Röstat, fixat håret mm

Tjenixen pixen!!!

Grattis igen till alla svamp vinnare. Se framemot ert fläckfria hem 🙂 haha.

Vilken fullspäckad dag av ganska tråkiga ärenden.

Vaknade upp med att jag gjorde mig iordning för min tandläkare. Jag har två urgamla kronor som min tandläkare rekommenderade att byta ut. Jag hade ingen värk men tänkte ändå att det kanske är lika bra att uppdatera dem. Det tog en timme och jag återkommer om 2 veckor för mina nya porslinskronor. Ugh inte kul men ändå värt att göra.

Gjorde en jättegod chicken parmagiana med spenat och champinjoner ikväll. Den hade färsk buffalo mozzarella ost på toppen 🙂

Copper solar som vanligt.

Sitter hos frissan ganska uttråkad denna gång. Har så mycket att tänka på. Idag ska vi rösta och det kräver koncentration såklart!

Här är i allafall en bild på de skönaste sommarskor jag någonsin ägt. Sperry är ett jättebra båtmärke för seglarskor och dessa är helt underbara för fötterna. Nästan som gelé 🙂

Min bokklubbsbok för denna månad så jäkla bra hittills. Finns denna bok i Sverige så läs den. Eller ännu bättre lyssna på den när ni är ute och promenerar.

Kram till er alla,

Maria

Comments 13
 • Nettan

  Hej Fina Maria

  …. Tack igen för vinsten, skoj att vinna….
  Urk inget skoj med tandis då är de roligare hos frissan. Sötnosen Copper njuter och vil bättra på solbrännan hihi
  Idag är det Sveriges Nationaldag och sol lyser så fint. Nu är det fulle som gäller
  Kramisar Nettan

  Reply

 • Anki

  Godmorgon!
  Usch, tandläkarbesök är inget jag gillar. Ångest varje år när det är dags för kontroll.
  Skorna ser verkligen sköna ut.
  Boken finns bara på engelska än så länge, den kanske kommer på svenska så småningom.
  Gott käk du har gjort.
  Idag ska vi fira äldsta sonens födelsedag.
  Ha en bra dag!
  Kram Anki

  Reply

 • Malin

  Hej Maria !
  Skönt med fix och trix. Maten ser jättegod ut.vad skönt med frisörbesök men inte tandläkarn …. åh det är så jobbigt att gå dit men skönt när det är klart. Idag blir det jobb och jag tänker på er som är lediga denna dag. Ha en fin nationaldag !!
  Kram Malin mallan ❤️❤️❤️

  Reply

 • Malin Lindén

  Maten ser ju god ut! Recept? 😍

  Reply

 • Karin M

  Hej Maria!
  Inget kul alls att gå till tandläkaren, kommer nog snart bli kallad jag med på den årliga kollen.
  Skönt däremot att gå till frissan och bli lite ompysslad.
  Jag har inte koll på boken, läser mest bara när vi är på semester.
  Fy fasen vilken förkylning jag fick med mig hem, hostar som en tok är hes och har så ont i halsen =(
  Massor med kramar från mig ❤️

  Reply

 • Lillemor Johansson

  Hej Maria!
  Ja tandläkare är ett nödvändigt ont.
  Härligt med så sköna skor.
  Hittade boken på Storytel så den ska jag lyssna på , visserligen på Engelska men…
  Helgdag idag så vi har köpt jordgubbar och en ny flagga på väg till landet.
  Ha det gott!
  Kram Lillemor

  Reply

 • Lena M

  Härligt med skor som både är sköna och snygga, de ser jättehärliga ut. Idag blir det till att prova ut en outfit till dotterns studentfest på fredag. Skall bli strålande sol, festligt och vi kan sitta ute.
  Kram från Småland, och ha en finfin dag!

  Reply

 • Britt

  Halloj🎉🇸🇪
  Firar Sveriges National dag med förkylning😩 både Ulf o jag. Fy sjutton!!
  Jag ska på studentskiva på fredag så jag hoppas att jag är frisk då.
  Skorna ser jättesköna ut.
  Ja receptet på maten skulle va jättekul att få😋
  Ha det så bra🌸
  Kram Britt💗

  Reply

 • Dalkullanannanykvist

  HejBästaMaria 🙂
  Ja att sitta hos frisören är definitivt trevligare än att vara hos tandläkaren 😉
  Lilla söta Copper, så hon njuter i solen..Här i Dalarna är det mest mulet idag..Jag har tagit det mest lungt idag, tycker man stressar så mkt annars..Brorsbarnet Emelie har varit hit idag och sen en långprommis med Grim..Och nu snart ska jag hälsa på en vän som jag inte har sett på flera år för att hon har bott i Chile så det ska bli kul..Skorna ser sköna ut..Ha en fin dag kraam AnnaN ♡

  Reply

 • Margareta

  Vad skönt att du fått så mycket gjort idag. Inget kul men nu har du klarat av det första steget. Din kyckling rätt ser jättegod och smarrig ut. Du är så duktig på att laga mat. Tusen tack för sko och boktips. Har du firat nationaldagen? Inte vi, jag har jobbat hemifrån men nu ikväll ska vi se nationaldagsfirandet på tv.
  Kram Margareta 💜 💜 💜

  Reply

 • Karin Lagergren

  Hej Maria!
  Maten ser jättegod ut, skulle du kanske kunna lägga ut receptet eller finns det i någon av dina böcker. Fy för att gå till tandläkaren men ibland då måste man. Cooper ser ut att stormtrivas i solen.
  Ha det gott!
  Många kramar Karin Lagergren ❤

  Reply

 • Laila

  Den där maten ser jättegod ut!

  Reply

 • Kristina F

  Skorna ser sköna ut, viktigt att ha bekväma skor emellanåt. Nu med min kassa rygg så får jag se till att ha det oftare. Inte bara höga klackar;)
  Maten ser galet god ut, recept tack!
  Aj då, låter inte kul hos tandis , bättre med frissabesöket.
  Kram Kristina F

  Reply

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggers like this: