligtvis nyår. Haft en lång dag idag, kört bil i nästan 4 timmar. Fanny har opererats och dragit ut tanden. Allt gick bra men hon blöder kraftigt. Hoppas det stannar av under natten. Hon är sydd med stygn och ska hållas i stillhet i en vecka. Har gjort en liten inhägnad till henne då hon får vara ifred från de andra hundarna.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Vilka härliga bilder och vilket mysigt firande.
  När vi bjuder brukar vi stå för allt, om jag ex inte har bett att någon gör ex efterrätt, och någon fixar en sallad osv
  Är vi bortbjudna brukar jag fråga om jag ska ta med något.
  Men vanligast är att den som bjuder lagar till allt.
  Ja skönt om det äntligen är på bättringsvägen nu, men ska till vårdcentralen igen i morgon.
  Inatt sover näst yngsta barnbarnet här, det är mysigt.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Ammi Uppsala

  Hej!
  Vad härligt och gott det ser ut!
  Själv är jag i Marbella med dottern. Vi solar, badar och äter gott. Vi tog en långpromenad nu på kvällen till ett stort köpcenter, La Canada. Hade ont i fötterna när jag kom tillbaks till hotellet.😁

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jag förstår att ni blev kvar länge på båten..Det ser jättemysigt ut..
  Nice att fira 4th Juli hemma hos er..Ni fixar och gör alltid så fint.Haha roligt med salladen 😉 Kul att det kikar fram en liten tomat 🙂 Ha en ffortsatt fin dag..Här måste jag sova, ska upp tidigt för tänkte ta en sväng ner till hamnen imorgon. .Det är så nice och avstressande att sitta där en stund 🙂 Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Gunbritt

  Wow så härligt ni ser ut att ha haft det.
  Vi brukar vid partyn snacka ihop oss och bestämma vad och vem som ska ta med sig något. Då blir det inte samma.
  Vilken vacker klänning du har på dig Maria. Var kan man hitta den?
  Ha en underbar dag. Det ska jag tillsammans med min och vi ska åka shoppa. Ska köpa en kostym till honom då vi ska på bröllop i slutet på månaden.
  Kram

  Reply

 • Aurora

  Hej, Maria!

  Oj, så fint att fira med trevlig sällskap.❤️ Hur är det med flaggan? Hoppas att nästa år ni kan hissa den på 4th of July! ☀ Har ni många officiella flaggdagarna i USA?

  mvh
  Aurora (Finland)

  Reply

 • Margareta

  Verkade ha varit en härlig national dagsfirande hos er. Kunde du premiärhissa din flagga? Massor av god mat åt ni. Jag fixar gärna allt härhemma om vi har fest. Lite egoistiskt tänkt för då kan jag bara gå iväg utan att behöva laga mat här med och ta med. Härligt att bara göra sig fin o gå iväg.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: