Knut på toppen :/

Hej på er alla!

Idag har hela dagen gått åt intensiv och djup städning! Varför? Jo därför att Malin med familj kommer över och stannar här i två nätter!!! Ugh inte van med tjejpolare som sover över med deras män och familj!!!

Så jag städade hela dagen eftersom Lupita är på semester. Accepterat men ouch jag behöver verkligen hjälp här i huset hela tiden. Inte för att jag är hjälplös utanför att jag inte hinner med festandet som är nonstop under sommaren 🤪

Iallafall jag for omkring hela dagen med mina ärenden. Bubben och jag bestämde imorse att vi skippar datenight ikväll och fixar lite här hemma.

I korta ord så kommer Kamran hem ikväll kl 18.00 och säger lets go for a ride! Ugh ok sure 🙂

Så nu förstår ni varför jag har min lilla topp på huvudet. Och när jag säger topp så menar jag såklart min knorr på toppen av huvudet. Jag hade ingen tid att fixa mitt hår!

Det finns alltid en lösning på de flesta problemen. Live life to the fullest but with a grain of salt please be able to laugh at yourself and others!

Haha Kamran och jag handlar öl!!! Vi har provat massor med goda kegs!! Jag tror att Modelo light ale är en av våra favoriter!! Ikväll köpte vi dock en annan mexikansk öl! Kamran lastar in i bilen.

God Natt mina vänner 🙂

Maria

Comments 12
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Du är mycket fint med knut/ tofs /knorr på huvudet. Många gånger är håret snyggast när det inte är ny stylat. Cool bil, förstår att Kamran vill ut o åka i den, ja du med
  Då får ni ha de så mysigt med era gäster

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Sandra E

  Godmorgon Maria
  Ja men Maria det var inget fel på den knorren.Det ser bara käckt ut…ser hur bra ut som helst med din fina outfit.Städa ja….det är nåt jag borde göra idag men solen strålar och resten av familjen ska åka ut till stugan så jag blir lite tveksam över hur jag ska göra.Vill själv också åka ut och ta till vara en fin dag .
  Inte alltid så lätt att välja…men det gäller att fånga dagen och njuta av ögonblicket….lite så får man nog tänka.
  Kram och ha en fin dag
  Sandra E

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  När man har långt hår är det mycket enklare att snabbt fixa till en frissa tycker jag. Det där blev snyggt. Jag som är korthårig kan inte göra så mycket. Står det åt alla håll av nån anledning får man vattenkamma sig.
  Fin bil, den går nog fort 😉
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Tycker du är jättefin i knut . Jag brukar själv bara sätta upp det i en knut på huvudet bär jag inte orkar fixa.
  Vilken bil . Då snygg!!!!!
  Haha ja det är roligt med gäster och man vill att det ska vara snyggt när dem kommer, trots att man vet att dem inte skulle bry sig. Ha så kul !!
  Kram Malin mallan❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Du passar så bra i uppsatt hår, och när det är varmt är det ju så skönt att ha håret uppsatt.
  Skoj att prova en ny ölsort, själv gillar jag inte alls öl, men Peter gör det =)
  Igår var vi på fest, det var jätteskoj och jättetrevligt, det var yngsta sonen som hade 30-årsfest ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Kristina F

  Jag tycker du är grymmesnygg i knut,ditt ansikte är så fint och väl värt att visa upp på ett annat sätt. :))
  Klart ni skulle åka bil, även om du var stressad och mitt uppi allting. Män förstår inte riktigt det där utan tänker att äsch släpp det du har för händerna bara. Det gick ju bra.
  När man städar ett stort hus så tar det tid. Det är säkert hyfsat rent ändå så det gick nog undan…
  Njuter i solstolen utanför vagnen. Hundarna har varit i badat, det var bara 16 grader men det har ju inte de ont av.
  Ikväll ska jag grilla sparris och göra potatispaket på färskpotatis och dill.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Malin Th

  Hej Maria
  Jag säger som de andra, du passar jättebra med håret uppsatt. Så klart du måste tacka ja till en tur i den kärran.
  Jag förstår dig precis, självklart vill man ha städat när det kommer gäster.
  Vi håller på att packa det sista inför avfärd tillbaka till Sverige. Imorgon sticker vi till Strömstad och det ska bli kalasväder hela veckan, härligt.
  Stor kram Malin Th

  Reply

 • Lotta

  Hej Fina Maria!
  Du vet vad man säger: ”allt klär en skönhet”
  Stora kramar.
  Lotta i Göteborg

  Reply

 • Eva

  Håller med alla andra, grymt snygg i uppsatt hår. Klart ni ska ” go for a ride” man ska njuta av livet och ta dagen som den kommer. Kram kram Eva

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Tycker att du är fin i din knorr ,ditt fina ansikte kommer fram på ett helt annat sätt 👍Klart du ska hänga med i och åka en sväng i den coola. Självklart vill man ha lite fint när det kommer gäster men ibland får ta det som det är. I dag ser det ut att bli ännu en fin dag så man får passa på och njuta av solens alla strålar.
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤️

  Reply

 • Margareta

  Halloj det blir bra där hemma även om det inte är tipp topp städat. Sen blir det roligare än man tror då gästerna kommer. Fattar inte varför man blir lite stressad av sådana besök. Du är verkligen stilsäker och grymt snygg med håret uppsatt så. Ser ut som ni fick en trevlig kväll.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Du är alltid fin i håret, men du passar jättebra även i uppsatt 🙂 Så skönt med en liten åktur när man varit inne och städat hela dagen..Hoppas att ni hittade någon god ölsort..Ha en fin dag Kraam AnnaN ♡

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: