Fikaträff

En alltid lika rolig paus i vardagen är att få fika med svenskar på genomresa. Här har vi två olika par som både är ute på semester och uppelever fantastiska Kalifornien. Jag och Anna tipsade om klassiska Laguna Beach som jag verkligen inte tycker att någon ska missa som är här och reser runt. Paret till höger om mig skulle direkt vidare till Las Vegas och Grand Canyon efter vår fika.

Nu håller jag på att förbereda inför lite partaj eftersom Leila och hennes familj kommer hit om en timma och vi ska göra hemlagade pizzor och barnen får hoppa i poolen! Vi ska fixa Hawaiian, Peperoni och Margarita-pizzor. Jag älskar att göra Margarita-pizza med färsk burrata, färsk basilika och röda goda ekologiska tomater. Till det blir det en southwest crunchy sallad. Vad lägger ni på er pizza?

Vi har fått svar att vi tyvärr inte kan göra något härifrån oss angående vinsten! Tyvärr har Postnord infört administrationsavgift/moms på paket från utlandet. Vi har fått svar att ni får ringa kundtjänst och säga att det är en gåva för att se om de kan justera avin så att ni slipper betala! Jag är verkligen ledsen för detta och som sagt har detta aldrig hänt förut, utan det är nya avgifter och system som PostNord infört. Så himla tråkigt känns det för mig eftersom jag såklart inte vill att ni ska betala för att hämta ut er vinst, men tyvärr är det inget jag kan förbetala för heller.

Hoppas att ni kan ringa dem och få lösning!

 

Stor Kram från er vän Maria

 

Comments 15
 • Malin Th

  Hej Maria.
  Mums med hemgjord pizza. Vi har tomatsås med färsk vitlök och basilika, sen har alla i familjen olika smak, jag gillar färska champinjoner, ananas, lök och oliver.
  Imorgon ska vi äta på en favvorestaurang här i Nerja. Den heter Oliva och har mat i världsklass. Barnen och jag längtar.
  Nu hopp i säng
  Kram Malin Th

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Jag har inte kommenterat på ett par dagar..Det har varit tunga dagar här..Ja du vet ju varför. .Så jobbigt att förlora lilla Moschino :'( Och saknaden blir bara värre och värre..Det finns alltid något ssom påminner och man glömmer bort sig..Som när man plockar fram en skål extra mm..Fy det är så tomt och gör så ont :'(
  Hoppas allt är bra med dig och familjen och söt vovvarna. .Mysigt att Leila kommer och hälsar på med barnen..Gott med pizza..Ha en fin dag kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Så gott med hem pizza, gillar kyckling och ananas. Mums. Mums. Idag vann Sverige fotbollsmatchen och den var sååå spännande att jag inte kunde sitta still.
  Ha en härlig dag i solen.
  PS ebba såg Hanna och Sara i Stockholm men vågade inte gå fram och hälsa… sen ångrade hon sig
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Jag tror man ska skriva gåva på paketen när man skickar dom, för att komma från avgifterna. Jag kollade upp det förut när postnord införde hanteringskostnaden.
  Hoppas kundtjänst kan hjälpa er som är drabbade, att lösa detta.
  Hemlagad pizza är gott, men vad är burrata?
  Nu måste jag sova, imorgon bitti ska jag vara barnvakt åt yngsta lilla barnbarnet ❤️
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Jag äter inte pizza så ofta med min favvo är Luna. Den är halvt inbakad med skinka och parmaskinka. Jag gör aldrig pizza själv.
  PostNord har infört dessa avgifter eftersom vi handlar utomlands via nätet betydligt mer nu.
  Anna, jag är verkligen ledsen över att en av dina missar är borta. Så tråkigt.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vilka mumsiga pizzor ni kommer göra, hemgjorda är så gott och plus i kanten för er under dagen att bada i er härliga pool….

  Oj, där ser man, men jag har inte ens fått någon avi om vinsten kommit….
  En fråga kommer det vara så alltid, vid tävlingar ? att det infört betalning?

  Kramisar Nettan

  Reply

 • Karin M

  Hej Nettan.
  Jag mailade postnord när de införde dessa avgifter. Jag har en till vän som bor i ett land utanför EU, det händer ibland att hon skickar en present.
  Jag fick till svar att det inte ska vara avgift på paket som är gåvor, men att det ska stå på paketet att det är gift (gåva), sen fick inte gåvan var jättedyr heller.
  Kram från mig

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Festligt att få hem barnbarnen och att ha ett litet pizzaparty😀 vi brukar ofta göra hemmagjord pizza och eftersom jag inte bor så långt ifrån Leksands knäckebrödsfabrik så brukar det även bli så att vi gör oss en knäckepizza. Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Margareta

  Hoppas ni fick en härlig pizza dag vid poolen. Vad kul för barnen att busa o leka i vattnet. Pizzan slank säkert ned lätt sen efter allt stoj. Roligt att du fick Sverige besök med, de ser så glada och trevliga ut.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Kristina F

  Smarrigt med hemgjord pizza , färsk vitlök, oxfile, stark chili , färska cocktailtomater och ost är mina favoriter just nu.
  Oj så trist med postnord, har heller inte fått nån avi än.
  Vet att det är noga med att det står gåva.
  Trist för er som lagt ner arbete på vinsterna. Hoppss det ordnar sig.
  Kul för er att få besök av familjen.
  Vi har precis nu flyttat klart allt till sonens nya lägenhet.
  Kramiz Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: