Graduation!

Hej och glad sommarhelg!

Vill bara visa snabbt några foton från en mycket god och enkelt serverad lunch jag hade med Anna. Det kan gå åt skogen om du inte väljer med omsorg. Välj själv vad du vill ha i din maträttskål tema är det värsta jag vet!!! Så jobbigt 🙁 Väljer du en grej fel, vilket Anna gjorde i detta fall. Hon valde supergreen vegetables och tuggade för fullt i sig dessa hårda okokta grönsaker. Själv valde jag spenat och arugula som gröna blad. Sedan väljer man såklart andra godsaker i sin djuptallrik av papp! Gott var det i allafall.

Idag var det Nikis graduation och vi var där för att heja på och gratulera. Betty åker tillbaka till Turkiet imorgon. Det blev ett sorgligt avsked.

Här är bara några bilder av Betty som hade väldigt svårt att säga hej då idag. Hon klarade sig utan att fälla en tår innan hon kramade Hanna, sedan brast det! Jag har lärt mig att uppskatta de olika traditionerna min man Kamran och jag har. Har nu även förstått att det betyder mycket för mina barn också.

Allting går alltid så otroligt snabbt när det gäller Grad Day! Man fotar, smilar och hoppas att något av korten blir okie haha och det blev det 🙂

Vår lilla Montazami family växer och det glädjer oss alla 🙂 Emma vår arbetsnarkoman jobbade men skickade hennes gratulationer.

Kram till er alla Maria

På måndag kommer jag att förklara era frågor angående min populära glitterlotion för armar och smalben.

Comments 9
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  Vad mysigt du och Anna har det och sallad är gott. Förstår att tårar rinner vid avsked, hoppas ni ses snart igen, jag är likadan och vid glädje..Jisses…
  Vad skoj med avslutningar och vad fina ni, somrigt klädda
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Halloj!
  Kul att mixa sin egen sallad men det kan ju bli tokigt ibland 😉
  Fina alla är på Grad Day 👍
  Avsked är jobbiga men hoppas ni får ses snart igen.
  Jag har också lätt för att gråta, både i glädje och sorg.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Kristina F

  Egen sallad är bäst, jag måste ha rödlök, spenatblad och fetaost i min:)
  Visst är det kul med graduation, de växer och blir stora.
  Avsked är både sorgligt och ledsamt men ett måste. Betty har säkert haft det supermysigt med er i familjen de veckor hon varit hos er.
  Vi var på examensfest igår kväll, åt så galet god lax med honung och citronpeppar på. Idag ska vi på vernissage , min svägerska målar i akvarell och ställer just nu ut gamla kvarnen i vår stad.
  Kramiz Kristina F

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Om man jämför graduation med någon skolavslutning i Sverige, vad kan man få likna den med, är det som att sluta gymnasiet?
  Åh så Betty bor i Turkiet, jag trodde hon också bodde någonstans i USA. Då åker hon hem till värmen nu då =)
  Förstår att det var jobbigt för henne att skiljas åt.
  Sallad är gott, vi har ätit sallad och kött till middag både fre och lördag.
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • aurora

  Hej, Maria,❤️

  fint med graduation. Grattis Niki! ❤️ Ska hon börja studera konst, hon är ju skicklig på att måla.

  Oj Betty har flyttat till Turkiet! Nu har ni intressant land att besöka.❤️

  Din vita klänning är väldigt vacker liksom den blommiga.☀️

  mvh
  Aurora (Finland)

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Avsked är aldrig roliga …. Jag känner igen det, känns just då att man inte kommer att ses. Så gott med sallad och jag tar ”säkra ” val tråkigt men då blir den god. Haha
  Har varit i dalarna och klippt gräset, värsta träningspasset . Fint blev det iallafall. Ha det fint !
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Åh sallad är ju mitt liv, jag slurpar i mig som en liten kanin hihi.Älskar all sallad..
  Grattis till Nikis graduation..Fint med skolavslutning..Så himla fina ni är allihopa. .Oj vad fort tiden gått..Ska Betty åka hem..Att skiljas åt och ta farväl är så jobbigt..Man vill inte sluta krama alla och säga hej då..Själv så åker jag mot staden idag måndag..Har inte hunnit träffa alla så mkt som jag vill, men jag hoppas att jag kan åka upp så fort jag kan igen och kanske stanna lite längre..Ha det fint och ha en bra dag Kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Alwa Woxlin

  Hej Maria!
  Oj,Så fort tiden går. Redan graduation! Mormor hade nog också velat vara med. Du håller dig fräsch och blir bara vackrare så på dig märks inte att tiden går. Planerar du någon trio till Sverige? Skulle vara kul att träffa mamma Anita och dig. Kom ihåg att det är Bokmässa i Bollnäs den 20 oktober. Då ses vi väl? Välkommen.
  Ha en fin sommar. Hälsa.
  Allt gott
  Alwa

  Reply

 • Margareta

  Det såg ut att ha varit en fin graduation för Niki. Roligt att farmor kunde vara med då. Så sorgligt med avsked, förstår er alla där. Jag fäller själv lätt en tår då. Så roligt att ni var så många ändå som var med, även om Emma jobbade.
  Era sallader såg så goda ut, kanske inte hårda grönsaker men allt såg i alla fall så gott och fräscht ut.
  Vad fin du är på korten Maria och superfina klänningar.
  Kram Margareta

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: